גאווה ישראלית

loner in love

New member
../images/Emo32.gifגאווה ישראלית../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

פשוט תקראו. אין שום הקדמה שתתאים לזה. פשוט כלכך מרתיח. פוציות בנות 13 *אגב שימו לב לחולצה- זה היטלר*

sap sapir

New member
זה מגעיל ברמות!!!!!!

ילדות דפוקות ומפגרות!!!!! אין גבול לכמה בן אדם יכול להיות טיפש

just jenny

New member
../images/Emo4.gif

כל כך פתאטי. דבר ראשון אלו ילדות בנות 13, הן לא יודעות כלום מהחיים שלהן, וזה שהן יודעות לנגן על גיטרה ולשיר זה לא אומר כלום. וזה שהן יוצאות בעד היטלר, לדעתי זה ממש פתאטי, ומי בכלל נותן להן זכות לקבוע כמה יהודים מתו בשואה?! לדעתי הן צריכות להתבייש בעצמם, כי שתי פוסטמות שעוד לא קיבלו מחזור עושות כאלה דברים, ויוצאות עם זה שכל אמריקה תשמע זה ממש אבל ממש עלוב. ווואט דה פאק הקטע עם הציליקון B הזה?!? מה הן מנסות להראות שהן חכמות או מה? שאני יבין.?! סימנים כחולים? ועוד הפוסטמות האלו אחרי שהראו לנו שהן יודעות ביולוגיה אומרות שבגלל זה זה אומר שלא הייתה שואה בכלל
מצטערת אבל אותי זה ממש עצבן שילדות בלונדיניות מפגרות יוצאות ככה בגזענות, ועוד בלי בושה
. מוזר לי שהן עוד צברו לעצמם מעריצים...

loner in love

New member
זה מה שעצוב

שקהל המעריצים שלהם הוא גם אנטישמי לא יודעת אם זה בגלל ההשפעה שלהן, וגם אם לא מי שאנטישמי פשוט נמשך אליהן כי נוח לו. אני ומיי נכנסנו לאתר שלהן כי רציתי לשיר בפורום שלהן תמונה שאני צילמתי בפולין של הסימנים הכחולים שהציקלון B עשה [ושאחר כך ישסתכלו לי בעיניים ויגידו שלא היתה שואה אם ההוכחה היחידה שהיתה להם לכך שלא היתה שואה נמצאת להם מול העיניים], ואם תשימו לב לסמיילי על החולצות שלהן זה סמיילי של היטלר. בכל מקרה היה כתוב שם שהן מדגמנות לחברת בגדים בשם ארי משו שמוכרת אך ורק מותגים ניאו-נאצים. ומנהלת האתר כתבה ש"התמונה הזאת שיעשעה אותה במיוחד".

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gifזה מה שעצוב 2...

שכן יש אנשים שמאמינים בזבל הזה. אני לא יודעת כמה אטומים אפשר להיות, אבל מסתבר שאף אחד עדיין לא הגיע לקצה של האטימות. האנשים האלו... זה פשוט מזעזע. איך אפשר לקבוע שאתה יותר שווה מבן אדם אחר!? כולנו שווים, לא קשור לצבע/דת/גזע/מין שלנו, חבל שיש אנשים שבוחרים לתקוע את הראש באדמה ולהאמין שהפתרון היחיד הוא באמת הדרך של היטלר. החינוך של הבנות האלו הוא בדיוק מה שהיטלר עשה בשנות ה30, חינוך כ"כ עקום, חינוך שמלמד לשנוא כל מי שהוא לא כמוך. אבל מה כבר אפשר לצפות משתי פוסטמות בנות 13 שאבא שלהן גידל אותן לפי ראיית העולם הזו? אני רק מקווה שבעוד כמה שנים הן יבינו כמה הן טעו וכמה סתומות הן היו בגיל הזה. ואני חושבת שאסור להורים כאלה לגדל את הילדים שלהם, ברצינות, הן רק דופקים להם את החיים עם ראיית העולם המזעזעת הזאת. כ"כ עצוב שעוד יש אנשים כאלו בעולם, אנשים שלא למדו לקח ממה שקרה לפני 60 שנה...

vered131

New member
דפוקות!

לדעתי כל מי שמכחש לשואה ממש אידיוט. כאילו שואה זה עובדה- מה אתה מתווכח?! וחוץ מי זה, אני מרחמת עליהם.

TlovesD

New member
אני לא מאמינה

אני לא מאמינה שהן בכלל חשבו על כזה דבר!!! איך הן בכלל אומרות שלא הייתה שואה?! ומה הן חשבו לעצמן?...והכי הכי עצוב זה שיש להם מעריצים! "והכריזו על כוונתן לסייע לניצולי ההוריקן קתרינה, אך רק ללבנים שביניהם." אני פשוט לא מאמינה למה שאני קוראת! אני מקווה שיעצרו אותן בזמן כי הן ממש ממש ממש הגזימו! אם הן רוצות להתפרסם יש ה-ר-ב-ה דרכים אחרות....למשל לשיר שירים על נושאים נורמלים .... ולא להיות גזענים.

שימותו אמן!!מזאת הגיזעניות הזאת?!

אני יפוצץ אותן!!!
--->זה מה שיצא מהן בסוף...

Hip Hop star

New member
חחחחחחחחחחחחח

מור שלחה לי את זה אתמול
. ממש ממש לא איכפת לי משתי הפאקצות האלה חושבות.... כמו שאמרתי אתמול לכמה בנות...הדרך שלהן ליחחצ"ן את עצמן מעוות לגמריי. מה שגם אין לי מושג מי אלה,מעולם לא שמעתי עליהן...וגם לא ממש איכפת לי מה שתי ילדות בנות 13 שלא מבינות מהחיים שלהן,ואומרות כל מה שההורים הנאצים שלהן אומרות....
הן כ"כ לא שוות יחס,ובטח לא את השנאה שלנו...החיים ממשיכים,והן יכולות להמשיך לחיות בהכחשה..אלו הן שיישרפו בגהנום,ולא אני

DesertRose7

New member
ומהצד השני..../images/Emo104.gif

אם חן כבר פתחה את זה. אתמול האו"ם אישר, בלי שום התנגדות, יום זיכרון עולמי לשואה. היום יצוין ב-27 בינואר שזהו יום שחרור אושוויץ-בירקנאו. שגריר ישראל באו"ם אמר בנאומו אחרי ההחלטה, בעברית"שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה" אני גאה להיות יהודיה
כמו שכתוב בעיתון:"העולם ששתק אז, החליט סוף סוף לזכור. לפחות לזכור. ואני ממליצה מכל הלב- כשיש לכם את ההזדמנות - תצאו למשלחת לפולין. זאת חוויה לכל החיים.

MayLuvsDoug

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo45.gif|../images/Emo9.gif

היה לי כל כך טוב לקרוא את זה בעיתון על הבוקר.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo104.gif

הגיע הזמן באמת!

למעלה