הדיסק החדש של שרה בחנויות מהיום

actimel

New member
../images/Emo32.gifהדיסק החדש של שרה בחנויות מהיום

מומלץ מאוד! והריי בסתר אנחנו מעריצים אותה מאוד נכון צביקוש? יש לי תמונה של צביקוש מחזיק את הדיסק של שרה מיס מיוזיק... ועכשיו באמת זזתי...

Ana Lyn Newkirk

New member
בהתחלה חשבתי שהתבלבלת בין עוכי למל

שהתכוונת לרשום "הדיסק החדש של מלאני בחנויות" ורשמת "הדיסק החדש של שרית (עוכרז) בחנויות"
וד"א.. עם או בלי קשר אליה, לאחרונה ממש התחלתי לאהוב מזרחית (אבל רק סגנון מסוים במזרחית
)

../images/Emo51.gif לא ידעתי שהוא כבר יצא.

דיברו על זה שהוא יהיה מיום שלישי בחנויות, אבל לא ידעתי שהוא כבר בחוץ כי תמיד יש הבדל בין התאריך שהוא אמור לצאת לבין מתי שהוא באמת אשכרה יוצא. איך הדיסק
אני כבר מחכה בקוצר רוח לשמוע אותו ולקנות אותו.

חחח אם היה לי רבע מהווקאליות שיש לשרית חדד

הייתי במקום אחר היום... XD סתם, האמת שאני לא יודעת אם הייתי רוצה להיות מפורסמת. לפעמים נראה לי שהחדירה לפרטיות של המפורסמים יכולה לשגע כל בן אנוש, אבל זה תוצר לוואי של הפרסום. אין מה לעשות. זה כמו שלכל מקצוע יש את היתרונות שלו ואת החסרונות שלו.

קניתי היום את הדיסק החדש של שרית חדד.

עוד לא שמעתי אותו. חיפשתי אותו בחנויות של Tower Records ולא היה באף חנות בראשון. אמרו לי שמלא אנשים שאלו על הדיסק הזה. מצאתי אותו דווקא בסטימצקי. (משום מה לא מסתדר לי שהדיסק הגיע ל"סטימצקי" לפני "טאואר רקורדס"...) עוד לא שמעתי את הדיסק. אני אשמע אותו מחר ואני אגיד לכם מה אני חושבת עליו. (זה עושה רושם שזה יהיה האלבום הכי טוב שלה
)

למעלה