ב-

lilou2

New member
קטע שעושה לי את זה

THE DOORS - THE CHANGELING 2:45" פתחו את השיר בדקה זו ופשוט הקטע הזה יגמור אתכם באמת שאני לא מסוגל לתאר לכם את ההרגשה הנפלאה שאני חש ברגעים היפים האלו.. אני עוצם את העיניים ומרגיש על חוף בלאוס, שעת שקיעה, שמיים אדמדמים נוטים לכהים, דקלים פזורים, אדמה עשירה בירוק הדשא, אבני חלוקים למרגלות החוף, הים דיי שקט ורגוע, ריח הדרים ברקע, מזג אוויר טרופי נעים נוטה לקריר עדין מלווה ברוח רכה נעימה, ירח כמעט מלא, לאיודע למה, אבל אני נמצא עם כל מיני חיילים אמריקנים ממלחמת ויאטנם, חוגגים ביחד עם בירות וכיף חיים אווירה פסיכודאלית ובחורות בלונדיניות אמריקניות חמודות נהנות איתנו, כולם נהנים עם חיוך סבבה ואווירה כייפית שלא רוצה להיגמר, חלק רוקדים בכל מיני צורות מוזרות ומקוריות ונראים מעט שיכורים, כמה זוגות מתחככים, חלק זרוקים בכל מיני תנוחות מוזרות שקועים במבט נעול כשחיוך מוזר דבוק לפניהם, בחור ושני בחורות רובצים למרגלות החוף כשפלגי גופם העליון החשופים למחצה מוארים מאור עדין שעופף אותם, מגיע היישר ממנורות הניאון הקטנות מסירות הדיג העוגנות על המזח, כנראה שעברו את רף אי השפיות..

../images/Emo16.gif רוברט אלטמן מת, ועוד

לפני זמן קצר נודע דבר מותו של הבמאי המהולל, בגיל 81. אלטמן ביים עשרות סרטים, רבים מהם מצויינים. לטעמי, הטוב שבהם הוא "נשוויל", סרטו משנת 1975, ואולי הסרט הקרוב ביותר לתאור נשמתה של אמריקה, מכל הסרטים שנעשו באותו עשור (או לאחר מכן). אבל זהו לא הסרט המומלץ היחיד שלו: The Player, MASH, Short Cuts, The Long Goodbye... הרשימה היא ארוכה. איש ענק, וגם שובב לא קטן. ובעניין אחר, גם עצוב אבל לא דומה: ביום א' הודיע איאן ת'ורפ על פרישתו מענף השחיה התחרותית. ת'ורפ האוסטרלי, למי שלא יודע, הוא מגדולי השחיינים של העשור, ואפילו לו בטח קשה לספור את כל המדליות בהן זכה, והשיאים אותם שבר. לצפות בו משאיר את מתחריו הרחק, הרחק מאחורה, היתה אחת החוויות היותר נחמדות באולימפיאדת סידני 2000. תסלחו לי אם אשים כאן תמונה שלו, ולא של אלטמן.

הוא בן 24

ושחיין תחרותי מאז שחר נעוריו. פשוט נמאס לו, אחרי כל כך הרבה שנים.

V e g

New member
שזה בערך הגיל שסיד "פרש"

היתה לו תהילה גדולה וקצרה, הוא השאיר המון טעם של עוד. סחתיין על ההתמצאות...

