הבטחתי פוסט יומולדת

תולי01

New member
../images/Emo32.gif הבטחתי פוסט יומולדת ../images/Emo77.gif

אחרי כל הברכות המקסימות שלכן, חשבתי שזה יהיה לא חוקי לא לשתף אתכן באירועי השבוע האחרון
אז הנה כתבתי הכל - פוסט יומולדת !

Marble Arch

New member
מזל טוב!! העוגות נראות יאמי...

תמיד הבלוג שלך עושה לי תיאבון

תולי01

New member
../images/Emo6.gif אני מבטיחה לטעום את המגבות

ולדווח לך ישירות על הטעם

../images/Emo2.gif

חשבתי שרק אצלי יש חולי פאזלים במשפחה..
מה פתאום סיגריה ?!
את תזדקני מוקדם יותר !
את תהיי מקומטת מוקדם יותר !
השיניים שלך יצהיבו !
הציפורניים שלך יצהיבו - בלי קשר למחזקים/לקים וכו' !
הריאות שלך ישחירו !
השיער שלך ילבין טרם זמנו ! (מקווה שהרסתי לך ת'חשק לסיגריה. כבר עשיתי את זה לכמה אנשים (קצת יותר באגרסיביות !) וזה עבד יופי...יאללה, זרקי את הסיגריות לפח. כך יהיה כסף לעוד כמה לקים...). ולמרות שאיחלתי לך מזל טוב בשרשור יום ההולדת, שוב - מזל טוב גדול ושכל משאלותייך יתגשמו ! ושולחת לך
.

תולי01

New member
חחח...אז מסתבר שיש עוד שותפים ../images/Emo6.gif

תודה רבה על הברכות יקירתי
ו......כן, אני יודעת את כל זה לגבי הסיגריה ובכל מקרה אני מתכננת להפסיק לגמרי בתקופה הקרובה כשאני ארצה להיכנס להריון, אבל בינתיים אני נהנית לי

סקרמנטה

New member
גם את בשגעון הפאזלים?! יוווו איזה כיף ../images/Emo24.gif

5000 חלקים זה פאזל ענק! איזה כיף לך שיש לך מספיק מקום להרכיב פאזל כזה. לצערי אצלי אין לי... :( וכל הכבוד לך על ההתמדה בפאזל הקודם. אני בהחלט יודעת להעריך את ההתמודדות עם פאזלים כאלה, וההשקעה של טונות של סבלנות, זמן ומאמצים למלאכה שכזו! שיהיה לך בכיף ובהצלחה! אני הרבה שנים מרכיבה פאזלים, אבל רק בשנתיים האחרונות באובססיביות, ובשנה האחרונה גם משתתפת בפורום פאזלים (מה שממש לא מפחית מההתמכרות...חחח) ושוב מזל טוב

תולי01

New member
מתה על פאזלים ../images/Emo6.gif

אמנם לא בשיגעון, בכל זאת, פאזל בעשר שנים זאת לא ממש אובססיה....חחחח.....אבל כן, זה בעיקר בגלל המקום שזה תופס. הפאזל שקיבלתי עכשיו הוא 101x153 ס"מ וזה תופס לי את כל השולחן פינת אוכל, עניין בהחלט בעייתי....זאת הסיבה שדחיתי את זה כל הזמן, כי ידעתי שזה יתפוס הרבה מקום במשך המון זמן ופאזלים קטנים יותר לא מאתגרים אותי, אבל השנה החלטתי להקריב את המקום לטובת ההנאה שבהרכבה כי ממש התגעגעתי

סקרמנטה

New member
אפשר לשלב ולכסות את הפאזל בשעוונית

השעוונית גם מגינה על הפאזל מאבק ואיבוד חלקים בשעה שלא מפאזלים, וגם משמשת כחיפוי עבה דיו לשולחן. והיא גם נורא נוחה לניקוי. אצלנו, לצערי, זה לא מעשי כי... שולחן האוכל תמיד חוגג

תולי01

New member
הפאזל אצלי מכוסה

יש לי 2 דיקטים גדולים - אחד בתור משטח הרכבה והשני בתור משטח לכיסוי הפאזל, כך שבעיקרון אפשר לשים עליהם מפה ולאכול, זה פשוט פחות נוח...... הייתי חייבת משטח מעל הפאזל כי יש לי שתי חתולות שמאוד אוהבות פאזלים ואם זה היה תלוי בהן, הן היו לוקחות חלקים ומרכיבות אותם במקום אחר בבית

פנרה

New member
כנל!

גם אני חולת פאזלם וכשעוד גרתי בארץ הייתי עושה המון! פה אני כבר לצערי לא עושה, בגלל שהדירה שלי פיצפונת ואין לי ממש שולחן לשים את זה עליו. אבל כשעוד הייתי עושה את זה על שולחן האוכל בארץ היו לי כמה פתרונות למצב שלך כי אמא שלי לא תמיד שמחה שהשולחן תפוס. אז הפתרון הראשון הוא כמובן לבנות את הפאזל על קרטוני ביצוע ואם צריך פשוט לחבר כמה יחד ולהזיז כשצריך. הפתרון השני ממש שימושי אבל הוא מצריך מעט השקעה. יש כזה דבר שנקרא שטיח לפאזל ואפשר לקנות כאלה (אני לא יודעת אם יש בארץ) ואפשר גם להכין, הרבה פעמים השטיחים קטנים מדי ואז תהיי חייבת להכין, אבל באמת שזה לא קשה, ואם את צריכה את השולחן שלך זה שווה את זה. אני מציעה לך לבקר בפורום פאזלים פה בתפוז, בזמנו היה שם מדריך להכנת שטיח! זה מחזיק הכל בדיוק במקום בו השארת אותו.

למעלה