דחוווף צריכה עוזרת בגדרה (לא, ליאת - אילנה לא יכולה...)
א אפרת12 New member 17/6/05 #1 ../images/Emo32.gif דחוווף צריכה עוזרת בגדרה../images/Emo70.gif (לא, ליאת - אילנה לא יכולה...)
ל לימור י New member 18/6/05 #5 הזמנתן אותי אז באתי ../images/Emo3.gif שאני אשאל את העוזרת שלי אם יש לה יום פנוי? אני מאוד מרוצה ממנה.
הזמנתן אותי אז באתי ../images/Emo3.gif שאני אשאל את העוזרת שלי אם יש לה יום פנוי? אני מאוד מרוצה ממנה.
י יעל י New member 18/6/05 #8 יש לי מישהי מגסר אפשר לשאול ותה לגבי עוד יום אם לא אכפת לך ערבייה החיסרון שצריך להביא ולהחזיראותה
ט טלי בארץ הלמה New member 18/6/05 #9 ממש לא אכפת לי המוצא שלה אבל אין לי איך להביא ולהחזיר אותה לצערי
D daldan New member 18/6/05 #11 טלי - יש לי גם מישהי מג'סר אני אברר איתה אם יש לה יום פנוי. את רוצה פעם בשבוע או פעם בשבועיים?
O orlyfu New member 18/6/05 #7 אם כבר מדברים, דרושה בצור משה... חייבת עוזרת. לא סובלת את הקונספט אבל נמאס לי להיות העוזרת בבית, בלי עזרה ובלי הערכה.
אם כבר מדברים, דרושה בצור משה... חייבת עוזרת. לא סובלת את הקונספט אבל נמאס לי להיות העוזרת בבית, בלי עזרה ובלי הערכה.
K karin3175 New member 19/6/05 #16 גם אני בראשון לציון- אצלי פעם בשבוע אני לא מסוגלת הכל אני רוצה בית נקי פעם בשבוע אני מעדיפה להקדיש את הזמן לעילי ולשינה איתי אז אם אתן מכירות מישהיא- אני אשמח
גם אני בראשון לציון- אצלי פעם בשבוע אני לא מסוגלת הכל אני רוצה בית נקי פעם בשבוע אני מעדיפה להקדיש את הזמן לעילי ולשינה איתי אז אם אתן מכירות מישהיא- אני אשמח
D Dimaya New member 20/6/05 #18 ואליי הגיעה עוזרת היום לראשונה ../images/Emo9.gif אוווווווווווווווווח, איזה תענוג... בית נקי... אני מרוצה... לא התכוונתי לזרות מלח על הפצעים הדואבים, פשוט רציתי לשתף...
ואליי הגיעה עוזרת היום לראשונה ../images/Emo9.gif אוווווווווווווווווח, איזה תענוג... בית נקי... אני מרוצה... לא התכוונתי לזרות מלח על הפצעים הדואבים, פשוט רציתי לשתף...
א אפרת12 New member 20/6/05 #19 גם אצלי ביקרה עוזרת קוראים לה אפרת, עוד יומיים היא מתחילה חודש תשיעי, עשתה חצי קומה ראשונה - רק רצפה, ועד הערב זה באמת נראה תענוג. ואז סיון אכל ארוחת ערב...
גם אצלי ביקרה עוזרת קוראים לה אפרת, עוד יומיים היא מתחילה חודש תשיעי, עשתה חצי קומה ראשונה - רק רצפה, ועד הערב זה באמת נראה תענוג. ואז סיון אכל ארוחת ערב...