דיון

Hip Hop star

New member
../images/Emo32.gifדיון

למרות שהסדרה כרגע לא משודרת,יש לכם רעיונות איך לשמור שהפורום ישאר חי? היכן המנהלים של הפורום?

S h a b i i

New member
בדיוק שאלה שרציתי לעלות

אני אישית, עדיין צופה בפרקים של סליידרס, אני רואה סטארגייט, אבל תמיד זה נראה לי "העתק" של סליידר, לא יודעת למה, העניין שהם הולכים מעולם לעולם, ולכל עולם יש את הייחוד שלו, ולפעמים מנסים לשנות דברים בעולם (לטובה). ואני לא יודעת איך אפשר לשמר את הפורום,תסכימו איתי שהוא דיי מת, אבל קיים, בכל אופן, נקווה שיכתבו המשך לסליידרס או יוציאו סרט
ואז באמת יהיה על מה לדבר

גלבטרון

New member
הצעות

1) אפשר לעשות דיון חוזר על פרקים ולנסות לנתח את העולמות השונים. 2) למי שאוהב ויודע לכתוב - FanFics, כגון: "עונה 6" שניסו לכתוב כאן לפני זמן מה או את הפרקים החסרים. 3) דיון על פרוייקטים שבהם משתתפים כוכבי הסידרה היום. 4) דיון על סדרות/סרטים/ספרים בעל אופי דומה, כגון: 7 ימים (שבה אנו רואים תוצאה הרסנית שקרתה בעולם ואז הטייס חוזר לעבר ויוצר מציאות חלופית), ספלביינדר וכו'.

S h a b i i

New member
בהחלט אפשרי! (ההצעה הרביעית)

אני אישית מאוד אוהבת את השחקנית קרי וורר, ודי חבל שאין לה פה בפורום בתפוז, כניראה בארץ היא לא כ"כ ידועה, כנ"ג לגבי ג'רי אוקונל...אפשר לדבר עליהם בפורום הזה.

בהמשך אלייך שבי ולגבי הפורום ובהמשך לגלבטרון

שבי - לדבר על מגי זה דבר שלא מתקבל על הדעת , אבל על קווין בכיף. אני יום אחד מקווה להבין למה את כל כך אוהבת את מגי , פשוט לא מצליח להבין. לגבי עניין הפורום , לא להרים ידיים.. גלבטרון לפי דעתי אפשר לקחת את כל 4 ההצעות שלך וליישם אותן , כל אחד על מה שבא לו לכתוב. שבעה ימים סדרה ענקית.. סוף סוף משהו שאני ראיתי מהתחלה ועד הסוף ויש לי ידע בנושא. בקיצור , שבי , מגי הרסה את הסדרה , אפשר לוותר עליה.. וויד היא נצחית ועולה על מגי פי 100 (בקרוב סדרת תמונות של וויד 2007 , יפהפיה אמיתית) בלי נדר.

S h a b i i

New member
תגובתי אליך..

קודם כל, נעים מאוד..שמי הוא גל ..שבי הוא כינוי (עזוב, סיפור ארוך)... אתה לא תוכל להבין למה אני אוהבת את מגי, זה הטעם שלי, אני אוהבת את המשחק שלה, צפיתי בעוד סדרות וסרטים שהיא הופיעה בהם....זאת הדיעה שלי, אני לא אוהבת את השחקנית שמגלמת את וויד, אני לא מתחברת למשחק שלה..ואם כותבים דברים על וויד אז אפשר גם לכתוב על שאר השחקנים, אתה לא נמצא בפורום לבד, יש עוד שאוהבים את מגי חוץ ממני... כל אחד והטעם שלו, על טעם ועל ריח אין להתווכח... אם יפתח נושא על מגי-אתה לא חייב להגיב.. לדעתיך מגי הרסה את הסדרה-לדעתי מאז שהיא הצטרפה הסדרה נהייתה יותר מעניינת, מצטערת, זאת דעתי.. אפשר לפתוח נושא על כל אחד מהשחקנים שהופיעו בסליידרס, קצת הסבר על השחקן,על הדמות..תמונות... אני גם מציעה לנתח את הדמויות..את הפעולות שלהם..האם אתם מתחברים לדמות שלהם (אני מפתחת את הדיון שגלבטרון הציעה לעשות). אפשר כל שבוע או כל כמה ימים על דמות אחרת.. ושם תוכל להביע את דעתך כל מגי, מדוע אתה לא אוהב את הדמות שלה בסליידרס או את המשחק שלה...

