הודעות שונות

עליזה 63

New member
מי זה נכה רגשית, ולמה הן מתאהבות בו

מי זה נכה רגשית, ולמה הן מתאהבות בו הוא שונה מאוד מהמניאק שגורם לבחורות להתאהב בו כדי להשיג את המטרה ואז נעלם. הנכה רגשית נוהג ביושר ואומר מראש לבחורה שהוא לא יכול להתאהב ושלא יקרה ביניהם שום דבר רציני. כאן נכנסת לפעולה אמא תרזה ששוכנת בתוך הרבה בחורות, ובמקום "אני לא יכול להתאהב" הן שומעות "יש בתוכי נפש רכה ועדינה שהעולם פגע בה ולכן אני מסתגר" פורסם: 23.11.07, 10:34 המשך הכתבה בקישור

../images/Emo206.gifלחם, עבודה

אני מתחילה השבוע קורס
, כל יום בבוקר, עד 15.00. צריכה בדחיפות השלמת הכנסה. מי שמכיר/ה, יודע/ת, שמע/ת, אשמח לעזרתכם. מעוניינת לשמור על ילד/ה שצריכים שמירה, טיפול, אהבה, חום, בשעות אחה"צ שנשארו לי פנויות. תודה
לכל מי שיש לאל ידו לעזור

עליזה 63

New member
איך לשלוח הגנה לאהובים עלינו

איך לשלוח הגנה לאהובים עלינו מאת: טל מוזס תחושות של פחד מביאות תסריטים לא רצויים אל תדר המחשבה שלנו. במקום לשלוח תסריטי אימה , עדיף לשלוח אנרגייה מוארת ומגוננת .. איך עושים את זה? מדמיינים את האדם עליו אנו חושבים , כשסביבו עוטפת פירמידה מוארת.. אשר מותאמת במדוייק לגודלו והוא במרכזה. אפשר להוסיף תפילה לזימון המלאכים להגנה . שם האדם בן שם אימו של האדם. לדוגמה: יוסי בן פנינה. – בדרך זו אנו פותחים ערוץ אל האדם אליו אנו מתכוונים. והתפילה נאמרת כך: _________בן _______ שמור אהוב ומוגן. מימינך מיכאל - ונדמיין נוכחות מצד ימינו של האדם אליו אנו שולחים את ההגנה. משמאלך גבריאל – נדמיין נוכחות משמאל. לפניך אוריאל - נדמיין נוכחות מלפניו. מאחוריך רפאל – נדמיין נוכחות מאוחר ואת שתי כנפי הריפוי , יורדות מלמעלה למטה ועוטפות את הגוף . ומעל ראשך שכינת אל – נדמיין נוכחות ממעל ונוכל אף למדיין את האותיות אל , זוהרות מעליו. ושוב נאמר : _________בן _______ שמור אהוב ומוגן. לאחר כמה פעמיים של אימון וחזרה , בכל פעם שיעלה בליבנו חשש , נוכל לדמיין את היקר לנו עטוף ומואר , שמור ומוגן. במקרים של תסריטים שאינם קשורים לאדם מסויים , אלא למצב קיומי כל שהוא , שוב , במקום להיכנע ולהקרין תסריטים שליליים. נוכל לדמיין פירמידת ענק מגוננת מעל .. מדינת ישראל למשל , או מעל אזור מסויים , כך נשלח עזרה בדרך של תפילה ואור. ובנוסף , לא ניכנע לתסריטי פחד , אלא נחווה את מהות האור בתוכנו. במקרים בהם התסריטים "משתלטים" על המחשבה.... פשוט לדבוק באור – אור נר , אור מנורה , פנס ברחוב .. לדבוק במיקוד באור , לנשום אור , לומר את המילים " אור לבן זוהר נקי ממלא אותי ושומר עלי .." כל תפילה או מילים בעלות איכות מוארת ורכה , בעזרת נשימה יוכלו לעזור , להרגיע מחשבות מיותרות ולהתחזק. שמורים אהובים ומוגנים. אמן. עוד אור קטן ועוד אור קטן.. וכולנו אור גדול אחד.

הצגה חדשה שנראה לי שתעניין אתכם

"אבירות מתעלפות"- קומדיה טראגית פרועה בנושא מיתוס "האביר על הסוס הלבן"
'נשואה', 'גרושה' ו'רווקה' (שמות פרטיים) מתחרות על המקום הראשון בעיני החברה ובעיני עצמן. עד כמה המיתוסים עליהם גדלנו בנושא זוגיות ונשיות עדיין משפיעים עלינו היום? יצירה משותפת של שש נשים, וביניהן... אנוכי
מחר יום ה' 29.11 בשעה 20:30, ובתאריכים נוספים בדצמבר: יום ו' 14.12 14:00 יום ה' 20.12 21:00 מוצ"ש 29.12 20:30 בתיאטרון "קרוב", הנמצא במתחם האומנים בתחנה המרכזית החדשה בת"א הנחיות הגעה: ברחוב לוינסקי יש שלוש כניסות. אחת לקומה 3 ושתיים לקומה 4. הכי טוב להיכנס מהשער האמצעי (קומה 4, שער לא פינתי), בשער רשום למעלה "תיאטרון קרוב", ומשם זה ישר במסדרון עד הסוף. מחיר כרטיס: 50 ש"ח נשמח לראותכם
סיגל

עליזה 63

New member
ערב מבורך עם מסר מהרבי מברסלב

ערב מבורך עם מסר מהרבי מברסלב אל תחזור על שגיאותיהם של אלו הדבקים בהרגליהם מתוך מחשבה שאין ביכולתם להשתנות. אם אתה חפץ להשתנות באמת ובתמים, והנך מוכן להשקיע את כל המאמצים הנדרשים, תוכל להתגבר ולשנות כל הרגל. (רבי נחמן מברסלב).

פקידונת

New member
נשמע מטורף.

כאילו אדם נואש, ללא שביב של תקווה, תר אחר משענת קנה רצוץ, ונתלה לבסוף באמונות תפלות. מישהו באמת מאמין שזה "עובד"...?

עליזה 63

New member
מזל קשת- האריסטוקרט והמוסטנג הפראי

מזל קשת- האריסטוקרט והמוסטנג הפראי הוא חי כמו בקזינו, מהמר עם כל כספו, על כל דבר ומאמין שהמזל לצדו. השבוע עוברת השמש למזל קשת, ותישאר שם בין התאריכים 22.11-21.12. בואו ללמוד עליו עוד כמה דברים ירון ליבנה פורסם: 22.11.07, 14:06 אם ברצונכם להדהים את בני מזל גדי או בתולה, תנו להם לשהות במחיצת קשת אמיתי, שכן גדי ובתולה חיים בתכנית חיסכון לשנים הבאות ואילו הקשת חי כמו בקזינו של לאס וגאס, על הרולטה והז'יטונים של ההזדמנויות הבאות וחומקות, ועל ההזדמנויות היכולות למוטט את המבנה הקווי המחושב של הגדי או הבתולה.

למעלה