הודעה קטנטנה

DesertRose7

New member
../images/Emo32.gifהודעה קטנטנה

אני לא ידועת אם מישהו שם לב.. אבל בזמן האחרון בקושי אני כותבת פה הודעות וזה בגלל פשוט.. חוסר זמן! מי שאמר לכם שיא זאת כיתה קשה.. יב זה עניין של לחץ! אני ממש לא ידועת מה לעשות קודם ויש לי כל כך הרבה על הראש אז אני נאלצת להפחית המינון האינטרנט. ובנוסף לכל זה.. המחשב שלי החליט לעשות לי בעיות ופשוט אין לי אינטרנט, אני יכולה להיכנס רק מהמחשב של האחים שלי וגם זה בקושי.. אז רק רציתי להגיד שאני מצטערת על חוסר הנוכחותאז תתנהגו יפה - אני עדין פה אני אשמח להשקיע את הזמן שיש לי על הפורום עצמו ולא על שרשור נכון ומחיקת הודעות וקישורים/תמונות. אני אשתדל להיכנס יותר מפעם ביום אבל זה המקסימום שאני יכולה לעשות כרגע - לפחות עד שיתקנו לי את האינטרנט במחשב שלי

D4Ever

New member
יאאא שחר!

מתגעגעים אליך פה!
ויב קשה אצלך כי התחלתם מגמות בי"א,ואהל שם זה בית חרושת לציונים.. אצלינו, התחלנו מגמות בכתה י' אז כל הלחץ זה השנה..

DesertRose7

New member
יש בזה משהו..

אהל שם זה בית ספר קשה.. אבל תכלס.. כמה כבר נשאר לי.. אז נותנים פוש אחרון..הבעיה היא שיש לי עכשיו עבודת גמר שהייתי צריכה לסיים כבר בסוף דצמבר.. אבל בגלל שהמחקר התחיל מאוחר בגלל שלא היו נחקרים אז אני צריכה לסיים את זה כמה שיותר מהר ויש לי פול לחץ ואני בקושי באה לבית ספר כי אני כל היום בבית חולים ואני מפסידה מלא חומר.. ודבר גורר דבר..פיי.. טוב אבל יאללה בקטנה.. נעבור את זה
אבל הבית ספר הזה דפוק - למה לא עשינו עכשיו את האנגלית!? לפחות את E!! תודה

D4Ever

New member
כן ראסמי..

אח שלי בוגר אהל שם, כל יום הוא התלונן על כמה שהבית ספר דפוק, והוא היה בכתה מדעית,התחנן שאני לא אלך לשם..אז הלכתי לבית ספר קטן יותר..יש לנו המון לחץ,עוד שני סרטים לעשות שאחד מהם צריך להגיש לחודש הבא ועוד לא היה לנו זמן להתחיל אותו ויש גם גדנע באמצע אבל בקטנה יהיה טוב.. העיקר שנתראה במפגש פורום הבא או בגבעתיים שוב

DesertRose7

New member
חח..

כן זה היה מצחיק לפגוש אותכן בקניון.. ונרניה
אחר כך הבנתי למי התכוונת
כיתה מדעית?! וואי גאון!! שמעי לנו אין הרבה אפשרויות בגבעת שמואל.. ותכלס אני אוהבת את הבית ספר שלי.. מדעית זה קריעת תחת!!

loner in love

New member
תכלס

אפעם לא חשבתי על זה שהתחלתם מגמות בי"א.. פיי איזה לחץ בואי נגיד את זה ככה- הדבר האחרון שאת צריכה לדאוג לגביו זה אנגלית. יהיה לך המון לחץ ביום של הבגרויות עצמן כי זה אחד אחרי השני אבל זה הכל. לא כאילו את צריכה ללמוד לזה! עוד חצי שנה! את תעברי את זה

sap sapir

New member
שחר../images/Emo24.gif

אל תצטערי אני בטוחה שכולם פה מבינים שזה קשה עם כל המבחנים והבגרויות והכל זה באמת מלחיץ ואני רק בכיתה י'
אני לא רוצה להגיע ליא וליב אז בהצלחה מותק! ואם את צריכה משהו רק תבקשי

m i c k e y 15

New member
פחח אני בכיתה י' ויש לי הרבה על

הראש..אני לא מדמיינת את כיתה י'ב..וגם אנחנו התחלנו מגמות השנה ואני באדריכלות וזה מה זה קשה.. אבל זה בסדר, יש לך הרבה על הראש ומבינים את זה..

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אדריכלות?../images/Emo12.gif

כה מגניב!

m i c k e y 15

New member
כמה שזה מגניב זה קשה חבל''ז

אנחנו לומדים שירטוטים על נייר ועל מחשב ועוד מלא דברים על חומרי בניין..

lollipop1

New member
../images/Emo99.gif יש לכם אדריכלות...

לנו בקושי יש משהו! אני בגרפיקה... וגם מזה הוציאו לי את כל החשק

bar jones

New member
שחרי מתוקה!../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo199.gif

חחחח האמת ששמתי לב שלא היית הרבה... וזה די ברור לי שהעניין זה בצ'פר... ולא נורא, אני יודעת כמה שאת מנסה וכמה שזה קשה לשלב בית ספר עם ציונים נורמליים יחד עם חיים מאושרים בתור בת נוער- קיצור- קחי את זה בקלות =) ואל תדאגי אנחנו מחכות לך פה ומבטיחות להתנהג יפה

DesertRose7

New member
../images/Emo24.gif ובלי קשר אלי - יש חדשים!!

ועוד מלאאאאא.. במיוחד בשבילכם -

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif OMFG!!!!!!!!

קראפ דמאט פאק!~
!!
!!!!!@$^%)&*)P_^&$%^*U 658%^*%^ תפוזשליטה
לא הייתי יומיים וכבר הספיקו לעשות
?! הבייבי שלי

Rowdy Girl

New member
../images/Emo47.gif

ענת הבטחת גם |קרמבולי| ו|BUSTEDRULZ| מה איתם?
זה כה מאגניב
. ושקסי
.

למעלה