דיסקים נזרקים לפח בגלגל"צ

shongold

New member
../images/Emo32.gif דיסקים נזרקים לפח בגלגל"צ

חשבתם שאין דבר עצוב יותר משיר שלא נכנס לפלייליסט של גלגל"צ? נסו לחשוב על דיסק שנזרק לפח של התחנה, ליד קליפת בננה ושאריות של סנדוויץ. היו שמעות על כך נשלח כתב של "ידיעות" למשימת בילוש.בפח צפרדע מזן סטנדרטי בין הררי הזבל המצויים, נחו כמויות גדולות של דיסקים מכל ז'אנר מוכר. מבלי להכנס לדיון המייגע האם גלגל"צ הורסת את המוזיקה הישראלית, העובדה שאנשים בתחנה מרשים לעצמם להתייחס ככה לאומנות מעלה חשד שמדובר בארגון שמצפונו דהה אחרי יותר מידי ישיבות פלייליסט. כמו שאמר אחד המגיבים לתופעה. "זה די מסביר את הפלייליסט המאד מאד מצומצם והמגמתי שלהם."

שונית 7

New member
בוקר טוב שון ../images/Emo42.gif.קראתיאת הכתבה

מה אני אגיד לך?איום ונורא!!!כלכך עצוב....אנשים משקיעים ממיעב כספם ונשמתם ומקבלים בתמורה זלזול וחוסר כבוד

rifkin1

New member
השאלה אם זה באמת נכון...

כולנו יודעים שגלגל"ץ קצת ירדו מהפסים בתקופה האחרונה והיא ממש לא אותה תחנה שכולנו היינו נהנים ממנה פע. אבל אסור לשכוח שישנם אנשים שתופסים טרמפ על כל העניין ומפיצים שמועות. זה יהיה מאוד גרוע אם השמועה הזו תתברר כנכונה והשאלה הנשאלת היא האם זה באמת נכון??? כמו שכולם אומרים ברגע שהם שומעים משהו רע בתקשורת על ג'קו: "לא צריך להאמין לכל דבר" אני מאוד מקווה שהשמועה תתברר כעוד שמועה מכוערת...

שונית 7

New member
ריפ לצערי יש נכון:לכתבה מלווים

צילומים מזעזעים ב-גלגל"צ טוענים שהם זורקים עודפים כלומר העתק אחד לפחות נשלח להם.ד"א בעית הפליליסט לא נולדה היום.זאת תופעה שידועה הרבה שניםרק נראה לי שהיא הוחרפה בד בבד התחילו לטפל בה ביתר מרץ בתקשורת(גם ב"ארץ נהדרת")

rifkin1

New member
היכן ניתן למצוא את הכתבה???

מפני שזה מאוד מצער אותי לשמוע...כנראה שהמערכון של "ארץ נהדרת" שבו מנהל התחנה זורק דיסק של שלום חנוך או משתמש בדיסק אחר בתור מג לקפה מציאותי אחרי הכל...

Karina85

New member
מעולה... ובאמת כל מילה נוספת מיותרת

מדינה XXXX כבר אמרנו...???

rifkin1

New member
הכי הכאיב לי הקטע על

איטה פוגל. אותה קשישה אשר רומתה ועונתה בצורה הנוראית ביותר ע"י שלושה בחורים שרצו כסף...

livi4

New member
תודה ריפ- הוא כל כך צודק

ומביא את הדברים בבהירות. אני חושבת שהכל היה כואב מאד- הרגשתי כאב בעצמותיי . מדינתנו הפכה ממקום קטן ונחמד למקום עם הרבה כאב - פשוט רואים אותו בכל מקום ...וחבל!

מזעזע! זו המילה היחידה המתאימה כאן

נתן זהבי יודע להעביר במילים את הדברים הכואבים ביותר במדינתינו בכזו עוצמה שבא לך לקום ולהניף דגל שחור בדיוק כמו שכתב...

thr7

New member
כל כך נכון שזה נורא(והיי מה נשמע?)

כל כך מחזיקה לו אצבעות, ולזכותו יאמר שתמיד היה ישר ואמר את האמת גם היא לא ממש תמצא חן בעייני ה"חשובים". מקווה שיבריא ולא ימשיך לסבול.

גם אני מחזיקה לו אצבעות שיחלים...

אני פ'סדר... מה נשמע איתך? יש לי פה פשפושה אחת שלא רוצה לישון... אני אחזור יותר מאוחר כשיהיה ששששקט....

thr7

New member
אולי אהיה פה לונג טיימ.............

אני בקטע נוסטלגי שני הילדים אינם אז אני יכולה להיות בשקט קצת על המחשב. ותנחשי מה ברקע? נכון כל השירים שאני מזה מתגעגעת לשמוע.

למעלה