גם לי זה חשוב!.ומה איתכם?

../images/Emo32.gifגם לי זה חשוב!.ומה איתכם?../images/Emo32.gif

גם לי זה חשוב שבתעודת זהות בסעיף של הלאום במקום ****יהיה כתוב לי יהודי.אז תקראו את זה,זה חשוב בעיניי: שלום לכם לפני כשלוש שנים הוחלט במשרד הפנים להסיר את סעיף הלאום מתעודת הזהות הישראלית אנחנו יהודים וככאלה אנחנו רוצים להזדהות בפני כל אדם שיבקש את תעודת הזהות שלנו עצומה זו תועבר לשר הפנים ותראה לו שאנחנו יהודים גאים!! ולא כוכביות (זה מה שמופיע היום בתעודת הזהות במקום המילה יהודי) אנא חיתמו כאן על מנת לעזור לנו להשפיע תודה מראש לכל חותם אין לנו זהות אחרת! (כתובת לחתימה:http://leom.dyndns.org) וזהו

Thestral

New member
לא חושב שצריך סעיף../images/Emo108.gif

בתעודת זהות כדי להראות שאנחנו יהודים גאים. בל לנו לשכוח שאנחנו ישראלים קודם. בלי המדינה הזו גם כנראה לא היינו פה עכשיו. וגם עם אופייה של המדינה היהודית שפה, היא עדין המדינה הדמוקרטית היחידה במזרח התיכון, הדוגלת בזכות הפרט וזכות הבחירה החופשית אז חשוב להשאיר את הבחירה הזו פתוחה. לתת לאדם להגדיר את לאומו במקום לתת לתעודה מפלסטיק לעשות זאת
... לכן, אני לא אצביע הפעם
אבל השאר מוזמנים

אני חושבת שצריך ../images/Emo4.gif

כי בתעודת הזהות שלך - כתובה הזהות שלך וחלק מהזהות שלנו היא האמונה שלנו ,הדת שלנו ואנחנו יהודים אז למה שיהיה כתוב לנו **** ?? אנחנו גאים בכך שאנחנו יהודים ורוצים שירשמו לנו לאום יהודי! בעיניי זאת לא תעודה מפלסטיק בעיניי זאת תעודה מזהה שאני מציגה בפני כל מיני גורמים ובעיניי בתעודה הזאת רשומים הפרטים החשובים עליי לכן אני רואה גם בלאום כפרט חשוב מאוד. חבל שאתה לא מצביע אבל תודה בכל זאת

Thestral

New member
תראי, חמודה.../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

אם את רוצה לתת לחתיכת נייר שנועדה ל*רישום אוכלוסין* לקבוע את הזהות שלך, סבבה. אם את רוצה כל-כך להפציר בהיותך יהודית גאה, לרשום "יהודיה" על חתיכת נייר לא מספיקה. צאי אם את כל-כך רוצה להיות יהודיה גאה את צריכה לצאת ולעשות משהו עם זה לא לרשום את זה. וכששוטר יעצור אותך ויגיד "תעודת זהות בקשה" הוא לא יתן לך מדליה בגלל שרשום בלאום "יהודיה" הצבא יודע את הלאום שלך. ולפי מה שאני יודע, אלו הגורמים שבד"כ דורשים תעודת זהות. חוצמזה את ב*מדינה יהודית* ככה שהקטע של להגיד לכולם שאנחנו יהודים, כבר בוצע

קנשינה

New member
אני מעדיפה להיות כוכביות.

אין לנו זהות אחרת? זהו, יהדות זה הכל? אם אנחנו לא מזדהים כיהודים אז אין לנו זהות? טוב, מסתבר שלא כל אחד בארץ הזאת הוא יהודי גאה. אני ממש שמחתי לראות שלא כתבו לי "יהודי" בתעודת זהות. אני לא צריכה תוויות ולא שימיינו אותי לפי קבוצות. יהדות, נצרות, איסלם, זה הכל המצאות של אנשים, ואני לא בקטע... אמנם אני נחשבת "יהודיה" בעל כורחי, אבל היהדות לא מעניינת אותי, אז למה שזה יהיה רשום לי בתעודה? "יהודים גאים"? מה עשיתי שאני צריכה להיות גאה בו? אני מעדיפה לזרוק מעליי את התואר "יהודי" ולהסתובב בעולם בלי תוויות כובלות. בישבילי "יהודי" זה סתם עוד מילה שמרחפת לי אפשהו בחיים. אני לא מגדירה את עצמי כיהודיה, והעובדה שהורידו לי את המילה הזאת מהתעודת זהות רק עוזרת לי להשתחרר מהתג הדביק והכפייתי הזה.

למעלה