הודעות שונות

צלף

New member
חברת ספיצו מחפשת אנשים

שיתנו משוב על המוצר שלה ההודעה הועברה אלי ע"י יונתן סגל דובר בקול חברת Speechview ביקשה מאתנו להעביר כי היא מחפשת אנשים לקויי שמיעה לניסוי על מנת לקדם את פיתוחו של מוצרה לטובת לקויי השמיעה. מדובר על תוכנה שממירה קול טלפוני לאנימציה של שפתיים נעות על גבי צג מחשב ובכך מאפשרת לאנשים שאינם מסוגלים לשמוע בטלפון להבין את הנאמר בשיחה. במהלך הניסוי מושאלות למשתתפים ערכות תוכנה להתנסות ועל המשתתפים לתת משוב על איכות המוצר. המשתתפים בניסוי יזכו ל-60% הנחה על רכישה עתידית של המוצר המוגמר. המעונינים להשתתף יפנו לזיו דגן מחברת speechview (פקס: 03-9217727, דוא"ל: [email protected] או טלפון: 03-9217710 שלוחה 105).

אוגי1010

New member
שלום!

אני סטודנטית לחינוך לגיל הרך, כיתתי מעונינת לארגן הפעלה לילדים נזקקים/ חולים בפורים, בהתנדבות כמובן.אם מישהו מכיר מקום באיזור הצפון (טבעון, חיפה, קריות) המעונין,נא ספרו לי, במסר משום שפרסמתי במס' פורומים וקשה לי לעקוב.... ואשמח אם תעזרו לנו לתרום. תודה

lilach80

New member
בהחלט יש מסיבת פורים!!!!

איך אפשר לעבור על החג פורים בשקט? נכון, בהחלט אי אפשר. אז יש מסיבת פורים גדולה בשמע ביום חמישי, בתאריך 4.3.04 בשעה 19:30 הדלתות ייפתחו. המקומות הפעם מוגבלים- נכניס עד 150 איש! לכן הקודם זוכה אז בואו בהמוניכם ובזמן! המסיבה מכונה "עולם הסרטים"- כל דבר הקשור לסרטים...כן כן, אתם חייבים להתחפש לדמויות מהסרטים. כל דמות וכל אחד המתחפש לדמות מסויימת צריך להגיד למי הוא התחפש בדיוק (תחפושת מלאה- תחפשות חלקית לא תיחשב לתחפושת!!!!) בתוכנית תהיה כמובן תחרות תחפושות (המנצחים יקבלו פרסים נהדרים), הקרנת סרט פארודיה- סרט מצחיק ביותר בהשתתפות שחקנים חירשים, משחקים הקשורים לסרטים, כיבוד ובוודאי תחרות ריקודים עם פרסים!!! שוב הפעם גם מחיר הכניסה משעשעת, לא מעולם הסרטים- 30 שקלים עם תחפושת. 50 שקלים בלי תחפושת..... אז בואו מחופשים עם מצברוח מרומם ביותר..... צוות שמע!!!

isrevital

New member
קלאב 53 מארגנת 4.3 מסיבת בלתי נשכחת

חבר'ה עוד יומים אפרסם מסיבת פורים בלתי נשכחת אתם לא תאמנו הערב הוא גדול ב ק ר ו ב!!!! מצוות קלאב 53

aharon33

New member
הודעה חשובה לבעלי מנויים../images/Emo56.gif

תחנת ממסר "שדות תקשורת" בעקבות הצטרפות מנוים חדשים ונוספים,גורם להמתנה בתור לקבל שירות טלפונית. אני אעשה מאמצים שהחברה "שדות תקשורת" יוסיף עוד עמדות צ'אט התמלול,להקל את הלחץ של תור המתנה. ושיהיה לכם תקשורת טובה, מהירה,אמינה והכי חשוב זה "בזמן אמיתי"
אהרון33

0ne Man

New member
נוקיה הכריזה על היורש של ה-9210

נוקיה הכריזה על היורש החדש של הנוקיה 9210, שפופולרי מאד בקרב לקויי השמיעה. הדגם החדש ייקרא נוקיה 9500. לפרטים לחצו כאן

LordNor

New member
אל תגזים יותר מדיי ../images/Emo13.gif

והוא לא כזה פופלרי לפי מה שראיתי. ולפחות תגיד "באדיבות פורום סלולארי"
סתם סתם...

