גנבתי סקר !

red mosquito

New member
../images/Emo32.gif גנבתי סקר !

חח הייתי חייבת
הנה סקר שהבאתי מהפורום של שייגעצ, אז תודה תודה לפורום שייגעצ
עם קצת שינויים שלי, אז... תהיו בני אדם ותענו .
יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? השם שלך הופיע בעיתון? תהנו...

NoWords

New member
אני../images/Emo9.gif

יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? הם היו קרובים לזה
שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא, אני לא אוהבת לדבר הרבה בטלפון הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן, כמה פעמים יוצא לכם לדרוך על נמלה תמימה הרגת חיה בכוונה? כן, וכמה פעמים יוצא לכם לדרוך עליה בכוונה?
גנבת משהו? איזה מסטיק אני מניחה פגעת בעצמך? לא רצית למות? בערך עישנת סיגריות? דאם לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? ניסיתי השתכרת? לא התנשקת? בערך ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן כל הזמן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? מממ כן, זריקת ביצים על ילדים נחשב?
צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? נו,לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? הייתי קרובה נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן יותר מפעם אחת התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? חחח קצת שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? פאקינג כן:( התעלפת? לא נשברה לך שן? כן, לכולם הן נשברות מתישהו עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כןןןן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן (מתחיל להימאס לי לכתוב את המילה הזו
) התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? לא (הו, קצת גיוון) היית מאושר? פעם, כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא הגעתי למצב של התמכרות היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? אולי עם אחי כשהיינו פיצים, מי זוכר קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן חחח ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? חחח כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? ככככככככן, הכי שווה נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? מסתומרת? רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן נו מותר לפעמים:( שנאת את עצמך? כן כמה פעמים צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כןכןכןכן היית גאה בעצמך? סאמטיימס הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? לא נראה לי עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן, בפורים בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא משו רציני מדי הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? בערך,שאלה מוזרה התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן וזה היה כיף
רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן איזו החמצה השם שלך הופיע בעיתון? לא

