הארגז השקסי שלי נכון חמוד?
ה השנייה מנצר האחמיות New member 12/8/05 #3 איזה ארגז הור-ס.../images/Emo13.gif|ג'ירפה| חחח אני שמחה שאתה כבר לא מבואס. באמת. יהיה טוב יהיה טוב כןןןןן יהיה טוב. [כמה אירוני זה לשים סטיקרים של "תנו לעם להחליט".אגב. ]
איזה ארגז הור-ס.../images/Emo13.gif|ג'ירפה| חחח אני שמחה שאתה כבר לא מבואס. באמת. יהיה טוב יהיה טוב כןןןןן יהיה טוב. [כמה אירוני זה לשים סטיקרים של "תנו לעם להחליט".אגב. ]
F Free Lancer New member 12/8/05 #4 חחח אני יודע רציתי "יהודי לא מגרש יהודי" אבל נגמר יש איזה מיליון בבית שלי. אבל כל השאר היו ממש מכוערים. לא נורא
חחח אני יודע רציתי "יהודי לא מגרש יהודי" אבל נגמר יש איזה מיליון בבית שלי. אבל כל השאר היו ממש מכוערים. לא נורא
ה השנייה מנצר האחמיות New member 12/8/05 #5 חה.|ג'ירפה| אתה מוזמן לבוא לטבעון לקלף סטיקרים מהעמודים. סתם. המועצה כל בוקר שולחת אנשים לבדוק שאין סרטים\סטיקרים\שלטים מיותרים. תמיד היינו ותמיד נהיה עיר שמאלנית שכזאת.
חה.|ג'ירפה| אתה מוזמן לבוא לטבעון לקלף סטיקרים מהעמודים. סתם. המועצה כל בוקר שולחת אנשים לבדוק שאין סרטים\סטיקרים\שלטים מיותרים. תמיד היינו ותמיד נהיה עיר שמאלנית שכזאת.
F Free Lancer New member 12/8/05 #6 ../images/Emo6.gif גם כאן לא בעיה להשיג.. (המטה הארצי כאן - ומשם גם לקחתי (בחינם) את המשקפי שמש השקסיים והכתומים שלי). אבל אני עצלן אז לא היה לי כח להביא
../images/Emo6.gif גם כאן לא בעיה להשיג.. (המטה הארצי כאן - ומשם גם לקחתי (בחינם) את המשקפי שמש השקסיים והכתומים שלי). אבל אני עצלן אז לא היה לי כח להביא
ה השנייה מנצר האחמיות New member 12/8/05 #7 בגלל זה..|ג'ירפה| אתה לא במסן עכשיו,אני משערת. זה לא בסדר איתי!! לא יצא לנו לדבר!!
M Mar Gamish New member 13/8/05 #9 מנצל"ש... ארצה להציע לכם לבדוק מהו ביה"ס הוירטואלי...(אולי יעניין אתכם, שווה לבדוק!) ליחצו כאן. יום טוב
מנצל"ש... ארצה להציע לכם לבדוק מהו ביה"ס הוירטואלי...(אולי יעניין אתכם, שווה לבדוק!) ליחצו כאן. יום טוב
S shiroosh999 New member 15/8/05 #10 באמת נחמד. שאתה לוקח את זה בסבבה. כמה שזה קשה. והארגז שלך באמת שקסי