הבבא במבה מת!!

../images/Emo32.gifהבבא במבה מת!!

תפסיקו לחגוג יא חטיארים, הסבא לא הלך לשום מקום, פשוט עברתי לניק האולטימטיבי עבורי, או יותר נכון - לשם האמיתי שלי, כי נמאס לי לכתוב מאחורי ניקים. יאללה מי בא לדפוק בירות?!

TillsWIFE

New member
יש מצב שזו השעה? ../images/Emo6.gif

ואם זה קרלסברג אז אני באה, כי אין על לאגרים

לשתיהן יש טעם ממש גרוע.

אני מציע שתנסה וויינשטאפן ותבין מה זו בירה לבנה טובה.

AngelicPaige

New member
SxE TILL THE END BABY!!!!!!

לא שותה ולא מתכוונת להתחיל לשתות. לאלכוהול יש טעם מגעיל

MONSTERMAN

New member
../images/Emo4.gifלא נכון...

תלוי מה שותים- וודקה בכמות גדולה באמת מגעיל.... אני הייתי שיכור קצת ביום שישי משות אחד של וודקה ו4 בירות... ילדה אחת שתתה 2 בירות ונהייתה שיכורה תחת....

AngelicPaige

New member
אני לא אוהבת אלכוהול >.<

וגם לא עישון XD אני לא מעשנת ולא שותה, סטרייט אדג' עד הסוף!

מרינה../images/Emo3.gif

בואי נגיד שברמן מספיק טוב יכול לתת לך משהו לשתות ולא תרגישי בשיט שזה אלכוהולי, ואני לא מדבר על ה"ברמנים" בשקל שיש במועדונים, אלא על החבר'ה שלמדו בבארמאסטר ושאר בתי הספר לברמנים. אחי הגדול, לדוגמה.

AngelicPaige

New member
זה לא משנה לי מה נותנים

אלכוהול לא נכנס לגוף שלי בחיים! אני מעדיפה להיות בהיי מהחיים עצמם ולא כל מיני חומרים שגורמים לך להנאה של רגע. לא נוגעת בכל השטויות האלה. כבר ראיתי שתי חברות שלי סובלות בגלל שהן שתו ונשבעתי שבחיים אני לא נוגעת באלכוהול.

וודקה זה מגעיל כששותים אותה נקי.

לא משנה הכמות שאתה שותה, זה עדיין מגעיל, התוצר הזה מתאים למהילה ולקוקטיילים, כנ"ל עם טקילה. אם כבר לשתות נקי אז שתו ייגר (מכבה כאבי בטן בשניה), אבסנט (אתם תדממו מהאוזניים), וויסקי (תמיד נחמד לדפוק צ'ייסר או שניים), אפטרשוק כחול או אדום (אני אוהב את אלו) או אפילו ערק נחמד. (אני חצי מרוקאי, אז מן הסתם זה נפוץ בבית שלי) קוקטייל מומלץ- שיתוק (אבסנט, ייגר, אפטרשוק אדום, איזה שוט כיפי זה) לגבי כל אחד ואחרי איזו כמות הוא משתכר - זה תלוי אם הבטן מלאה או ריקה, תלוי בכמה אתה רגיש לאלכוהול, אי אפשר לדעת כ"כ מהר. אם כבר, פעם אחרונה שהשתכרתי הייתה בפורים, 3 בקבוקי גולדסטאר 1/2 ליטר, חצי בקבוק וויסקי Baron's Select, רבע בקבוק יין ואיזה ראש, אבל עדיין ידעתי איפה אני ומה קורה מסביב, כי מן הסתם דיברנו בלי הפסקה על תרגילי כניעה בלחימה משולבת, הספורט האהוב עלי.

TillsWIFE

New member
יאי, וודקה לא מגעילה

בשום כמות. סמירנוף מעולם לא גע בשפתיי עדיין, וזה מה שהייתי רוצה לקבל ליומולדת. הוא נורא יקר והוא בהגדרה של מין פנטזיה בשבילי... אבל אבסולוט ופינלנדיה מעולים ממש, וטובים בייחוד למסז'ים

למעלה