גל (שבי) יקרה....

את צודקת בכל מה שאמרת רק בדבר אחד טעית. אני חלילה לא אוסר על אף אחד לכתוב , כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה. אני הייתי מעדיף שלא , יש לי משאלת לב שאני לא אצטרך לראות לא אותך ולא אחרים רושמים על מגי , אבל אם תכתבו בכיף , הכי חשוב שזה יהיה בכיף כי כל אחד צריך לרשום מה שבא לו. זאת היתה בקשה שלי אלייך לא לרשום וזכותך לא לקבל אותה. זה קצת הדהים (והגעיל) אותי אם מישהו היה עושה פורום רק על מגי כי לא מגיע לה , אבל על וויד בהחלט אני מסכים , מגיע לוויד פורום ענק עם המון אנשים. לסיכום , תעשי מה שטוב לך ומה שעושה לך הכי כיף. זהו.

Leeli

New member
אפשר פשוט

להפוך את זה לפורום של כל השחקנים של סליידרס לעדכן מה קורה איתם עכשיו, ומה הם עושים היום (סרטים, סדרות, תמונות, וכו..)

S h a b i i

New member
לצעריך..

מגי היא חלק מן השחקים של סליידרס.........אז-עם מגיי !!!
חעחעחעחעחעחע ומה זאת כל השנאה שלך אליה? כאילו היה לכם סכסוך בעבר הרחוק..חחחחח

CoolBoy 17

New member
מסכים לגמרי!

מגי הדמות ומגי השחקנית זה הדבר הכי טוב שקרה לסדרה

Hip Hop star

New member
אפשר גם לעשות פינות=]

הבעיה היא,שלא נראה לי שהמנהלים של הפורום פעילים בו בעצמם.אולי נעשה בחירה של מישהו שיהיה מנהל-דבר שיכול לעזור מאוד בארגון הפורום.הרי מי שמנהל פורום בתפוז,יש לו אפשרות כל מיני דברים במסגרת הפורום אותו הוא מנהל,משהו שמשתמש רגיל לא יכול לעשות. ההצעות שלי לפינות: -סיכום שבועי:לסכם דברים שליוו אותנו השבוע כגון; שירים,סדרת השבוע ועוד דברים שאפשר להמציא. -פאנפיק,כמו שהציע גלבטרון. -"הכר את...".פעם בשבוע מישהו אקראי מהפורום נבחר לענות על שאלות שגולשים אחרים ישאלו(טוב לגיבוש אני מניחה). -"השבוע שהיה"-רושמים את כל ימי השבוע וכל אחד מאיתנו רושם מה הוא יעשה בכל יום
. הצעות בשביל הניהול: קודם כל ההצעה היא לכולם
-לעשות דף קשר של הפורום. -תאריכי יום הולדת שלנו ושל השחקנים. -תקנון/חוקים לפורום -להוסיף דיונים ל'מאמרים'. -פעם ב..להחליף סקר -להוסיף תמונות לגלריית תמונות,ראיתי שאין שם מספיק תמונות
וזהו כעיקרון....אני מניחה שהרעיונות נשמעים בטח קצת עלובים..אבל זה עדיף על כלום,וצריך להתחיל במשהו אם רוצים לתת לפורום קצת חיים...אז למי שיש עוד רעיונות,הערות..פשוט תגיבו

mailo100

New member
הנה כמה רעיונות

1. מפגש פורום 2. כל אחד יציע המשך משלו לסדרה 3. אפשר לעשות משחק תפקידים שיפתח בשרשור וכל אחד ימשיך בתורו 4. חידון

למעלה