+ הודעה לגבי המצעדים האישיים

Darknessx

New member
16/8חוזרים בענק ספיישל RAMMSTEIN / VOL II .

חברים וחברות יקרים Dark Revolution בשיתוף החנות מאטל שופ http://www.metalshop.co.il/ גאים להציג ערב מחווה ללהקת הענק RAMMSTEIN / VOL II שבמהלך הערב יושמעו מייטב להיטי הלהקה ZONE I על המוזיקה ינצחו DJ Shachar Shapira DJ Schattenphonix DJ Von Elixir Dj Scorpion Gothic Rock & Metal Industrial / Dark Electro במהלך הערב יתקיים מופע פירוטכני מרהיב ויוגרלו חמישה די.וי.די של הלהקה מתנת ההפקה ובנוסף יוגרלו חמישה דיסקים של רמשטיין מתנת הליקון
נציג לרשונה דוכן Chainmail Jewelry, מבחר תכשיטי ימי הביניים, העשויים לולאות מתכת מחוברות אחת בשניה כדרך שריון האבירים בימי קדם, בעיצובו הייחודי של האומן מארק, בלעדי ל- Dark Revolution לאחד מהתכשיטים בקישור הבא http://community.walla.co.il/?w=/@attach&aid=434751&uid=eeZqTeTZe8weLE881eZSq&fn=6.jpg ZONE 2 עם ספות שעליהן ניתן לא רק לנוח ולהירגע בנוסף תהיה שמירת חפצים חינם על הבר תוכלו למצוא נשנושים מלוחים להנאתכם יום חמישי 16.08.07 החל מ- 23:30 מועדון הסילבר הרצל 146 ת"א לגלריה מהמסיבות http://www.showme.co.il/gallery.asp?u=darkness&album=18095 see u all on the darkest dance floor

Alive2

New member
עוד פחות מחודש זה קורה...

NINE INCH NAILS ינחתו בארץ ויתנו הופעה של פעם בחיים! כבר קניתם כרטיס???

אממ לא ממש

נייטוייש רוששו אותי...
ואם היה לי עוד כסף קודם הייתי קונה כרטיס לת'ריון + דרקוניאן..

אזירפאל

New member
../images/Emo32.gif + הודעה לגבי המצעדים האישיים ../images/Emo124.gif

לאחרונה שמתי לב לכך שכמה גולשים בפורום מעוניינים לפתוח מצעד WT אישי משלהם. אז ככה, לדעתי זהו צעד מבורך, לא רק שזה מעניין, זה גם מפעיל את הפורום. ומי יודע, אולי כאשר יהיו לנו הרבה מצעדים נוכל לאגד אותם במאמר אחד. בכל מקרה נחצה את הגשר הזה כשנגיע אליו.
אבל - אני מבקש בכל לשון של בקשה ליידע אותי קודם פתיחת המצעד (במסר או במסנג'ר. מי שאין לו מוזמן לבקש). כאמור, אחת התרומות של המצעד לפורום היא הפעילות שהוא גורר אחריו, ולכן יהיה חבל לדעתי 'לבזבז' את כל המצעדים בזמן קצר. כדאי להימנע ממצב שבו יהיו שני מצעדים באותו העמוד (ואני לא רומז שזה לא בסדר שפתחת את שלך, Zuli). לסיכום, מי שמעוניין לפתוח מצעד מוזמן מאוד לעשות זאת, רק שיודיע לי על כך קודם וביחד נקבע זמן מתאים בשבילו. תודה והמשך יום נעים,
אלעד

ATWA

New member
כמה דברים שהתחשק לי לספר

מצטערת על החפירה
כי כמעט ואין לי זמן למחשב מכירים את המדבקות האלה למקלדת? קניתי כאלה צבעוניות... זה ממש מאגניבD: והיום עליתי על משהו ממש כיפי! קורה לכם שאתם ממש משתעממים בעבודה בלי לעשות כלום? טוב, זה מה שקרה לי היום לפחות... הלכתי לחדר מיכון... וצץ לי רעיון דפוק כ"כ - לצלם את עצמי במכונת צילום! במשך יותר משעה צילמתי את עצמי ואני לא מתפלאת אם מישהו מבחוץ שמע את הצחוק המרושע שלי (באמת, עד עכשיו כואבת לי הבטן מרוב צחוק) זה כנראה מה שאני אעשה ב11 ימים שנשארו לי לעבוד (
) ועוד משהו לא קשור... יש לי עוד המוןהמוןהמון זמן יומולדת וכבר קנו לי כמה מתנות שרציתי! ומה שהכי רציתי זה תמונה ענקית מפורסמת כזאת של גל שבהדרגה נהפך לשורה של סוסים רצים... זה כזה יפה|מאוהב
| אם מישהו קרא את זה... אני גאה בו

PerfectSP

New member
המפ.אני קראתי../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

תביאי את התמונות למפגש!

PerfectSP

New member
אכן קראתי את זה.ואני לא מאמינה אפילו.../images/Emo9.gif |שטן

מישומה בסופו של דבר אני תמיד קוראת את הדברים האלו

PerfectSP

New member
אז קוראים לך אלעד!../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אופס.לא ידעתיP: אה...ובסדר..

ZuLi90

New member
נכון שהוא מסתיר את זה? XD

ויש לו שם יפה
(חח לא מאוהב בו אלא בשם XDDD) ואלעד עם כל הכבוד... נקוט בשמי המלא zuli90 המספר לא פחות חשוב מהשם D:

PerfectSP

New member
XDDDDD ../images/Emo190.gif

אני לא מכירה פה שמות של הרבהD: חוץ מנאור [שלמדתי לא מזמן
],לינטו,עכשיו גם אלעד,וכמובן,איך לא-עמיר!!D: האימו הקשוח והאפל,כפרה עליו! ציינו שמות אנשים
גם את שמך....המפ...

PerfectSP

New member
לינטו../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

איך הגעת לשם הזה?
זה השם משפחה שלך או משו?
אה!!!פרומיס של ס"פ!!D: חשוב לציין של ס"פ כי יש גם של ו"ט....אומנם דה פרומים אבל עדיין:) דונט דונט דונט וולק אוואי!!!!!

למעלה