../images/Emo71.gifיש לי הרבה מה להגיד לך../images/Emo11.gif חוליגנית..
אחרי שכבר כתבתי את ההודעה הגעתי למסקנה שעדיף למספר את כל זה
1. צבר היה החתיך היחיד שם חוץ מלאון שהוא כידוע, גיי. צבר
|ריר|
(הילה לא תבואי לבכות על הקקטוס שלך?) 2. שפרה לא שמנה ואני מאוד מרחמת עליה עכשיו >< את רנין אני מתחילה לשנוא פחות מאז שהעיפו את צבר. 3. שי לא הרס את המשימה, לדעתי הוא נכנס בשביל שהוא יוכל להמשיך להיות חלק בזה וגם בשביל להיות איתם, ודווקא אחרי שהם חיבקו אותו וזה הוא התחיל להגיד להם "עזבו זה לא שווה את זה, אתם תפסידו במשימה" מה שלדעתי הוא לא היה אמור לעשות
4. אחרי שהעיפו את צבר, ראית שאמרו לונסה ושי משהו..? סליחה או משהו כזה
כאילו ביקשו מהם לעשות משהו אם שחר יעוף (כמו שחשבו)? 5. והחיוך האידיוטי הזה של שחר! אעעאאאעעאע אני רוצה לבעוט בו
הוא בטוח שכולם אוהבים אותו ושההצגה שהוא עשה בימים האחרונים עובדת, הוא לא קולט שזה פשוט מעריצי הבובלילים >< אינה ממש מפגרת
קרע אותי כשארז שאל את צבר על אינה והוא אמר לו "אתה ניסית לדבר איתה פעם?" XDD חגית מטומטמת וחשה, בטוחה שהיא מבינה את המשחק הזה הכי טוב
6. לדעתי כל חדש שיעמוד להדחה נגד שפרה, יוסי ועינב, יעוף. זאת הנוסחא להדחת החדשים
מעריצי בובליל יצביעו ליוסי ולעינב ככה שיהיו פחות הצבעות לחדש/ה (כי גם למעריצי בובליל יש גבול) ומעריצי שפרה (שגם כאלה יש הרבה) יצביעו לה וגם המעריצים המעטים שאהבו רק את צבר יצביעו לה. עכשיו צריך לקוות ששפרה תבין את זהD: