דיון בנושא הפורום.

FunkyGiraffe

New member
../images/Emo32.gif דיון בנושא הפורום.

שמעו, נשבר לי מהמתיחות ששוררות פה. שאף אחד לא יקח אישי - רק תנסו לשמור על הרמה ולדבר כמו שצריך בשביל שיהיה נוח לכולנו. עומר - להבא תכתוב דברים כמו דברו איתי בICQ ובמסנג'ר בשרשור OFF שהוא בעיקרון אמור לשמש לנושאים שהם לא קשורים לנושא הפורום [הדג נחש]. בשמת - אני יודע שאנחנו מכירים שנה וחצי את כמו אחות גדולה בשבילי, אבל למה 4 שרשורי יום הולדת? אני יודע ש18 זה גיל מיוחד והוא רק פעם בחיים.. אבל תעשו לי טובה ותתפסו שליטה על עצמכם.. לי ושיר - מה זה המרד הזה? סורי שאני לא בא לך בטוב [בכלל] שחן בחו"ל.. תעשו לי טובה ותכתבו כל מה שבראש שלא קשור לנושא של הדג נחש בOFF, אני נורא מצטער שאני ככה נוקשה איתכן אבל אחרי הכל אני מנהל פה.. וצפו גם למשתמש כבוד בפורום
.. תעשו לי טובה! פליז תשמרו על הרמה. הדר - תעשי לי טובה ותשרשרי עדכוני בלוג שאלות מה המצב וכדומה בשרשור OFF.. פליז, אני מנסה בסה"כ לשמור על הרמה של הפורום וככדי שהכל יראה טוב. סליחה אם עצבנתי, הרגזתי, הצקתי או פגעתי. עידו. נ.ב. אני חושב שהבהרתי את עצמי בנושא. אה - ולכל החדשים, אולי אנחנו נראים לכם מלוכדים וחבר'מנים, אבל בעיקרון נשמח לקבל אלינו את כ-ו-ל-כ-ם ואור - להדבק לחוקים זה מוריד מהערך החברתי של הפורום, אבל אנחנו נשתדל לפחות שלא להפר אותם
עידו.

טיפקסית

New member
אני מסכימה עם עידו לחלוטין ואני מוד

אני מודה שהגזמתי להבא זה לא יקרה [מילה שלי] דבר שני לי היה רעיון שהעליתי בפני עידו ורציתי לדעת מה דעתכם. כדי שהפורום יתנהל על הצד הטוב ביותר וכדי שיהיה פה סדר אני הצעתי לעשות אמנת פורום שתכלול את החוקים שיהיו לפורום שלנו כמו איפה משרשרים מה/חוקי פורום וכללי התנהגות בו/מה שאנחנו רוצים שיהיה בפורום ומה לא. לדעתי אם נעשה מין מסמך שכזה וכל חברי הפורום יסכימו על הכתוב בו כך הפורום יתנהל בצורה שוטפת,יעילה ומאורגנת חישבו על ההצעה שלי כפרויקט לעתיד תודה כמובן אשמח לשמוע כל דעה בין אם היא מקובלת ובין אם מנוגדת לשלי ואני אשמח אם גיא ויאיא יתנו פה מילה בתור מי שהולכים לנהל חלק גדול מהעסק במידה והפורום הזה יהפוך גם להיות הרשמי של הדג

oRockGirLr

New member
כל הכבוד..

אנשים, אל תפילו על עידו את הכל. הוא לא אשם בשום דבר, פשוט צריך קצת סדר בפורום. רובכם באתם מוואלה, חבר'ה מגובשים, מעריצים מושבעים של הלהקה... זה סבבה והכל אבל כמובן שלכל דבר יש גבול. הערתי לכם פעמים רבות על הסדר של הפורום, איך צריך להתנהג, התחננתי שתשרשרו דברים לא קשורים לשרשורי אוף. אני ועידו דאגנו לפתוח כבר 2 יש כאלה שיודעים לנצל את השרשור ויש כאלה שלא. רובכם – לא. הצגתי בפניכם כמה פעמים את "אומנות השרשור" שבעצם מסבירים על איך לשרשר נכון כדי שלא יווצר יותר מדי בלאגן בפורום וכמובן, יהיה נעים, נחמד ומסודר. כשאני ועידו באים אליכם ומבקשים שתנהגו כמו שצריך, אנחנו לא תוקפים אתכם ולא באים נגדכם, אנחנו בסך הכל רוצים שהכל יהיה מסודר בפורום וההודעות יהיו נעימות לקריאה ויהיה כיף לשוחח פה עם אנשים. כל הרצון לסדר פה הוא לא רק בשביל שלכם ולעוד הרבה מצטרפים יהיה כיף אלא גם כדי לעזור לעידו להיבחר לניהול. כרגע זה הזמן שלו להוכיח את עצמו ולהראות מה הוא יכול בתור מנהל ואיך הוא יכול לפתור עניינים כמו שצריך. כרגע אני בטוחה שמפקחים עליו מהנהלת הפורומים. אז בבקשה מכם, בשבילי, בשבילכם, בשביל עידו, תתנהגו יפה ואל תתחילו שום מרד וכמובן, אל תעזבו. אם תתנהגו לפי החוקים המינימליים הכל יהיה הרבה יותר נחמד ותאמינו לי, גם אתם תהנו. אז נעזוב את כל השטויות, אל תתעלמו ממילה של עידו, אל תחשבו גם שהוא נגדכם.. הוא בסך הכל צריך לבצע את התפקיד שלו (לעתיד) כמו שצריך! הוא חבר שלכם – תעזרו לו להצליח. עד כאן בנתיים, אולי בקרוב אם תרצו ננהל כולנו שיחת ועידה במסנג'ר ונקבע חוקים לפורום שיתאימו לכולנו וכולנו נגיע להסדר. בנתיים, תכבדו את הבקשות שלנו כדי שהפורום יראה יפה
בתודה, אור. [ומתנצלת מראש בפני מי שחשב שאני נגדו או שתקפתי אותו. סליחה
]

FunkyGiraffe

New member
אור, לתשומת ליבך!

הלינק לאומנות השרשור שהצגת פעמים רבות כבר לא עובד. תנסי לדאוג לתקן אותו. עידו.

טיפקסית

New member
אור ועידו אני חושבת שעשיתם את הצעד

והוכחתם את עצמכם בתור מנהלים לעתיד בין אם יהיה זה עידו ובין אם תהיה זו אור. שניכם לקחתם על עצמכם תפקיד גדול ומשמעותי והיום עשיתם את הצעד הראשון ובונה האמון בדרך לדף חדש בפורום הזה, וכדי שלכולנו יהיה נעים להיות פה הצעד הזה היה חייב להיעשות. אני חושבת שאתם אנשים מדהימים ולמרות גילכם הצעיר אתם כבר קטנים אבל גדולים. ואני בטוחה שאם לכל מי שנמצא פה יהיה אמון בכם הפורום הזה יכול להוות לו בית שני וכך לכולנו יהיה נעים. אני אשמח לסייע לכם בכל מה שקשור בפורום הזה ולעזור לכם לשמור על הסדר. אני מקווה וסמוכה שעכשיו שכל אחד אמר את מה שהיה לו בפנים הגיע הזמן שלנו לפתוח דף חלק ולצאת יחד לדרך חדשה שתהיה טובה יותר עבור כולנו אמת ואמונה! וגיא אני אוהבת אותך וגם אותך יאיא הבוס

oRockGirLr

New member
כמה נחמד לשמוע את זה ממך ../images/Emo13.gif

סוף סוף מישהו תומך בהחלטה שלנו. ואני מקווה שעוד הרבה יתחילו להאמין בנו.

nap3

New member
עידו מאמי עם כל הכבוד

אתה לא חושב שאתה קצת מגזים?!?!!?!? כאילו סבבה...שתיהיה המנהל פה ואתה יודע שאני הכי מאחלת לך את זה בעולם אבל כולה פורום..

shiroo

New member
../images/Emo140.gifעידו מותק....

אל תיהיה כ"כ לחוץ......ואתה יודע שאני רוצה שתיהיה המנהל..... אבל כאילו אתה וההיא הגזמתם.....טיפטיפה.....כאילו כולנו אנשים ולכולנו בא לדבר שטויות לפעמים וכן לכולנו בא לפעמים שגם יראו תשטויות האלה.... כי אחרי הכל שטויות זה דיי מצחיק....... אז מותק שלי אני יודעת כמה שאתה רוצה תתפקיד ותאמין לי שאין לך מושג כמה אני מפרגנת ומחזיקה לך הצבעות שתקבל אותו..... אבל תפסיק עם כל הרצינות הזאת פתאום......כאילו תשתחרר קצת...... אם זה היה פורום בלי כל השירשורים האלה....אז תאמין לי לא היה פה כ"כ מעניין כמו עכשיו....... אז שוב....המון המון בהצלחה....ואני יודעת שאתה מסוגל לקחת תתפקיד...\ אז יאללה ..............

koosha

New member
go עידו חחח בוקר אורררררררררררררררר

עידו מי לאב למה עצבים?ךף תשתה כוס מים תירגע=]we love you!

למעלה