האם באמת נחתנו על הירח? מישהו צפה אתמול בערוץ סטאר וורלד בתוכנית "האם באמת נחנתו על הירח?"?
א אסי חלפון New member 8/9/04 #1 ../images/Emo32.gif האם באמת נחתנו על הירח? מישהו צפה אתמול בערוץ סטאר וורלד בתוכנית "האם באמת נחנתו על הירח?"?
../images/Emo32.gif האם באמת נחתנו על הירח? מישהו צפה אתמול בערוץ סטאר וורלד בתוכנית "האם באמת נחנתו על הירח?"?
L LoLo16 New member 8/9/04 #2 אני ראיתי שמעתי על זה מזמן. אני עדיין לא בטוחה אם להאמין לזה או לא, אבל כל הקטע של AREA 51 היה ממש אקס פיילס
אני ראיתי שמעתי על זה מזמן. אני עדיין לא בטוחה אם להאמין לזה או לא, אבל כל הקטע של AREA 51 היה ממש אקס פיילס
D DarlingAdam New member 8/9/04 #3 תכנית גרועה, והבחירה במיטש פילגי כקריין רק דופקת אותם, כמה שאני מחבב אותו. לקחו ראיות מעולות, נאסא לא אמרו בעצם שום דבר חוץ מאשר "זה לא נכון", לא תיקלו אף ראיה, וכל העניין בכל זאת נראה כמו צהובון שרוכב על מעריצי "תיקים".
תכנית גרועה, והבחירה במיטש פילגי כקריין רק דופקת אותם, כמה שאני מחבב אותו. לקחו ראיות מעולות, נאסא לא אמרו בעצם שום דבר חוץ מאשר "זה לא נכון", לא תיקלו אף ראיה, וכל העניין בכל זאת נראה כמו צהובון שרוכב על מעריצי "תיקים".