גאווה ישראלית

loner in love

New member
../images/Emo32.gifגאווה ישראלית../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

פשוט תקראו. אין שום הדקמה שתתאים לזה. פשוט כלכך מרתיח. פוציות בנות 13 *אגב שימו לב לחולצה- זה היטלר*

ליטלושי

New member
מזעזע..../images/Emo186.gif

מלאכיות..קודם כל, אדם שהוא גיזעני הוא משהו כמו השטן.. הבנות האלה הן בנות 13 לא יודעות כלום מהחיים שלהן, רק התחילו את חייהן האמיתיים, והן מאמינות בזה רק בגלל שהן גדלו בבית כזה וזה מה שלימדו אותן.. הבנות הן יפות, קטנות, וכנראה שרות יפה אז הוריהן מנצלים את זה שוטפים להן תמוח ודרכן מפיצים את האנטישמיות, ואת הכחשת השואה.. תאמת, זה לא מפתיע אותי יש ה-מ-ו-ן אנטישמים בעולם הזה וברור שהם ינסו לעשות הכל כדי להכחיש את השואה וכדי להקים עוד תנועות אנטישמיות ועוד להקות כאלה אבל כל מה שהם יעשו לא יעזור להם.. אנחנו המנצחים האמיתיים, לנו יש תמדינה שלנו, ההמנון שלנו, הדגל שלנו ועכשיו גם יום זיכרון לשואה בינלאומי, זה רק מראה שכל מה שהם ינסו לעשות נגדנו לא יעזור להם! כי העולם יודע שהשואה כן התקיימה יש הוכחות חיות, סרטים, עדים, תמונות, מחנות השמדה ועוד.. אז שהבנות האלה יחפשו להן "תחביב" אחר כי בקרוב אני חושבת שהן יהפכו לעבר..
אני גאה להיות יהודייה!

D4Ever

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה! אני חייבת להוסיף משהו שהמנהלת שלנו אמרה בסיום המסע לפולין:"ראיתם במו עינייכם איפה היהודים היו ומה עשו להם ואף אחד לא יכול לומר לכם אחרת,צריך לדאוג שכל יהודי יראה וידע זאת בעצמו"..יש לנו הוכחות שהשואה זה לא סתם סיפור שמישהו המציא,שתי בנות "אריות" לא ישנו את זה..

מסכימה עם כ-ל-ל-ל מילה!../images/Emo45.gif ../images/Emo80.gif

אתן פשוט לא מתארות לעצמכן כמה דברים כאלה מרתיחים אותי!
אבל במחשבה שנייה אני גם לא נותנת לזה להשפיע עליי כל כך כי אחרי כל מה שהעם שלנו עבר אני בספק מאוד גדול עם שתי פוסטמות עם חולצות מכוערות של היטלר
בכלל יזיזו לנו ת'קצה של האצבע! ועם הזמן אני מרגישה יותר גאווה למדינה הזאת ולעם היהודי כי לא משנה כמה האנשים פה חוצפנים, ערסים, פאקצות, פרחות וואט אבר איט איז.... בסופו של דבר אנחנו תמיד פה אחד בשביל השני ומאוחדים יותר מתמיד! וזה פשוט הורג אותי שאשכרה אנשים יושבים בבית שלהם ומתכננים איך לפגוע יותר ביהודים! כאילו מה?! אין להם מה לעשות בחיים?! זאת ממש השפלה בשבילם שהם אפילו חשבו על הרעיון הזה! ממש בושה!
וגם אני גאה מאוד להיות יהודייה!!!

../images/Emo45.gif

זה פשוט מזעזע. אני גאה ביותר להיות יהודייה, וזה אף פעם, אף פעם לא ישתנה.

LovE BuSTeD

New member
קראתי את זה כבר..!!

שתי בלונדיניות סתומות! תמותו ימעפנות!

DesertRose7

New member
ומהצד השני ..../images/Emo104.gif

אם חן כבר פתחה את זה. אתמול האו"ם אישר, בלי שום התנגדות, יום זיכרון עולמי לשואה. היום יצוין ב-27 בינואר שזהו יום שחרור אושוויץ-בירקנאו. שגריר ישראל באו"ם אמר בנאומו אחרי ההחלטה, בעברית "שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה" אני גאה להיות יהודיה
כמו שכתוב בעיתון:"העולם ששתק אז, החליט סוף סוף לזכור. לפחות לזכור. ואני ממליצה מכל הלב- כשיש לכם את ההזדמנות - תצאו למשלחת לפולין. זאת חוויה לכל החיים

may90

New member
אעע נו באמת

תגידו, ברצינות: ילדות בנות 13 נראה לכן יצליחו? עזבו בנות 13, כאלה שאומרות הייל היטלר אחרי הופעות? עזבו הייל היטלר, כאלה שלובשות חולצה של היטלר? עזבו חולצה של היטלר, ילדות שמקשיבות להורים שלהן יותר מידיי? עזבו מקשיבות להורים שלהן, כאלה ילדות קטנות, חובבניות, תמימות, שכל מה שהן רוצות בחיים זה להיות סלב? עזבו וונאבי סלב, כאלה שרוצות ומודות שהן רוצות לשטוף לכולם את המוח? בועה מיידלעים... בועה למופת.

למעלה