דיני עבודה

עובדפוק

New member
../images/Emo53.gifעובדי סקרים והפסקות ../images/Emo206.gif

אנו עובדים יחד כ 60 איש כל ערב במשמרת במשך של 6ורבע שעות לפחות במכון סקרים מהידועים בארץ. תנאי התעסוקה שלנו היא לפי שעת עבודה.(במשכורת מינימום). רצוננו לדעת האם יש חוק המסדיר כמה זמן מגיע לנו הפסקה , ולכמה זמן. הם פשוט התחילו להתעלל בנו ולקצר לנו את ההפסקה של 20 דקות, ונותנים לנו הפסקה באורך משתנה לפי מצב רוחם ולפי מצב תיפקוד הציוד שברשותם. מתי שהציוד לא פועל כראוי הם מוציאים אותנו להפסקה - על חשבון הזמן שלנו של ה20 דקות, ולאחר מכן עלינו לעבוד עד גמר המשמרת ללא הפסקה. הם טוענים שבכלל לא מגיע לנו הפסקה - האם זה נכון
מדי פעם גם עוקבים
אחרינו לשירותים - ברצינות
לראות אם אנו לא מנצלים את זה למנוחה. אשמח להיות מופנה לחוק מסוים המסדיר ומציין זאת. לגבי הלנת השכר שעשו לכולנו בחודש דצמבר אשאל לאחר מכן . בתודה מראש סוקר ...... אחד מתוך רבים טובים ודפוקים

עובדפוק

New member
דיני עבודה לעובדים בשכר לשעה../images/Emo101.gif

הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי כל דיני עבודה לגבי העובדים בשכר לפי שעה . דיני פיטורים, עבודה, דמי נסיעות, ועוד אשמח לקבל לינקים תודה מראש

gasi2

New member
צבירת ימי חופשה

שלום רב, אשתי עובדת במשרה חלקית במהלך השנתיים וחצי האחרונות. במשך זמן זה אין היא נצלה ימי חופשה וצברה 14 ימים. כששאלה היום את מחלקת השכר במקום עבודתה בנוגע לימי החופשה שלזכותה, נאמר לה שמכיוון שהתחלפה שנה קלנדרית, נמחקו לה ימי החופשה שנצברו וכעת יש לה רק 6 ימים שנצברו בשנה שעברה. יש לציין, לא נאמר לה על כך מראש, ולא נאמר לה לצאת לחופשה ע"י המעסיק מתישהו בעבר. האם הדבר חוקי? תודה, אסף

zoe2004

New member
../images/Emo41.gifתשובה../images/Emo41.gif

לתשובה מוסמכת יותר עליך לפנות לפורום דיני עבודה, אבל, לפי מה שאני יודעת בחוק מגיעה הפסקה של חצי שעה לכל שמונה שעות עבודה, כך שאני לא יודעת אם יש הרבה זכויות בהפסקה שניתנת למשמרת של שש שעות. נראה לי שהם גם יכולים לקבוע מתי תהיה ההפסקה. והלביאה המנהלת וודאי תעיר שהשאלה אינה קשורה לנושא הפורום

מצאתי

בפורום דיני עבודה הסבר חוקי על הפסקות. אני מקווה שזה יעזור קצת.
למרות שזה לא בנושא הפורום. זה יכל לעזור באופן עקיף. אז נישמח לשמוע עשיתם.

עובדפוק

New member
אין במקום ../images/Emo101.gif

האם יש חוק המחייב מקום עבודה המעסיק כ 60 עובדים ב
"ערכת עזרה ראשונה" שאין בו אפילו כדור לכאב ראש וגם לא איספלנית ( פלסתרית) אשמח לקבל הפניה למקור של חוקי ומקום לאן אפשר להתלונן. אדם נפצע אצלנו ולא היה אפשר לעזור לו כי לא היה איך כי אין במקום

למעלה