הודעות OFF לכאן

Hurakano

New member
../images/Emo3.gif

משעמם לי, קבלו בדיחה : אחד בא אל רב, אומר לו "כבוד הרב, אני רוצה להתנבא (להיות נביא)" עושה לו הרב "בסדר... לך הביתה, תתקלח שעה ככה, תיטהר טוב ותהיי נקי, לך קרא את כל התורה, ותהיה נביא" טוב... הולך האיש, עושה כל מה שהרב אמר לו... לא מצליח. חוזר אל הרב אומר לו "כבוד הרב, תשמע, עשיתי כל מה שאמרת לי.... אבל אני עדיין לא מצליח לנבא." אומר לו הרב "כנראה לא התקלחת טוב.... בוא אליי אני אקלח אותך אצלי" הולכים אליו להתקלח, והרב אגב היה הומו. טוב, יוצא האיש מהמקלחת והרב מתחיל לנגב אותו. מנגב לו הרב את הראש ושואל אותו "תגיד.... אתה מתחיל להרגיש את הנבואה באה עליך ?" אומר לו האיש "לא..." מנגב לו את הכתפיים ושואל אותו "נו... אתה מרגיש את ההתנבאות ?" אומר לו האיש "לא..." מנגב לו למטה, ומתחיל לשחק לו בתחת. שואל אותו האיש "כבוד הרב.... אתה מנסה לדפוק אותי ???" עושה לו הרב "או !!! עכשיו אתה מתחיל לנבא דברים !!!!"

perrinat

New member
../images/Emo32.gifהודעות OFF לכאן../images/Emo103.gif

אמרתי לכם כבר שהסתפרי
לא רציני, 5 סנטימטרים..... אבל סתם רציתי לספר לכם......
מחר יש יומולדת לברונו- אז אל תשכחו לברך אותו
אוףףףףףףףףף, אני מתגעגעת לאלההההההההההההה
שתחזור כבר

perrinat

New member
../images/Emo42.gifחם ליייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אוףףףףףףףףףףףףף, אני שונאת קיץ
ואיזה קטע, חלמתי הלילה על אלה........

michalas

New member
שונאת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo187.gif

איך אפשר לשנוא קיץ???? איך?!?!?!?!?!? אני מתהההה על הקיץ!

Hurakano

New member
יאללה יש לי רעיון (כולםםם !!!!)

כל אחד ואחת פה מתכנס ואומר איזה עונה אהובה עליו. אני מזכיר אנחנו נמצאים בקטע של : חורף (
|ברק||טיפה||אישלג||מטריה|
) vs. קיץ (
|איכס|)
קיצר עושים כינוס, רואים מי מה, והולכים ויכוחים ומכות יאללה אני - חורף (לא צריך יותר מדי הסברים) ואני חושב שקיץ זה איכס, זה סירחון, זה זבובים, זה יתושים, זה זיעה, זה דבק, ושאני לא מבין מה כל כך כיף בלצאת החוצה ולהרגיש איך החולצה נדבקת לעור ואיך הריאות מתפוצצות לאיוורור. חורף זאת העונה הכי סקסית ויפה וכיפית בעולם. מי ידבר ?!!?!?!?!?
1-0 לחורף

Hurakano

New member
היי ../images/Emo10.gif

למה לא עלו לי הסמיילים והסימנים ??
חחח טוב לא חשוב... העיקר קלטתם את הפואנטה

R A P e m E

New member
חיחי../images/Emo105.gif../images/Emo110.gif

חיחיחי אני הכי אוהבת חורף כמובן!!!!! אלא מה? :))))) זאת העונה הכי כייפיית בגלל הגשם :(( (אני מתגעגעת לגשם!!!!!!!!!!!!) אני אוהבת קוררר ולא חווםםם :( ואני לאא סובלתתתתת קיץ!!!!!!! זה עונה מגעילהההההה
חםםםםם
דביקקקקק
מגעיייללללללללללל
ואי אפשר לזוז סנטימטרררררר קיצר :))))) קיץ-
חורף-
חיחיחי

michalas

New member
חורף../images/Emo70.gif חורף../images/Emo70.gif חורף../images/Emo70.gif ../images/Emo86.gif

NOT אני מתה על קיץ
נקודה.
(אם אנחנו כבר בתוך שרשור אוף... אז אני רעבהההה ועכשיו חזרתי מהבי"ס, ואמא לא בבית ואני לא יודעת מה לאכוללל!!!, טוב, אני אחייה בינתיים על במבה אדומה-שולט
אבל אני שונאת במבה רגילה..זה בעעע, ועליכם אני מתה
)

VooSa

New member
חורף RULE../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בהחלט חורף
קיץ פשוט גועל נפש!! חום, זעה, דבק, ג'וקים, חום, ג'וקים, איכסה, חום.... והחורף?.... מה רע?! להתכרבל בפוך, לשתות שוקו מה רע....?

perrinat

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo141.gifסתיו-חורף../images/Emo103.gif

אחחחחחחח....... הרוחות...... הקרירות....... הגשם הראשון.....

Shir Life

New member
../images/Emo41.gifיש לי שאלה... ../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

הורדתי את התכנה הזאת ASCII ואני לא מצליחה לעבוד איתה..
מישהו יכול אולי להסביר לי..?
תודיתתת!!

perrinat

New member
מממ......./images/Emo103.gif

את נכנסת לתוכנה > לוחצת על האייקון הכי שמאלי (נראה כמו תמונה של מישהו) > בוחרת איזו תמונה את רוצה להעביר ל-ASCII לוחצת OK וזה מעביר לך ל-ASCII > וכדי לשמור- אני בחורת באופציה: file>export as an image מקוה שהבנת...

Shir Life

New member
אמממ.. ../images/Emo4.gif

אין שם אייקונים עם תמונה של מישו...
רגע.. אולי תשלחי לי את התוכנה..?
כי יכול להיות שהורדתי משהו לא טוף...
156806763 ולכל מי שבא לדבר איתי באיי סי גם...

Hurakano

New member
חחח תאמיני לי

היום הומואים יכולים להיות הכל... חוץ מזה קחי עצה לחיים - אל תנסי לחפש היגיון בבדיחות אם הייתי מספר לך בדיחה על חמור מדבר, היית קופצת עם זה ש"חמורים לא יכולים לדבר !" ? לא נראה לי...

למעלה