dilan angel

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

לא ביצעת אקט מיני בשירותים
לא רקדת בגשם
שאלות הזויות ביותר.. אני נמנעת מלענות

dilan angel

New member
סתם התנפלתי עלייך..../images/Emo110.gif

אני מראה כמה השאלות מטומטמות ואין לי כוח לענות עליהן

red mosquito

New member
אז הנה שלי../images/Emo41.gif

יצאת מהמדינה? כן... בלגיה והולנד. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא ממש. שחית בעירום? לאא. ברחת מהבית? כן. התחילו איתך? כן חח. צפרו לך? לא, מה אני פרחה ?! נשארת ער כל הלילה? כן... הרבה... לא אכלת יום שלם? כיפור, לא? דיברת בטלפון כל הלילה? כן... נוסטלגיה. הרגת מישהו? כל יום, לפחות שניים. נישקת מישהו מאותו מין? |נבוך| בגדו בך? לא שאני יודעת . הרגת חיה בטעות? בטח איזה נמלה או משהו. הרגת חיה בכוונה? בטח איזה ג'וק, שהטבעתי בקיי-300. גנבת משהו? חח לא. פגעת בעצמך? ויש לי צלקות להוכיח ! רצית למות? כן. עישנת סיגריות? כן. עישנת נרגילה? פעם אחת- בעעעע. ניסית סמים? לא. שתית אלכוהול? הגיוני, לא? השתכרת? זה תוצאה של הקודם. התנשקת? כן. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן. עשית או תכננת לעשות פירסינג? כעע. עשית קעקוע? עדיין לא. הסתפרת? חח אבל לא במספרה . השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? אויש אתם נוראים ! צללת עם דולפינים? לא. קפצת כתה? ברור, כל יום. היית ערום בציבור? לא. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? חחח לא. לתקופה ממושכת? גם לא. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? קיבלתי 7000 . חח אל תשאלו. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן. התאפרת? כן... וידוי- אני מתה להתאפר כמו קיס (הלהקה). רצית להיות משהו שאתה לא? כן. רצית להיות בן המין השני? לאא, בנים זה סתם. התקלחת יותר מפעמיים ביום? מה אני נראית לכם? אקונומיקה? עברת יישור שיניים? ברגעים אלו ממש. היו לך משקפי ראייה? רק ללוח חחחח. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן. התביישת בהורים שלך? לא. שיקרת למישהו? כן. היית מאוהב? כן. התעלפת? לא. נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? זה איקי*, ולא. עשו לך? לא. נעצרת? ע''י אחותי. קיבלת נכשל בתעודה? חח שישה, לייתר דיוק. שברת עצם בגוף? לאא, אבל רציתי, כל כך רציתייי. רכבת על אופניים? בקושי. רכבת על סוס? בצורה מקצועית, במשך שנה. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? חח כןן. שיחקת כדורסל? ניסיתי. שיחקת כדורגל? כן. הלכת מכות? ברור.(עינבר המרביצה הזאתי) שיחקת טאקי? ברווור ! שיחקת שש-בש? בטחח, כל ניצנים ! הוצאת מלא כסף על שטויות? לא מלאאא. הברזת מבצפר? חח כן. התחרטת על משהו שעשית? כן. היית אובססיבי כלפי משהו? כן. היית מאושר? כן. התנצלת על משהו שעשית? כן. היית מכור למשהו? חייב להיות. היית כל הלילה על המחשב? לא נראה לי. התקלחת עם מישהו? כשהייתי קטנה, עם חברה שלי. קמת באמצע הלילה סתם ככה? חח כן. זכרת חלום? המון פעמים. נרדמת בשיעור? ניסיתי... אבל לא. העברת פתקים בשיעור? חח כןן, בינינו, מי לא? תפסו אותך? חח כן. ביצעת אקט מיני בבית הספר? לאא. ביצעת אקט מיני בשירותים? לאא. התעקשת על משהו מטופש? חח כןן ! הברזת למישהו בלי להודיע? הודעתי. התחרפנת? חח תלוי איך אתם מגידירים... נכנסת למצב כפית? חח כההה. |כפית| ביקרת אצל פסיכולוג? כל יום ראשון. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חשבתי? הפסיכיאטר שלי אמר לי . חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן... רקדת בגשם? חח כככןןןן. צרחת מפחד? לא. היית 'צומי' במודע? בהחלט. שנאת את עצמך? כן. צעקת על מישהו? כן. קינאת במישהו אחר? כן. היית גאה בעצמך? חח כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כןןן, קיבלתי 4 נכשלים אחרי 6 בתעודה קודמת ! בכית בגלל מישהו? כן. בכית בגלל מישהי? גם כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אני מניחה שכן... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? פעם אחת ויחידה. הופעת בציבור בפיג'מה? חחח בבוקסר. בכית בסרט? כן... "במבי" וכו'... היית על במה? בטקס סוף שנה, של כיתה ח' חחח. היית מחוייב למישהו? כן. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן. התעלמת ממישהו בכוונה? חח כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? ארר כן. השם שלך הופיע בעיתון? חח כן... כשנולדתי, אבא עבד במעריב, אז אמרו לו מזל טוב על הולדת הבת, אבל לא ממש רשמו את השם. חח היה סבבה...|$|

Grey Faerie

New member
אני בבית ספר ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif

אני אענה בבית

Grey Faerie

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif

יצאת מהמדינה? כן , לונדון , צרפת וטבא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? טופו
שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? לא , אני חלשה לזה
לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא , אני לא אוהבת לדבר עם אנשים בטלפון , זה משעממם. הרגת מישהו? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? כן , כיפלי בכיתה א'
פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? עישון פסיבי נחשב ? עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא נראה לי התנשקת? בערך :/ ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? לא , אני עם אותה תספורת מאז שנולדתי . השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן
צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כן :p שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? לא ממש התעלפת? לא נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? אח שלי פעם שבר לי את הבוהן ברגל
הוא עצבן אותי אז בעטתי בו . כואב . רכבת על אופניים? אני לא יודעת , וזה לא מצחיק ! רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן כל הזמן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? לא היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? אחותי בגיל 4 נחשב ? קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כל הזמן , אבל עכשיו אני סתם רושמת על השולחן. תפסו אותך? אכן כן . ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא . ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן , אפילו אמרו לי שאני פסיכית:p נכנסת למצב כפית? כן כל הזמן חחח ביקרת אצל פסיכולוג? לא נראה לי , למרות שלאמא שלי יש כוונות
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן , כל פעם שאני רואה ג'וק היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן ( לא שאלו את זה כבר ? ) צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן , בית ספר יסודי , חוקים מטופשים לפורים .
בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן חח כל הזמן .. זה כיף במיוחד לאנשים שמתקשרים לשני
רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן השם שלך הופיע בעיתון? לא

למעלה