חשדות דילן טובות

בינואר יתחיל ה-BBC לשדר את תוכנית הרדיו שמגיש בוב דילן, כתוכנית שבועית. דילן מגיש מזה חודש מאי, תוכנית רדיו שבועית ברדיו XM (רדיו לווייני). בתוכנית, הוא משמיע שירים האהובים עליו. חלק מהתוכניות סובבות סביב נושא מסויים. התוכנית נהייתה סנסציה בארה"ב, ויש לה מאזינים רבים. בשבוע חג המולד, בין ה-23 ל-28 בדצמבר, ישמיע "רדיו 2" של ה-BBC 6 תוכניות ששודרו ב-XM בעבר. "רדיו 6" ישדר תוכנית אחת בערב השנה החדשה, והחל מה-12 בינואר, יתחיל "רדיו 6" לשדר את התוכנית מדי שבוע. מה שאומר, כמובן, שגם אנחנו נזכה לשמוע את השידורים, המועברים דרך האינטרנט בלייב (וגם בשידורים חוזרים) חינם אין כסף, לכל הגלובוס. הדיווח מה-BBC: http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/6172418.stm

oneman2

New member
תיזהר עם החינם

עוד יהפכו את זה לפיי-פר-ויו. קפיטליזם מסריח.

וודסטוק 1969 בת"א - צוותא 19.12.06

יום ג' 19.12.06 בשעה 21.00 באולם "צוותא" תל-אביב. פסטיבל רוק בחנוכה בהשתתפות שש להקות רוק שיבצעו את המיטב מפסטיבל וודסטוק המקורי 1969 ומהסרט. המשתתפים והמבצעים: אופרת הרוק "טומי" של להקת THE WHO, להקת "סנטאנה" ולהקת "עשר שנים אחרי" בביצוע להקת "שליחי הבלוז". ג'אניס ג'ופלין בביצוע הדרה לוין-ארדי. ג'ימי הנדריקס בביצוע שלמה מזרחי ולהקתו. קרוסבי, סטילס, נאש ויאנג בביצוע בועז פלג (מלהקת "מג'נטיק") ו"המהפכה" עם המתופף יוסי בוזין. להקת "ג'פרסון איירפליין" בביצוע להקת "ליבי והפלאשבק". ג'ו קוקר בביצוע להקת "כלבים שוטים" עם הגיטריסט יגאל מאירוב. זה יהיה פסטיבל רוק כמו שאנחנו יודעים לעשות - אל תחמיצו!! מומלץ להכין כרטיסים מראש כי מספר המקומות באולם מוגבל. מחיר כרטיס: 110 ש"ח בגוש המרכזי של האולם ו-100 ש"ח באגפים וביציע. המקומות מסומנים בישיבה. כרטיסים במשרד "קסטל" טל' 03-6045000 ובאינטרנט. לפרטים נוספים כנסו לאתר "מועדון הרוק הישראלי". מצורף עלון המופע.

The Walrus

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא מכיר את האמן, אבל תקשיבו איך זה נשמע: ג'ימי הנדריקס בביצוע שלמה מזרחי... כל כך ישראלי!

The Walrus

New member
אני די בטוח שזה קשור לעובדה

שגילמור עצמו מנגן ברקע, לפעמים קשה להבדיל בינו לבין גילמור. ביצוע יפה, ונחמד, אבל מאוד הפריע הפלייבק ברקע, היה קשה להבחין בינו לבין גילמור, והוא היה צריך להשתמש בידית הטרמולו הרבה יותר. בגדול, הדבר הכי מרשים בוידאו זאת לא הנגינה, אלא העובדה שהוא הוציא הכל משמיעה (כמו שהוא כתב למעטה), ובזה הוא בהחלט עשה עבודה מצויינת. ביצוע נחמד, אולי קצת יותר, לא השאיר אותי פעור פה...

ליל 3 אגדות הרוק באינדיקה 30.11.06

שליחי הבלוז יצדיעו ל-3 אגדות הרוק הגדולות "פינק פלויד", "לד זפלין" ו"קווין" באינדיקה בבינימינה (טל': 0548090234) ביום חמישי 30.11.06 שעה 22.00. כרטיס: 60 ש"ח. בשבוע הבא: 7.11 מחווה לפינק פלויד בבארבי ת"א. 8.11 ליל 3 אגדות הרוק בחמדת ימים. 9.11 מחווה לפינק פלויד בחוות החיות.

למעלה