הודעה חשובה לשישיסטים-כיתה י'

adi u

New member
../images/Emo32.gifהודעה חשובה לשישיסטים-כיתה י'

בתי הספר קיבלו היום...את המיקוד לבגרות
בהיסטוריה
..... אנשים... כמות החומר שירדה מהבגרות עצומה...זה הבגרות עם הכי פחות חומר שנראת ב10 שנה האחרונות... מה גם שזה אמור...אין הרבה השלמות בחופש פסח...
לכולם בבגרויות... וחופש פסח נעים

Drorrrrrr

New member
נכון?כל התקופה השניה ירדה!

כל הגרמניה והממשל שם ירד! איזה כיף זה גם יש מיקוד בלשון ובצרפתית

adi u

New member
אין ...

עליה שניה..אתה מודע לגודל של הפרק הזה...פ-ח-ד...אבל אין! ובלשון..אין כתיבה חופשית..אני מאושרת... והורידו את גזרת הגרוניות והמרובעים...(זה פחות טוב...אבל הכתיבה חופשית מפצה) וצרפתית..אני לא לומדת...יש לי מחשבים במקום... וכיף לי..ירד בזה נושא אחד שאני לא טובה בו....ורק אותו אני לא יודעת...ולבמלי הרב ביותר....הוא ירד!

Drorrrrrr

New member
כןןןןןןן העליה השניההההה!!

איך המורה שלי שמחה! זה פרק כזה גדול!! יהיה סיכום, זה לא יותר טוב, זה ממש קשה לסכם כמו שהם רוצים, שלא תדעי מצרות.

adi u

New member
באסה לכם...

לנו יש את המורה הכי טוב בארץ....הוא מסכם לנו את כל החומר..ומסביר שחבל על הזמן... והוא גם מצחיק שחבל על הזמן והשיעורים עוברים מזה בסבבה... בתקווה שהוא יהיה המחנך שלנו שנה הבאה...ולא המורה הנבלה למתמטיקה...

Drorrrrrr

New member
גם המורה שלי להיסטוריה (שגם

המחנכת שלי) מסכמת הכל.... הכל! מה שלא תרצו!

Devilish Angel

New member
המורה שלי להיסוריה גרועה... אבל!

אני כל כך שמחה שירד המון חומר!!! שמעתי גם שמתקופת בית ראשון ירד מלא חומר.... אני לא בטוחה אבל שמעתי שחוץ מיהודה המכבי אנחנו לא עושים כלום על החשמונאים, וזה כולל את יאסון! (הכוסון - אל תשאלו, בדיחה פרטית)

Drorrrrrr

New member
שמעת לא טוב!!!

יש תהליכי התיוונות גזרות אנטיוכוס מרד החשמנואים בתקופת יהודה המכבי והזרמים הדתיים (צדוקים פרושים איסיים)

adi u

New member
וחוץ מזה...יש גם

מושגים!(איכס) כמו החקרא וכל שאר חיות והירקות

Drorrrrrr

New member
אין את שלומצי ואת שמעון!

וגם את יהונתן
אבל אני אוהב את השם שלו אז זה לא פאייר!

למעלה