בתנור

../images/Emo32.gifבתנור../images/Emo6.gif

למי שלומד ונמצא כאן בפורום:קרה לכם פעם, שמורה התנקלה לכם?לי זה קרה לפני שבוע וזה מעצבן
. ספרו על מקרים אם יש.... ועוד משהו: חזרתי עכשיו מרופא השיניים-עקרו לי שן.באסה
יאללה, בואו נעשה שרשור משורשר בהרבה הודעות
. יום טוב לכולם

חחחחחחחח שי איזו מורה שמתנקלת

לי
איכסססס.... שונאת אותה! כל הזמן צועקת עלי שאני זורקת מחקים על ילדים- ואין לי בכלל מחק
היום דרך אגב, צעקתי עליה קצת
נמאס לי... שוב פעם היא חשבה שאני זרקתי את המחק והיא צרחה עלי! אז גמאני צרחתי עליה קצת- מה? מותר!
זה היה מצחיק
מחר יש לי אורטודנט- עושים לי טבעות

היא המחנכת שלי../images/Emo7.gif אני צריכה להיות

תקועה איתה לעוד 3 שנים!
וכן עושים לי טבעות (
אני מדמיינת את זה עלי- ולא, זה לא יראה טוב!)... אני אעדכן

אוח. כן../images/Emo122.gif

ה$#@#%#$ לפיזיקה/ביולוגיה. כאילו, כלללללל הכיתה מדברת, רק לחן ירשמו הערה

מורה מעצבנת!!

יש לי מורה שמה זה עיצבנה אותי:אני לא יכולה להדפיס עבודות במחשב-בעיה. אז רק המורה המעצבנת הזאת לא מרשה להגיש עבודות בכתב יד (יפה
) כל המורות כ=ן מרשות ורק היא ל=א=
מעצבנת

heaven is here

New member
יש לי

מורים הכי אדישים בעולם שזה הכי מצחיק
כאילו מישהי לא מבינה אז הם אומרים "טוב" וממשיכים הלאה

RTur

New member
יש לי מורה שמתנקלת אליי אבל בצחוק..

המורה למתמטיקה תמיד אוהבת לתקוע משפטים ולהזכיר באיזשהו אופן את זה שאני מפספס הרבה שיעורים שלה בגלל הופעות וחזרות להצגות וכאלה (מה אני אעשה שהבצפר רוצה שאני אשיר בכל אירוע שהם מארגנים?) למשל לפני שנתיים היא שאלה מה הציפיות שלנו מהשנה ואז כמעט כולם אמרו שהם רוצים להצליח במתמטיקה.. ואז היא אמרה משפט כזה: "אז כדי להצליח במתמטיקה צריך לתרגל הרבה.. כמו שאתה כל הזמן מתרגל במוסיקה, א-ר-ת-ו-ר, אז ככה גם צריך לתרגל במתמטיקה.." או ששבוע שעבר היה לנו מבחן במתמטיקה והבצפר החכם שלי החליט שאני יוצא באמצע המבחן לשיר שיר ואז לחזור ולהמשיך את המבחן.. (כן כן, זה אמיתי.. עשיתי את המבחן בשעה הראשונה, יצאתי לשיר, וחזרתי להמשיך את המבחן חחח) ואז אחרי שחזרתי וכל השאר היו צריכים לסיים היא אמרה: "טוב, אתם צריכים כבר להגיש לי את המבחנים.. חוץ מאלה שיש להם הארכת זמן.. וגם כאלה שהיה להם שירה בציבור באמצע המבחן..." חחחחחחחח

למעלה