הבחירות לנשיאות בארה"ב

../images/Emo32.gif הבחירות לנשיאות בארה"ב

ברוב העיתונים היום, מופיעות תמונות של המועמד הדמוקרטי-ג'ון קרי, עם צמיד צהוב של לאנס ארמסטרונג. זה לא אמור להיות ידיעה מרעישה, אבל בגלל שלאנס ארמסטרונג הוא חבר אישי של ג'ורג' בוש (אם חיפשתם נקודה שלילית אצל ארמסטרונג, אז מבחינתי זו הנקודה), זה קצת מוזר לראות את היריב שלו עם צמיד צהוב. ועכשיו לנקודה, המועמדים המאוד לא מרשימים שיש בבחירות השנה (ולמען האמת גם בפעם הקודמת), גורמת לחפש מועמדים קצת יותר מרשימים ותקשורתיים. אז מה הסיכוי, שבעתיד הקרוב (בחירות 2012) נראה את לאנס ארמסטרונג בצד הרפובליקני מתחרה נגד מייקל ג'ורדן בצד הדמוקרטי?

שמור?

אין דבר כזה שמור. קודם כל, אם קארי מפסיד מחר (או במהלך השבועות הקרובים, תלוי בבית משפט
), אז הילארי תוכל לרוץ לנשיאות כבר ב-2008. ובכל מקרה כדי לרוץ לנשיאות, צריך לנצח בפריימריס. ואני לא בטוח שבכזו קלות אפשר לנצח אדם, שבשיאו היו יותר אנשים בעולם שהכירו את השם שלו משל ישו.

carlos9999

New member
בארקלי לוקח

אם הרפובליקנים ירצו להריץ ספורטאי אז יש להם את צארלס בארקלי הוא הודיע שהוא רוצה להיכנס לפוליטיקה(או שכבר עשה ואני לא מעודכן) ולדעתי הוא לוקח את ארמסטרונג כי הוא כריסמטי בטירוף ומאוד פופלרי והוא כוכב ספורט אמיריקאי (כדורסל) ולא ספורט אירופאי

liorshalev

New member
ובמגזין MBA של נובמבר

נראה בוש מצויד באת חפירה מבצע תחזוקת שבילים לאופני הרים.

לא ציינתי שהיא מכורה לטור וללאנס

ואמרה שהיא תחזיר את הטלוויזיה לביתה רק כדי לראות את הטור.

arieleco

New member
משפחה חצויה

שריל קרואו תומכת מובהקת של קרי, בעוד לאנס תומך בחברו הטקסני, כמה לא מפתיע. ללאנס יש אכן סיכוי לא רע במדינה שהעלתה טמבל אחד לשילטון לפני 4 שנים, ועוד שרירן אוסטרי שלא יודע לכתוב את שמו כמושל המדינה החשובה ביותר בארה"ב. אז מה אם לאנס צרכן סמים, גם קלינטון עישן גראס בנעוריו

ובוש התעסק די הרבה עם קוקאין

ושכחת גם שחקן בסרטים סוג ג, שהיה נשיא ארה"ב פעמיים. אהה וסתם כדי לראות שהזיכרון שלי עדיין תקין, איזה רוכב הסתבך עם אקסטזי?
אבל זה לא משנה לאנס צרכן סמים ונרקומן
.

natyh

New member
ואם הבנתי נכון

אם כך אין מקום להעדיף אחד על פני השני , כי כל אלה ברמה הזו יעשו הכל , כדי להשיג יתרון כזה או אחר . אם כך מהי הסיבה להתאהב עד כדי הערצה והתבטלות במי מהם . אודי כתב פעם כי המדובר בגלאדיטורים מודרניים , ונראה לי כי זו הגדרה מדויקת ונכונה . ברמה העקרונית גלדיטורים אלה מספקים למי מאיתנו שעשועים, ולאחרים לחם . אם כך האשמה איזה שלא תהיה אינה בהם אם כי בצופים כלומר בנו . ומי לא רוצה להיות עשיר מפורסם מכובד ומקובל ? שיקום !

tomer57

New member
בוקר טוב אריאל

אמנם אני לא בבית אבל זה לא אומר שאני לא יודע מתי אתה ניכנס לפורום לשרירן האוסטרי היה אבא ששירת בצבא של המדינה ממנה אתה רוצה שיבוא מנצח הטור הבא ולגבי הסמים הסברתי לך לא פעם אחת שגם השמנמן שלך אוהב לשכוח מהצרות עם כדור אחד או שניים כולם משתמשים השאלה מי מספיק טמבל שיתפסו אותו... ולגבי סיכוייו בטור - כפי ששרה אלילת התרבות הישראלי "גם מתוקים זה סוג של נחמה" נכון שהאמריקאים לא מגלים תכונות שמסבירות כיצד הפכו לאומה הגדולה ביותר בעולם אבל כמו שהם אוהבים להזכיר לצרפתים ולבריטים - אילולא הצטרפה ארה"ב למלחמה כולם במערב אירופה היו מדברים גרמנית ...

arieleco

New member
תומר, תתעסק ב-TA, פירסמו את המסלול

והוא נראה טוב מאוד וקל לעומת השנה שעברה. כבר בשעות הבוקר התרחשו גישושים ראשונים עם האח של החזאית לקראת שיתוף פעולה אפשרי.

danny zaken

New member
גם אלי אילדיס הציג את הצמיד

אצל אסף הראל ודיבר על הטור,הוא בחר להשתעשע עם דרך הטלת מימהם של הרוכבים במכנסיים.נו מילא אבל גם זה פרסום.

את הצמיד הוא קיבל ממני בשידור חי

וגם את המידע (בחדר האיפור), רק שהוא השתמש בסופו בלבד (הצגתי את כל האפשרויות להתפנות בזמן המרוץ), אבל ככה זה וטוב שכבר יומיים מדברים על הטור בכזה אופן.

ido mazor

New member
איציק ידידו הטוב ביותר של הסלב

אלי אילדיס משוויץ שהוא קיבל את הצמיד מאיציק.

למעלה