הודעה חשובה לכולם!!!

../images/Emo32.gifהודעה חשובה לכולם!!!

ברצינות, אנא שתפו פעולה להצלת גורלם של הגורים האומללים הללו שכל "אשמתם" הוא שעל גבם רצו לעשות קצת כסף, הם לא אשמים, בואו נציל אותם ונצטרף לחותמים נגד החזרתם לגורל האכזר שממתין להם במדינת החושך, מעתיקה לכאן את הנוסח מתוך האתר: דחוף!! עצומה זאת צריכה במהלך סוף שבוע הקרוב לצבור לפחות כמה אלפי חותמים. אנו מקווים להשתמש בה בבית משפט ביום א' הקרוב. תנו לחיות לחיות הגישה היום (יום ד' ה- 11/05/2005) בבית המשפט המחוזי ערעור ובקשה לצו מניעה זמני להשארת הגורים בארץ. הצו בתוקף עד יום א' הקרוב!! עצומה זאת לגיוס (אנחנו מקווים) של לפחות כמה אלפי חותמים להצגה בבית משפט. אנא חתמו על העצומה ושלחו הודעת מייל לחברים נוספים שיחתמו. כתובות אינטרנט נילוות: http://www.letlive.org.il/azomot_details.php?id=8
 

מאריונת

New member
אני לגמרי בעד הגורים האומללים

אבל כנראה לא הבנתי משהו בכל הסיפור הזה: את כותבת "נגד החזרתם לגורל האכזר שממתין להם במדינת החושך". ממה שהבנתי הבעיה היא לא עם אוזבקיסטן בכלל אלא אם זה שהם כנראה לא יצליחו לשרוד את הטיסה אליה, לא? הסיפור הזה לא מספיק עצוב ככה שחייבים להכניס אליו גם קצת שנאה גזענית, כדי להלהיב את החותמים? אשמח להסבר.
 

magicgirl1983

New member
אני לא יודעת אם שמעת

אבל חתימה של עצומה דרך אינטרנט אף פעם לא עובדת. ולו רק כי אפשר לפברק את החתימות...רוצים להזיז משהו? תעשו אותו ידנית...
 
ומי יממן את אחזקתם?

אני לא כל כך מבינה את הסיפור הזה. הכלביות בארץ מפוצצות, העמותות השונות מרוששות, מפטרים עובדים, סוגרים מוקדים טלפוניים וכמובן... מרדימים על ימין ועל שמאל כלבים שלא מוצאים להם בית. אז נניח שיצליח המאבק המשפטי והגורים ישארו בארץ, מי בדיוק יממן את גידולם? ואם ימצאו להם בתים מאמצים - אז על כל גור שיאומץ, יהיה כלב אחר בכלבייה שישאר שם בתנאים מחפירים עד שיגיע זמנו להרדמה. הכלבים לא אשמים, גם כלבים וחתולים שממלאים את מתקני העמותות לא אשמים. למה יש כל כך הרבה רעש דווקא סביב הגורים מאוזבקיסטן? בגלל שהם קיבלו יותר יחסי ציבור? לא מבינה.
ודרך אגב, אני אורחת, אבל לא טרולית. נושא הפורום קרוב לליבי, אבל בדרך כלל אני לא מתערבת, רק קוראת (וקראתי גם חלק מהמאמרים). הרשיתי לעצמי להגיב כי זה נושא "בשולי הדברים".
 
ביבש את צודקת, אבל את (אם נניח כי

את פעילה), רואה גור אחד במצב לא טוב, את לא נאבקת להציל אותו? יש אינסטינקטים מעבר להגיון בריא. את צודקת לחלוטין שבאמת הפסטיבל מלא בצביעות מגוכחת, אינספור תגובות בטוקבקים שמציעות לאמץ ווטרינרים שמבקשים מהם למשוך בחוטים על מנת לקבל מי מהמופלאים, אבל הגורים הספציפים, כל אחד מהם עומד בפני עצמו. נ.ב את לא צריכה להתנצל על כתיבה בפורום, את מוזמנת.
 
למעלה