הודעה לושתי

../images/Emo32.gif הודעה לושתי

אשכר ואם פי 3: אני מתנצלת על השימוש בפורום - יש בעיה במסרים וושתי לא מקבלת את המסרים שלי כבר כמה ימים... לכן אני כותבת לה כאן. אם יש בעיה עם זה, אנא מחקו את ההודעה ואמצא דרך אחרת לכתוב לה. ושתי יקירתי, חששתי שהבעיה היא אכן שהיא עדיין לא תופסת נכון. האם היועצת עבדה איתך על שיטות שונות לשיפור התפיסה? יש כל מיני טכניקות, גם אם היא קטנה ויש לה פה קטן. אני לא יודעת את מי פגשת, אני מקווה שהיא אכן היתה מוסמכת וטובה (אם את רוצה את מוזמנת לכתוב לי מי זו - את המסרים שלך אני דווקא כן מקבלת). אני שמה לך כאן שני קישורים שיכולים לעזור לך בשיפור התפיסה: הראשון הוא מפורום ייעוץ הנקה, השני של רופא-ההנקה הידוע ג'ק ניומן. אני מקווה שזה יעזור. מצטערת שאני לא יכולה לעזור יותר בבעיה הזו דרך האינטרנט - זה קצת קשה בלי להיות לידך ולהראות לך את הטכניקות והשיטות בלייב.

debby12

New member
מנהל
שתשלח לך מסר עם מייל אמיתי לא-תפוזי

ואז תוכלו לתקשר <דבי מעלה רעיוות דביליים. בטח אין לך מייל בעברית. טוב ניסיתי....> ושתי'לה - בלי לדעת כלום רק שולחת לך חיבוקים ועידודים. קשיים בהנקה יכולים להיות הדבר הכי מבאס/מתסכל בעולם (הייתי שם). ועוד יותר מבאס זה אחרי שהיועצת הנקה הולכת לה ואת נשארת עם הקשיים (גם שם הייתי...) מקווה שהדברים ישתפרו בקרוב

../images/Emo62.gifהיא יכולה לצרף למייל קובץ

בעברית, בהנחה שיש לה WORD בעברית או תוכנה אחרת ש"יודעת" עברית.

תודה לכן, אבל יש לי Eמייל בעברית...

וגם WORD בעברית, ובכלל המחשב שלי כראוי למי שגדל בבית שלנו, הוא דו לשוני
אחי אפילו הוסיף לו יוונית בביקור האחרון

vashti72

New member
עכשיו ראיתי את ההודעה-תודה../images/Emo24.gif

אני אסתכל על הקבצים ואני אנסה...

למעלה