הודעת האוף השבועית

someone65

New member
../images/Emo32.gif הודעת האוף השבועית

ואני אתחיל: התקבלתי למגמת רובוטיקה בתיכון!!! (לא שחשבתי שאני לא אתקבל עם ממוצע 93 אבל תפרגנו). זהו..סיימתי...אם יש לכם משהו לא קשור לאו סי אתם מוזמנים להגיד אותו פה...

someone65

New member
אני מודה לך...../images/Emo9.gif

תודה! עוד הודעה קטנה...עוד קצת ההופעה...רק עוד 15 יוםםם

dalida1988

New member
הופעה של??../images/Emo163.gif

ומזל טובבבבב כל הכבוד על הממוצע חכה תגיע לתיכון..חחח

someone65

New member
חכי! אני בת לעזאזל!!!

ואני מחליפה כינוי! מהיום זה יהיה ayala65 וזה הופעה של היהודים...
אין..הם כאלה מושלמייייים

dalida1988

New member
סליחהה בואי תהרגי אותי ../images/Emo163.gif

אני לא מסתכלת בשבילי כולם בניםםם בקטנה... אל תקח\י ללב תקחי לריאות

ayala65

New member
אני פשוט חייבת להוסיף אותך...

את פשוט אחותי התאומה...ממש הנפש התאומה שלי...אולי את מאומצת ואמא שלי ילדה תאומות ולא סיפרה לי? שנייה...תכף תקבלי הודעת אישור..

היה לי היום שיעור נהיגה שלישי

והיה אחלה :) שיעור ראשון בחושך. ו...אני מקווה שאני אעשה תיאוריה בקרוב. ועוד יותר מקווה שאני אעבור. + ראינו היום את ההצגה שמגמת תיאטרון העלתה-גריז. והיה ממש יפה. שנה שעברה פספסתי את ההצגה ועוד הייתי במגמה
. וגם - קיבלתי 81 בבוחן בספרות אז אני אומרת לאמא שאני עוזבת את התיגבור המפגר. וגם סוף סוף סיימנו לקרוא את אול מיי סאנס באינגליש. שמישהו יסביר לי למה בכיתה י"א לומדים משהו שהוא לא לבגרות?!

Angelus

New member
הממ באמת למה.. ../images/Emo2.gif

הכיתה שלי רק עכשיו סיימה אותו..

בעעע

אני צריכה עידוד.אין לי מושג מה אני הולכת לעשות שנה הבאה ו-בעע. אגב,מזל טוב!

Angelus

New member
פגוש ת'פוקרס זה סרט גרוע../images/Emo70.gif

אל תבחרו מגמת פיסיקה. תצטערו על זה אחר כך (במיוחד אם המורה שלכם ממורמרת מהחיים שלה ובת 32432 בערך) מתי מחליפים לשעון קיץ כבר? למה לא יודעים להפסיק משהו כשהוא טוב וחייבים להוציא ממנו הכל ולהרוס בסוף? ולמה לפסקזמן יש כל כך הרבה חטיפים עכשיו שאי אפשר להחליט כבר מה לקנות? ולמה בנות זה עם נקמן@?#! זהו. אני אפרוש לישון עכשיו..

למה שמישהו יבחר בפיסיקה???

בן למה בחרת פיסיקה? איזה מסכן משתתפת בצערך

dht160

New member
כל הכבוד !!. ואני עייף מהעבודה

החדשה. התחלתי סוף סוף לעבור בברגר קינג. פנטזייה של שניפ התנפצה כאשר לא נותנים לי בכלל לגעת בכל האוכל שם. ואני מכור לדברים האלה ואני קורס כל השבוע מההתלמדות. מי היה מאמין שזה כזה מסובך העובדה במקומות האלה. כמה מוסגים וחוקים. אפשר להתשגע מזל שאני מגיע הבייתה אביעד בדרך כלל באי סי. אפשר לפרוק עליו את כל התיסכול והעצבים. גיא.

למעלה