הופעות ופירסומים לסופ"ש
_

dsol

New member
../images/Emo32.gifהופעות ופירסומים לסופ"ש../images/Emo121.gif_../images/Emo189.gif

שרשרו או תימחקו
סופ"ש מהנה לכולם

דוד פרץ - חי באוזן השלישית - יום שני - 24.12

האוזן השלישית גאה ואף מתרגשת לארח להופעה אינטימית של אחד על אחד את דוד פרץ - מוסיקאי, נגן, כותב, יוצר, מפיק בעל אולפן וחזון ובאופן כללי "איש אשכולות" – מחמאה אותה ניתן לחבר למעט מאד מוסיקאים (ואנשים בכלל) בזמנים הקשים האלו. פרץ החל את דרכו בלהקת בלובנד ז"ל. לאחר שזו התפרקה יצא לקיירת סולו (וקריירה מקבילה כמפיק מוסיקלי). פרץ חי ועובד בבירת הנגב באר שבע, מה שמבטיח מוסיקה הספוגה באווירה אחרת. המרחבים אף משווים לכל העסק נופך ציוני בן גוריוניסטי אבל...אולי זה רק אני רץ עם הדימיון. את עבודותיו הראשונות הציג פרץ בפרוייקט "העברה: אופקים" בו ניגן יחד עם חברו בן צברי תרגם שירי לעברית גירסאות חדשות ומתורגמות לקטעי בלוז ושירי מוות משנות השלושים אי פיז קצרים. כמפיק עבד עם עשרות אמנים ישראלים מקוריים |(בינהם להקת פונץ', שרון מולדאבי, נועה בביוף, גבריאל בלחסן, רות דולורס וייס, איתי בלטר, לנזס, פרוייקט הגומיה ורבים אחרים. את אלבום הסולו המלא והנהדר שלו הייקו בלוז הוציא בתחילת השנה כשברקע מקהלה עליזה של ביקורות משבחות. באוזן השלישית יתארח דוד פרץ להופעת סולו אינטימית עם הגיטרה והקהל. הוא ינגן קטעים מ- "הייקו בלוז" לצד קאברים ומספר לא מבוטל של קטעים חדשים לגמרי לקראת אלבום חדש. מכיון שכמות הגיחות של פרץ למחוזותינו קטנה, זוהי הזדמנות מצוינת להיפגש (אם אתם כבר בעניין) או להכיר מוסיקאי אחר ומצוין. דוד פרץ – חי באוזן : יום ב' - 24.12.07 - 22:00 – קינג ג'ורג' 48 כניסה חופשית - כולם מוזמנים לפרטים נוספים צחי רולניק 03-6215211 [email protected]

osn

New member
יש לך מושג

בערך מה אורך ההופעה? כי אני אהיה באיזור אבל לא בא לי להשאר לישון בת"א....

bleeding guitar

New member
ובמוצ"ש הפליינג בייבי מארחים את ברי../images/Emo168.gif

הפליינג בייבי יארחו את ברי סחרוף במופע חד פעמי לאחר כמעט שנתיים של היעדרות מהבמה. מוצא"ש, 22.12, שעה 22:00 בארבי, ת"א http://myspace.com/theflyingbaby

נועם פנחסוב - הופעות קרובות

העבודה על האלבום מתקדמת ולפני שיוצא סינגל ממשיך המופע "אני וכל המחשבות" באווירה חורפית במיוחד 22.12.07 - הופעה בפאב "יהושע" בתל אביב שעה 22:00 (צ'לו - ענבל ברק) 26.12.07 - הופעב בפאב "אויטה" בתל אביב- שעה 22:00 30.12.07 - הופעה אחרונה לשנת 2007 בפאב "אפיפאני"- רחוב יונה הנביא בתל אביב- שעה 22:00 11.1.08 - הופעת צהריים ביום שישי בפאב "פרילנד" בתל אביב- שעה 16:00 12.1.08 - הופעה בליווי רביעיית כלי מיתר בחיפה! מופע חד פעמי! בבית הכט (שד' הנשיא 142) אין הגבלת גילאים! 22.1.08 - הופעה ב"מוזה" - יהוד-שעה 21:00 26.1.08 - הופעה בפאב "יהושוע" בתל אביב שעה- 22:00 29.1.08 - הופעה בסאב קוץ' מילגה בתל אביב - שעה 22:00 אהבה גדולה נועם

../images/Emo41.gifהיהודים בברל'ה מיוזיק קלאב-להבות חביבה.../images/Emo41.gif

היהודים בסיבוב הופעות עם הדיסק החדש - פורטה, במוצ"ש ה- 5.1.08, בשעה 21:30. במועדון הברל'ה, קיבוץ להבות חביבה. כרטיסים ניתן להשיג בטלפון - 9447112 - 050 [נופר].

