דיסקו טיים!!!בוצ'ה טיים!!!!

מי ער?

בואנה אתם משעממים... שמישו ידבר איתי
משעמם לי אמרו לי שיתקשרו אלי ב12 ולא התקשרו
איזו הברזה טלפוניתתת מי ערררר????? נוכחות לילה

מימונה ושירה ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo155.gif

סניף חדרה של תנועת הנוער `מכבי צעיר` מזמין אתכם לאירוע שרים למען החיים - ערב כשרונות צעירים שמטרתו תרומה למימון טיפולים של חולת סרטן. כדי לדעת עוד ולהתרם למאמץ הכנסו כבר עכשיו לפורום מכבי צעיר ועזרו להציל חיים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1487&msgid=96650913
חוגגים מימונה: מקבצי מתכונים, מנהגים ומופלטות בערוץ האוכל http://www.tapuz.co.il/food בברכת חג שמח לכלל הגולשים!
תפוז
אנשים

../images/Emo32.gifדיסקו טיים!!!בוצ'ה טיים!!!!

בדיחה פרטית.. יאלה כל מה שלא קשור לכאןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ויש הרבה לא קשור
נו אז?מחכים כבר לתחרות שתהיה על הסינגל? תאמינו לי הולך להיות משו אדירר!!

הי ממצב?

מי מרוקאי פה? וגם מי שלא מי הולך לאכול מופלטות מחר או מחרתיים כשהסבל של המצוות נגמר

שום מופלטה!!פצצת קלוריות זה!אני פרה

והמופלטות בשני בערב חחחח... המימונה.. איכשהו ביקשתי מהמשפחה שלי לא להכין את הסבל הזה שנקרא מופלטה!!! כל מופלטה בלי עין הרע 70 קלוריות.. עם כל הכבוד שאני פרה של שוקולד במופלטה לא אגע בזמן הקרוב זה בטוח.. ולשאלתך אני חצי מרוקאית=]

פרטים פה..=]

לוחצים הוספת תגובה להודעה שאליה את רוצה לשלוח תקובץ(לא ללחוץ על הוספת תגובה מהירה-כי אין שם שליחת קובץ) ולמטה כתוב הוספת קובץ.. תלחצי.. ואז תוסיפי=] אם הסתבכת מאמי תוסיפי אותי לאי סי ואשלח לך צילום מסך של זה ככה שזה יהיה לך יותר ברור איסי=בכרטיס האישי שלי... אם תסתבכי.. אבל נראה לי שהסברתי את זה ברור לי?::)חח

לא עלה לך מאמי...

תלחצי על הוספת קובץ.. ואז כתוב לך משו באנגלית ..ליד הריבוע הריק חח.. תלחצי עליו ותבחרי את הקובץ שאת רוצה מהמחשב תלחצי פתח וזהוו!!!
וזה יעלה חח.. שלחי לי את זה אם את רוצה במסר ואני יעלה לך את זה.. אפשר במסר לשלוח ככה: תשלחי לי מסר יענו ולפני שאת שולחת תלחצי על :צרף.. וככה תוסיפי חחחחח אפילו שזה דומה להוספת קובץ:S

S16 זה אני

New member
גמאני מרוקאי, רספקט למגזר

וואי והמימונה הולכת להיות כל כך טובה :)

../images/Emo13.gifאבל..

איכשהו במשפחה לא מכינים רק אחת.. הריח משגע!! אז פשוט עדיף לא להכין.... ואם כבר שיכינו אני לא בבית חחח... זה אסון הדבר הזה אסון!! כמו שמכינים בורקס בבית..או לחמניות..או עוגיות...חחחח..

למעלה