מיימונית בדם
New member
../images/Emo32.gifההופעה של הB.E.P../images/Emo99.gif ../images/Emo90.gif
וואו!
זה היה מדהים!!!!!
הלכתי עם חברות להופעה. כל הזמן הייתי בטוחה שההופעה מתחילה ב21:00 והשערים נפתחים ב19:30. רציתי שנצא ב16:00!! אבל הבנות התעקשו יותר מאוחר ובסוף יצאנו ב17:30..
פחדתי שנהיה במקום גרוע וזה.. בסוף עוד התברר שהשערים נפתחים ב18:00 ככה שהייתה ממש מאוכזבת, אולי גם קצת כועסת...
בסופו של דבר, לא נתתי לדבר שטותי שכזה להרוס לי את הערב, ובכלל, בסוף עמדנו במקום די טוב.
רק שפתאום הבטן התחילה לכאוב לי!
כל כך כעסתי עליה! (על הבטן.
) מתי היא נזכרה לכאוב?
אז יצאתי עם אחת החברות מחוץ לקהל, בצד. ישבנו קצת, שתינו מים, בסוף נשארנו לראות את ההופעה משמה, והאמת, שלא היה כזה גרוע. ראינו את חברי הלהקה טוב (לא ממש קרוב כמו שראינו איפה שעמדנו קודם אבל יחסית לנסיבות – טוב.), המסך היה ממש קרוב אלינו (נכון שזה מעפן לראות מהמסך אבל הבטן..
) והכי חשוב, היה אוויר! (היה כל כך צפוף ומסריח מזיעה איפה שעמדנו קודם שאני רק חושבת על זה ונהיה לי כאב בטן!
)
עכשיו, מספיק לדבר עליי.
הלהקה הזאת זה משהו מיוחד!
הם פשוט מעולים! יש להם סטייל מגניב, סגנון מוזיקה מדליק והם משתפים פעולה עם הקהל!
האמת שקראתי איפה שהוא שהם לא כל כך טובים בLive אבל חוץ מFergie הם היו בסדר גמור! היה לה קול מוזר, אבל אפשר להבין, היא רוקדת! קופצת! מזיעה! שרה! מתנשפת! בהחלט מגיע לה ולכולם Respect.
הם התחילו את ההופעה עם Hey Mama המדהים וחתמו אותה עם Let's Get Retarded המקפיץ!
אני לא זוכרת את סדר השירים אבל הם שרו את כל הסינגלים למיניהם מElephunk ומMonkey Business + שירים נוספים שלא יצאו כסינגלים.
Will שר הבה נגילה!
ובין לבין חלקם אמרו מילים בעברית כמו: אחלה, סבבה, תעשו רעש וכו'.
היה גם קטע שWill אמר להדליק את האור בפלאפונים ולהניע מצד לצד וזה היה כל כך יפה לראות את כל הקהל חשוך עם המון המון אורות! באמת WOW! כל ההופעה אני צורחת, קופצת, רוקדת ומה לא..
כל כך נהניתי!
למרות הכאב בטן והמיקום הנחמד מינוס.
נ.ב אני יודעת שההודעה הזאת לא קשורה לפורום, אבל חלק מחברי הפורום היו בהופעה – אז אפשר גם לשרשר תגובות אליי או על ההופעה (למי שהיה) וחוץ מזה, לא ממש מצאתי לאן לשרשר.
וואו!