../images/Emo124.gifמי בא למופע הארנבות של דר קספר בבארבי?

מחר (21.12.07) השרשור של ההופעות כבר לא קופץ...

Amiram Inc

New member
Amiram Inc בתמונע, ב"לולה" כפר תבור וב"ביט"

רביעי הבא 26.12 בתיאטרון "תמונע", לפנינו מופע פותח (אקוסטי) של The Carsitters חמישי הבא 27.12 בפאב "לולה" כפר תבור ראשון 30.12 במועדון הביט בחיפה - הכניסה למופע זה ללא תשלום! עוד פרטים בפלייר המצורף

קורין אלאל בשישי (21.12) במרתף10

יום ו', 21.12, 22:00 -------------------------- קורין אלאל - מופע אינטימי חמושה בהרבה חן ובלהיטיה הגדולים חוזרת קורין אלאל להופעה במרתף. מאחוריה שמונה אלבומים (ועוד שני אוספים) והיא נחשבת ליוצרת ומוזיקאית מהמוכשרות והמשובחות ביותר בארץ. בשנת 2003 זכתה בפרס אקו"ם למפעל חיים. במופע האינטימי והמיוחד היא תבצע שירים מכל האלבומים והתקופות. בין השאר: "אנטארקטיקה", "ימי הפרח והאהבה", "כשזה עמוק", "אין לי ארץ אחרת", "שיר בכיף", "אי שם בלב", "מה הפרח" ועוד. קורין אלאל - שירה, גיטרה חגית שפירא - בס www.myspace.com/korinallal www.korin-allal.com מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

עמיר לב בחמישי (27.12) במרתף 10

יום ה', 27.12, 22:00 ------------------------- עמיר לב - מופע אקוסטי מופע פותח: מוטי ביקובסקי (מים) עמיר לב, מהקולות הייחודיים של הרוק הישראל, מגיע למרתף למופע אקוסטי מלווה באמיר צורף. המופע יכלול שירים מהדיסק האחרון שלו "לפעמים אני מאושר" וכן את הפייבוריטים שלו מאלבומיו הקודמים: "שש שעות", "אריה ורותי", "חבק אותי" ,"עננים שחורים"," כחול וירוק" ,"אוקטובר", "שמוליק" ו"לאן נעלם הים". עמיר לב - שירה, גיטרה אמיר צורף - גיטרה www.amirlev.tk www.myspace.com/amirlev מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

מחווה מיוחדת ל-PINK FLOYD - הפורום 25.12.07

להקת הקאוורים מספר אחת בישראל שליחי הבלוז מגיעה למועדון הפורום הוותיק בבאר שבע ביום ג' 25.12.07 בשעה 22.00 עם מופע ההצדעה הענק ללהקת PINK FLOYD האגדית. במופע, שיכלול הפעם סאונד ותאורה מיוחדים במינם, יבצעו השליחים קטעים מאלבומי המופת: WISH YOU WERE HERE - DARK SIDE OF THE MOON - THE WALL בביצועים פנטסטיים כמו שרק השליחים יודעים. אל תחמיצו את מופע הקאוורים הגדול ביותר בארץ! מחירי הכרטיסים: מחיר מלא - 70 ש"ח, מחיר לסטודנטים - 50 ש"ח (40 ש"ח במכירה מוקדמת), מחיר לחיילים - 60 ש"ח. טל' לפרטים והזמנות: 0523122155. משתתפים: ברט וקנין - שירה, צ'לי סיגלסקי - גיטרות ושירה, ניב חובב - קלידים ושירה, ערן סנדרי - בס, שאול אליהו - תופים, נגן אורח: אילן וירצברג - גיטרות ושירה.

לוס כפרוס בצוללת הצהובה (י-ם)

מופע פותח: SADYLE לוס כפרוס היא להקת סקא רוסית-ישראלית. כדאי לגלוש לאתר ולהאזין לשירים. הצוללת הצהובה, הרכבים 13, אזה"ת תלפיות, י-ם.

stulush

New member
../images/Emo183.gif נעם רותם בפאב הארובה ../images/Emo183.gif

נעם רותם- עזרה בדרך פאב הארובה קיבוץ המעפיל עמק חפר חמישי, 27.12 22:00 לפרטים וכיוונים: www.myspace.com/haaruba

למעלה