בתנור

../images/Emo108.gif דרך אגב....

האם משהו שם לב לכך שבתכנית "השגריר" יש אחד המשתתפים שמזכיר את לוק????

../images/Emo87.gif../images/Emo151.gif כדורסל וקצרים בתפוז

רצועת הספורט היום ברצועת הספורט של הבלוג TV וערוץ 5 יתארח הכדורסלן אנדרו קנדי. האירוח ישודר live בשעה 20:00 ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום כדורסל לאירוחים נוספים מרצועת הספורט ובכלל, ארכיון האירוחים בקישור: http://www.tapuz.co.il/guests/
עוד היום בשידור חי, שמוליק לוי מתכנית הטלוויזיה המצליחה "קצרים". לוי יתארח בשידור חי בפורום הרשמי של הסדרה, היום בשעה 22:20, מיד בתום שידור הפרק היום בערוץ 2. עוד על האירוח ועל שמוליק לוי, כאן
על אירוחים ואירועים נוספים בתפוז, בלוח האירועים

shulak14

New member
איזו סידרה אתן אוהבות בערוץ 5 החדש

אני בינתיים את ג'ק ובובי וורוניקה מרס. בטח הרבה פה אוהבות גם את מתים במשרה חלקית. לי הסדרות על כל מיני מתים שחוזרים נמאסו.

../images/Emo108.gifיו... איזה תגובה

הצלחתי לעורר בכן בקשר ללוק ואפילו יש תמונות כל הכבוד לכן!!!

ורונירה מארס

ראיתי אה זה ביגלל השחקנית שמגלמת את ורוניקה ראיתי כמה סרטים שלה ששודרו בהולמרק מדהימים יש לומר והיא גם מה זה יפההה אזזזזזז ....... כדאי ליראות (יום רביעי ב-10:00 אני חושבת ויש גם שידור חוזר בשבת )

נועה167

New member
עוד לא

ראיתי שם שום דבר! :/ התכוונתי אבל כל פעם לא יצא.... מתים במשרה חלקית באמת נראה יפה.. וגם אמיש בעיר הגדולה.. אבל נראה כבר..

danielshabat

New member
מה נשמע

מה נשמע אנשים? אני לא כל כך חדשה בפורום, פשוט לא כל כך מעורבת בו. אבל קראתי כאן משהו על העונה הבאה שניק עוזב, ופשוט רציתי לדעת אם זה נכון ומאיפה לקחו את המידע.

נועה167

New member
../images/Emo58.gif

יאפ, זה נכון.... כתוב באתרים. (לא יודעת מקום ספציפי אבל אם את רוצה תחפשי בעמוד הקישורים)

danielshabat

New member
הפרקים האבודים

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את ששת הפרקים האחרונים האבודים
של העונה הרביעית ואיפה אפשר למצוא את הקליפים של השירים בסדרה?

danielshabat

New member
למורי

סליחה שפניתי אלייך בלשון זכר, לא התכוונתי ותודה על המידע

נועה167

New member
בטח את מדברת על צביקה!

ואי לא חשבתי על זה אבל עכשיו כשאת אומרת.. וואלה באמת יש משו! מגניב!

למעלה