דפש ביטלו

vegetable man

New member
../images/Emo32.gifדפש ביטלו ../images/Emo14.gif

פולי, ילדה קטנה ואני כבר לא נהיה שם בחמישי. הם הודיעו שהם לא מבטלים ויהי מה, והבמה כבר היתה מוכנה, ודווקא כשנדמה היה שרק אם יפגע אסטרואיד בכדו"א לא תהיה הופעה, קרה מה שקרה. אישית אני לא ממש מופתע, כי גם עצם זה שהבמה מוכנה זה לא עוגן לכך שהמופע יתקיים. ואין ספק, זה מאוד מבאס...אבל זו המציאות ואיתה נצטרך להמשיך. יכול להיות שהם יבואו כשהכל ירגע, וגם בלונד רדהד הודיעו שהם רק דחו את המופע.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifהצוות הטכני שלהם לא הסכים לבוא

זה למה ביטלו חבל...

vegetable man

New member
מתקן את עצמי

ההופעה לא תידחה כי היא היתה אמורה להיות אחרונה בסיבוב. אז כמובן שכולם יקבלו את כספם חזרה. מיותר לציין כמובן, איך אני מרגיש...

מתסכל

אבל חשוב לקחת בפרופורציות. אני, למשל, מתכוונת להגיע למה שהיה אמור להיות ה"אפטר פארטי" (בהנחה שזה יתקיים) ולחגוג עד שהגוף שלי יתפוצץ. אני לא אתן לטרור ולכל מה שנלווה אליו להטריד אותי יותר מדיי, זה בדיוק מה שהם רוצים. חבל - אבל הכל בסדר.

scooby4

New member
אם חושבים על זה, זה משעשע

אמרת "אני לא אתן לטרור ולכל מה שנלווה אליו להטריד אותי יותר מדיי, זה בדיוק מה שהם רוצים". החיזבאללה לא אוהבים להקות שהיו פופלריות בשנות השמונים. אתם תראו: עכשיו פתאום תהיה הפסקת אש, וכשישאלו אותם למה הם החליטו לשים לזה סוף הם יגידו שהם עשו את הכל רק כי הם לא אוהבים את דפש מוד. סתם, אני לא צוחק על אף אחד כאן חוץ מהסיטואציה של המלחמה. אני גר במרכז, לא איכפת לי מכלום.

נו, באמת.

כל יצור מתנגד לישראל שהוא, ובעיקר החיזבאללה בימים אלו, שמחים על כל עצב קטן בישראל אפילו אם זה התפרקות של התינוק מהבמבה. בשבילם זה ידיעה שהמורל עוד יורד וש'נכשלנו'. כן, הם שמחים מאוד על ביטול החגיגות (למרות שזה אולי מלווה בתסכול משום שרצו לבצע משהו)

צבגניב

New member
לחיזבאללה לא אכפת אם דפש מוד מגיעים

ואפילו לא אכפת להם מליברפול.

vegetable man

New member
אני מסכים

ואהבתי את ההערה שרשמו פה מקודם: דפש מוד היא לא "להקה שהיתה פופולרית בשנות ה-80". היא להקה שהיתה ונשארה פופולרית מאוד, גם במילניום הזה.

צבגניב

New member
אני בספק אם הם בכלל יודעים,

וגם אם כן, לא אכפת להם. מצד שני, אם אלה ההישגים שלהם, מה טוב.

פוֹלי

New member
כמה שזה מבעס, אי אפשר שלא להבין.

ת'כלס - מה שרואים בחו"ל זה לא שבתל אביב יושבים כולם בארומה ועושים חיים כאילו אין מלחמה בצפון, הם רואים חיילים, קטיושות ובלאגן. לא נראה לי שאפשר לבוא בטענות לגבי העסק הזה. חבל, אבל זה מה יש.

Roy1232

New member
אכן, ביטול בתירוץ נלעג של צוות טכני

הם עושים מאיתנו מטומטמים עד הסוף אה? אנחנו לא
! רק כשאני חושב על המכה שזה יעשה לכל עניין הגעת האומנים לארץ..
כל כך הרבה פורומים כבר כתבו עצומות לפורומים שלהם בהנחה שהמצב הבטחוני שהשתפר ישכנע להקות להגיע. כל כך עצוב. ותגידו... בארץ אין צוות טכני אחר שיתקין תרמקולים?

דווקא דפש מוד זה לא להקה שתפחד מזה

אחרי כל כך הרבה פעמים שחברי הלהקה הגיעו למצבים של מוות קליני, אני לא חושב שלהגיע לאזור שכזה ישנה להם.

aviGODFATHER

New member
גמני לא אהיה שם...

באסה... חיכיתי להופעה הזאת יותר מחצי שנה קשה לי לתפוס שהכל הולך לזבל בשביל כמה עובדי במה מסריחים...

מנצלשת

למרות שהייתי במחווה ביום שישי בירושלים אני שוקלת ולו סתם בשביל המחשבה הגעה למחווה ביום שבת הזה בבארבי כפ"ס - מישהו כאן מתכוון להגיע?

למעלה