הודעות שלא קשורות לשום דבר

falling leaves

New member
אם הבנתי נכון, אזה זה המקום להודעות

שאינן קשורות כל כך. מצויין. יש לי קבוצת בולים נכבדת של בולים בריטיים מ 1997 וקבוצה דלה מעט של בולים רוסים, מימי הקומוניזם, בהם מופיע סמל הקומוניזם האדום ותמונות למיניהן של לנין ועוד. הבולים הללו משנת 1976. למעוניינים - שלחו מסר ואענה למתאימים.

tomer2516

New member
מחפש כמה שירים ולא מוצא - למבינים !

היי יש לי שלושה שירים שאני מחפש כבר שנים ולא מוצא אותם בשום מקום. זה באמת אתגר רציני למצא את השירים האילו ומי שימצא אותם הוא ממש גאון ! השירים הם: 1. 'ראשי מונח בזרועותיה (אמרו לי כשתגיע לצבא)' - זה שיר של להקה צבאית(לא יודע איזו) ואני יודע שהמילים של אהוד מנור והלחן אני לא יודע) - אני גם יודע שנוער שוליים הקליטו את השיר עם לחן אחר אבל זה לא זה. יש שם שורה בשיר שאומרת: ' אמרו לי כשתגיע לצבא, אתה תהיה בשל לאהבה..הנה אני תפוח על ענף, אך אני לא נקטף') 2. 'צלצל אליי' (או אולי 'אני מתגעגעת') - זה גם שיר של להקה צבאית ולא יודע איזו אבל שרה אותו סולנית. ( יש שם שורה כזאת: ' צלצל אלי, אני מתגעגעת, צלצל אלי אמור מילה יפה...') 3. 'ילדי החושך' או משהו כזה אבל אני לא בטוח - זה שיר של דיויד ברוזה שתמיד שומעים ברדיו בימי זיכרון אבל לדעתי לא יצא על דיסק ממש.( יש שם שורה שאומרת ' איפה הם הילדים , איפה הם....) אודה מאוד לכל מי שיעזור לי למצא אחד מהם. תודה מראש תומר

ווילו

New member
הצעה

תשאל בפורום 'מוזיקה עברית חדשה וישנה'. דייויד ברוזה מתארח שם הערב, כך שלפחות לגבי השיר שלו תהיה לך היום תשובה...

פּלפּל

New member
יתר השירים שחיפשת:

"צלצל אלי", סולנית: גיתית שובל (שירתה כזמרת סולנית בצבא). מלים: חיים חפר. לחן: דובי זלצר. מופיע בתקליט "צה"ל שוב יוצא בזמר", ישראפון 1985. לא יצא ע"ג דיסק. "ראשי מונח" של אהוד מנור ודודי לוי (נוער שוליים) הוא כנראה לא השיר השיר שאתה מחפש (לא מופיעה בו השורה שציינת "אמרו לי כשתגיע לצבא"), אולי לשיר שאתה מתכוון יש שם אחר? הייתי מציע שנמשיך את הדיון בפורום זיהוי שירים או מוסיקה עברית חדשה וישנה, כפי שהציע ווילו.

למעלה