הופעה של נועם פנחסוב

• פותח הנושא nap3
  • פורסם בתאריך

nap3

New member
../images/Emo32.gif הופעה של נועם פנחסוב

שירלי וטל היקרות הרשו לי לפרסם כאן משהו.. זה למטרות טובות נו.. :) מחר יום ג' (13.03.07) נועם מופיע ב'גוד - בר' מופע אקוסטי לקראת האלבום אלנבי 35 ב 22:00 כניסה חופשית!! יהיה מאגניב!

שלי?? כן שלישלשילילשיר

אז למדתי לספור מאחד לשלוש חמש אולי ניסיתי לנחש אבל בסוף קניתי מחשבון אז קניתי צלופח מהנחש שהביא לי עפיפון אבל הוא עזב אותי למטה אז חיכיתי שהרוח תיגמר ועכשיו אני מקבל שיחה מהתנין שילשין לאבא קרוקודיל ולאמא אדמה שאני נרקומן בהמתנהה אהההההההה אולי ניסיתי לנחש טיפה מה הולך להתפקשש אבל בהמתנהה זה נגמר בישיבה עם בחורים שחורים בריח טוב שעושה רע אז קניתי בושם מיוחד שיריח בצרה אההה רציתי ללכת לת"א לאילת ירדן גולן מצרים או רמת גן אבל בסוף תפסתי טרמפ לים אולי ניסיתי לנחש טיפה מה הולך להתפקשש אבל בהמתנה נרדמתי באוטו מרופד עם אבק לבן לבן ופתאום את הגעת עם כיפה סרוגה אמרת שאת רפורמית אמרתי תורידי תכיפה את הורסת את המנגינה יצאתי מהאוטו עם 1 3 5 דרדסים ואת עוטפת את ידי הלכנו לכיוון צבע לא מוכר ואת ליווית אותי גבוה גבוה וגבוה גובה שלא יטוהר ועולים ועולים אכן קמתי שוב בבית חולים

תודהה רק יהלומנית כמוך תבחין ביהלום

ועכשיו זה ברור היא מחפשת ואתה לא מוצא אתה מתחפש ושם שם היא הולכת ואתה אתה פח ממתכת שמחליד ומחליד ואז שתראי אותו הוא יהיה אדום אל תצחקי ותגידי שהוא חמוד הוא שונא שונא אותך והיא לא מדברת רק מסתכלת מתסכלת מתסכלת ושם שם עם הכלב היא מטיילת ואתה אתה ארמון בלי דלת סגור וסגור ואז שתראי אותו הוא יהיה חיוור אל תצחקי ותגידי שהוא מתוק הוא שונא שונא אותך והמורהה שאלה אותי איזה עמודדדד זה? אמרתי עמוד חשמל

yellow cheese

New member
לא אישרתי! לא מאשרת! חוצפנית.

טוב נו, בתנאי שנועם יעשה אותי כאילו אין מחר

nap3

New member
קודם תבואי להופעה...

אחר כך... תמשיכי לרייר עלנועם..

למעלה