0ne Man

New member
מה פתאום פורום סלולרי?....

אני גולש קבוע באתר של פוקט, ושם פורסמה הידיעה... ואיך אתה יודע שהמכשיר לא פופולרי, אם רק עכשיו הכריזו עליו?

צלף

New member
הכונה להצהרה שלך שנוקיה 9210

פולפולארי בקרב לקויי שמיעה, אני די מתפלא על ההצהרה הזאת, כי אני יודע שסלקום ואורנג' הם בעייתים בגלל אי תאימות כללית למצב T, תוכל בבקשה להסביר במה המכשיר הזה (היה ?) פופולארי...

0ne Man

New member
הוא נפוץ בעיקר אצל החירשים

שאינם מדברים בטלפון. היתרון של ה-9210 הוא שיש לו לוח מקשים שדומה מאד למקלדת של המחשב, וקל מאד לשלוח ולקבל בו הודעות SMS.המסך של הטלפון הוא רחב וגדול מאד, אולי הגדול ביותר שבין כל המכשירים הסלולריים. כמו כן אפשר לשלוח ולקבל עם ה-9210 פקסים,ולהדפיס אותם במדפסת מחשב רגילה. ה-9210 הוא למעשה כמו מחשב נייד קטן, שמחובר לסלולרי... החיסרון שלו הוא כמובן המחיר - הוא יקר מאד יחסית למכשירים האחרים, אבל לאחרונה הוזילו בנוקיה את מחיר ה-9210 בצורה משמעותית- ועכשיו אני מבין שזה כנראה בגלל המכשיר החדש שיוצא עכשיו לשוק...

K u d z u

New member
סליחה...

אנחנו מדברים מצויין בטלפון, אנו רק לא ש ו מ ע י ם בטלפון...

אוזן8

New member
סדנת בישול יפני בחיפה

ביום שישי 12.3.04 תערך סדנת בישול יפני, ניפגשים במוזיאון היפני שברחוב שדרות הנשיא, חיפה,בשעה 10:00. מצורף קובץ הזמנה. תבואו במצב רוח מרומם. להתראות ועד האוזן השמינית.

bobcat

New member
עוד פעם כפר סבא

בני משפחת סודרי מש"ס תבעו את אתר הייד פארק על פרסום לשון הרע. בכתב ההגנה של הייד פארק נטען שלפי המבחנים שנקבעו בכפר סבא, סודרי לא ביקשו מאתר הייד פארק להסיר את ההודעות הפוגעות אלא בחרו "לנפנף" בהן בראש חוצות.

isrevital

New member
מסיבת בלתי נשכחת k-53 בפורים

חבר'ה הבטחתי שאארגן עוד מסיבה המסיבה בחסות עלית ועוד חסויות יש מסיבה מלא מתוק ושתיה שגומרת עם מוסיקה שאתם אוהבים כמובן יש הגרלות אך זה הפתעה בשעה 23 מתחיל המסיבה עד 0100 עולה 60ש"ח מי שמאחר 70ש"ח נ.ב מי שלא יודע להגיע יש אדם שמחכה בשעה 23עד24 בבנייני האומה נשמח לראותכם במסיבה מדליקה מצוות קלאב 53

isrevital

New member
המשך מסיבת פורים בקלאב 53

כל מי שמי עשר אנשים יש בונוס הוא נכנס חינם אך חייב לרשום שם שלו ואת עשרה אנשים אז בהצלחה

למעלה