האח הגדול- שלא תגידו שלא אמרתי

מטפחים את היחסים בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

גילה הרן, מטפלת משפחתית וזוגית ומנהלת ת.ל.מ. אשקלון, תתארח הערב בפורום נשואים טריים ותשיב לשאלות בנושאים שונים: היחסים בין בני הזוג למשפחה המורחבת, ההחלטה להביא ילד לעולם, שמירת הגחלת והרומנטיקה ועוד. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=383&MessageId=123628643
סוכרת מכף רגל ועד ראש ב-13.11, בין השעות 08:30-13:00, יתקיים מרתון לאיתור ומניעת סוכרת במרכז הרפואי ת"א. במסגרת המרתון תתבצענה בדיקות ללא תשלום.

NoFaR815

New member
צבר הבייתה צבר הבייתה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ווהווווו שפרה השמנה תדבק ללאון ורנין סופסוף הראו קצת את רנין בשעת פעולה
אתמול הייתי בקניון רמת אביב וראינו את שי :D אז צעקנו לו שפרה הולכת הבייתה ואני צעקתי לו "למה הרסת תמשימה?!" והוא הסתכל עליי ולא ענה :D איזה אידיוט.

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זאת הייתה הפעם הראשונה שהצבעתי לתוכנית ראליטי!! הכל בשביל שצבר או שיפרה יעופו! אני כ"כ שמחתיייייייייייי

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifיש לי הרבה מה להגיד לך../images/Emo11.gif חוליגנית..

אחרי שכבר כתבתי את ההודעה הגעתי למסקנה שעדיף למספר את כל זה
1. צבר היה החתיך היחיד שם חוץ מלאון שהוא כידוע, גיי. צבר
|ריר|
(הילה לא תבואי לבכות על הקקטוס שלך?) 2. שפרה לא שמנה ואני מאוד מרחמת עליה עכשיו >< את רנין אני מתחילה לשנוא פחות מאז שהעיפו את צבר. 3. שי לא הרס את המשימה, לדעתי הוא נכנס בשביל שהוא יוכל להמשיך להיות חלק בזה וגם בשביל להיות איתם, ודווקא אחרי שהם חיבקו אותו וזה הוא התחיל להגיד להם "עזבו זה לא שווה את זה, אתם תפסידו במשימה" מה שלדעתי הוא לא היה אמור לעשות
4. אחרי שהעיפו את צבר, ראית שאמרו לונסה ושי משהו..? סליחה או משהו כזה
כאילו ביקשו מהם לעשות משהו אם שחר יעוף (כמו שחשבו)? 5. והחיוך האידיוטי הזה של שחר! אעעאאאעעאע אני רוצה לבעוט בו
הוא בטוח שכולם אוהבים אותו ושההצגה שהוא עשה בימים האחרונים עובדת, הוא לא קולט שזה פשוט מעריצי הבובלילים >< אינה ממש מפגרת
קרע אותי כשארז שאל את צבר על אינה והוא אמר לו "אתה ניסית לדבר איתה פעם?" XDD חגית מטומטמת וחשה, בטוחה שהיא מבינה את המשחק הזה הכי טוב
6. לדעתי כל חדש שיעמוד להדחה נגד שפרה, יוסי ועינב, יעוף. זאת הנוסחא להדחת החדשים
מעריצי בובליל יצביעו ליוסי ולעינב ככה שיהיו פחות הצבעות לחדש/ה (כי גם למעריצי בובליל יש גבול) ומעריצי שפרה (שגם כאלה יש הרבה) יצביעו לה וגם המעריצים המעטים שאהבו רק את צבר יצביעו לה. עכשיו צריך לקוות ששפרה תבין את זהD:

NoFaR815

New member
את ממחנה שפרה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

בעעע
אני באמת לא מבינה אנשים שאוהבים אותה... עד כמה אפשר להיות אטומים?! היא כל כך מתנשאת והיא ממש רעה יש בה רע! פשוט מאד! ולאון כזה צבוע אוווח כל היום פוצי מוצי עם עינב אחר כך הולך ומרכל עליה.. והוא כל הזמן מדבר למצלמות.. איזה שחקן אלוהיםםם וואי שאני לא יתחיל לדבר על רנין.. איזה מגעילה היא ואיך הם לא קולטים... יאללה שיעופו כברררררר

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאת אטומה../images/Emo11.gif

שפרה לא רעה ולא מתנשאת, מה לעשות שהאוצר מילים שלה.. שונה. למרות שמעצבן אותי שהיא ורנין מדברות אנגלית, יש לי גם שתיים כאלה בכיתה וזה מטריף אותי >< ואם לאון צבוע אז גם עינב, גם היא דיברה עם שפרה ואמרה בואו נעיף את החדשים ואז הלכה לרכל עליה עם החדשים
לאון לניצחון
רנין באמת לא מהאהובות עלי אבל איך להגיד.. זה מה יש

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifלא לקחתי אישי../images/Emo6.gif

אבל את קראת לי אטומה קודם
**זה לא ריב, שיהיה ברור לכולם XD**

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifלאון יותר צבוע מכל אחד בבית

ושפרה..אני לא רוצה בכלל להתחיל להגיד את מה שאני חושבת עליה ועל ההתנשאות שלה.. כי היא כן מתנשאה..

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לדעתי היא לא מתנשאת וחבורת בובליל פשוט החליטו מהיום הראשון שכולם גזענים, שכולם נגדם, שכולם מתנשאים עליהם וש.. איך להגיד.. תמיד דופקים ת'שחורים

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifכי לאיתי אין הרבה אפשרויות

פעם גם הוא לא היה חבר שלהם אבל אז התחילו לנדות אותו קצת והוא ניסה מאוד להתקרב אל יוסי. שפרה לא ניסתה להתקרב אליו כמו שהיא עשתה עם צבר ולאון למשל, כי היא פחות מתחברת אליו, בגלל זה הבובלילים חושבים שהיא מתנשאת ><

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאני לא מסכימה אם כל מה שאמרת

חוץ מזה שאינה מטומטמת
!

HilaZ1

New member
אני יסכם את זה ככה

צבר ייצור סקסי ביותר.מאוד מאוד. צבר סקסי. מאוד.
לאון אחלה גיי.איי לייק לאון
רנין חכמה ויש לה קטעים ממש חמודים.אבל היא פשוט צבועה ושחקנית דרמטית נוראית.שתשתוק עדיף. שיפרה פוצית אש.לא סובלת אותה. אבל היא מסכנה עכשיו =/ שחר אני שונאת אותך.איכס.

למעלה