בתנור.

sweetie tweety

New member
אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

אני מצטערת ניו הודעה אבל........ בחיים אל תלכו לפורום בנות

מייקל111

New member
בדיוק!!!

חח....ואני לא באמת כתבתי עם שגיאות כתיב.. רק רציתי להראות לכמה בנות עד כמה הן מגעילות ודוחות

מייקל111

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

sweetie tweety

New member
איך עשית את זה../images/Emo35.gif אה.. את מנהל הפור

ום
מה עם העדכון השבועי

motib4

New member
דיברת אליי? ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

[
]. בכל אופן- עשכון שבועי מחר.

motib4

New member
*דופק ת´ראש בקיר*../images/Emo29.gif

אין, אין. צריך ללמוד איפה ש´ ואיפה ד´.
עדכון*.

sweetie tweety

New member
הנה מה שכתבו לי....................

על זה שעזבתי: אני רשמתי: אני עוזבת את הפורום כי כל ה"נשים" פה ממש מגעילות הן רשמו: OK. ביי ביי ,ביי................................... , "ללללא!! אל תעזביייי!!" ו BjiJiNaaA ו יאללה, לכי. להתראות. , באמת כדי שתלכיו SashaGirl ו את בת 9 לא לרמה שלנו סשה, את מגזימה ו EVE Lights ו ויש לך הערות לא כ"כ במקום... קחי לתשומת לבך. , בבייי שתתנשקי פעם ראשונהו Sweet SuGaR ו בואי לספר:) מייקל בא לך להצטרף? , היא גם מאותגרת שכלית וגם שרמוטה , עופי לך ציפור קטנה....ו מקום מאוד אדום ו עופי לך..ואל תשובי לכאן!! כולן פה סופר נחמדות, אז אל תלכלכי
למה כולם כ"כ רעים אליי
- כי אני בת9
אמא שלי אמרה שמי ששם
לגיל אז הוא אידיוט("גלופאיי" ברוסית זזה לא בדיוק אידיוט אבל משו כזה)

חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אין זה עעענק! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מצטערת.. פשוט אמא שלי אמרה לי לצחוק כשמשהו מצחיק אותי
למה זה כ"כ מצחיק אותי
- כי האייקיו שלך שואף לאפס

A d i d a

New member
אוצי

אין זה עעענק! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אני מצטערת פשוט גם אמא שלי אמרה לצחוק כשמשהו מצחיק אותי. למה זה כ"כ מצחיק אותי? כי את כל כך אכזרית שזה כבר בא לידי צחוק. לרדת על אנשים (ושלי) את יכולה לעשות בפורום שלך. את כ"כ לא רצויה פה שזה... פשוט... אמממ... מצחיק!

../images/Emo6.gif

אין אין
את פשוט קורעת אותי
למה
כי את עד כדי-כך משועממת בכדי לבוא לבקר בפורום הזה?

ככככן אני משועממת!!!!!

אם לא הייתי משועממת לא הייתי נכנסת לפורום הזה פורום דפוק בטירוף. טוב שאתם לא רבים כאן מי יותר יפה והן פאקינג נראות אותו דבר וטוב שאתם לא לוקחים כ"כ אישי כשמישהו צוחק עליהן עלוב

NasTy GirL

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif

מעניין מאד. למה לא רשמת מה שאמרו בשביל שתשארי? הוצאת דברים מהקשרם, וניחא זה- אבל גם לכלכת על הפורום בדרך. לא יפה. מאד לא יפה. EVE LIGHTS הגיבה לסשה על ההערות שלה. לא לך. ואם באמת כ"כ רע לך בפורום שלנו וכ"כ נורא..לפחות אל תלכלכי. ולמה את חושבת שאנחנו מפלות בגלל הגיל?

A d i d a

New member
לירי

היא לא ממש לכלכה, ואם את קוראת לזה ללכלך, אז זה בגלל שהיא לא הרגישה רצויה. אין כל כך הסברים אחרים את לא חושבת? מעניין מי נה את ההרגשה הזו... המממ

למעלה