הופעות ופירסומים לסופ"ש
_

dsol

New member
../images/Emo32.gifהופעות ופירסומים לסופ"ש../images/Emo138.gif_../images/Emo189.gif

שרשרו או תימחקו
יאאא חנוכה מגיע !!

boofy1

New member
היום! בקולטורה 29.11 הופעה לפנים! ../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

FAT FUNK !!!!!!!!!! אחרי הרבה עבודה קשה, יזע דם דמעות וקורבנות בדרך
Fאנק/היפהופ/רוק לא מתפשר ונותן בראש
היום בקולטורה !! 29.11 יום ה' פתיחת שערים ב21:00 ! 40 שח

ladydband

New member
ליידי D בלבונטין

דה ליידיז אר אין דה סיטי! יום ד', 5.12, שעה 20:30 לבונטין. מופע חימום - רוקסיס, אז מומלץ לדייק. יהיה לוהט וחורפי.

היום יום חמישי ה- 29.11 בית הבובות בבארבי!

הופעת השקה לאלבום החדש [ממה שידע לי] השעה: 22:00 מחיר כרטיס: 70 ש"ח תבואו!

shuri

New member
היום נועם רותם בחמדת ימים

מחר שם טוב לוי פרטים באתר:

בזאר באוזן השלישית - מחר יום ו' - 30.11.07

בשלב הזה רובכם כבר בודאי מכירים את הבזארים החודשיים שלנו. מיטב הדיסקים המוזלים שלנו נאספים ומרוכזים ברחבת הכניסה הדרומית של האוזן השלישית. רוק פופ וכמובן גם ג'אז, מוסיקה קלאסית, מוסיקת עולם - כולם במחירים שווים לכל נפש ולכל כיס. ברוב המקרים מדובר בדיסקים משומשים. לעיתים תגלו דיסקים שמחירם הוזל משמעותית ממש לקראת הבזאר. אתם מוזמנים לבוא, לחטט ולגלות.

../images/Emo41.gifכרטיס חינם להופעה.../images/Emo41.gif

היי, זכיתי בכרטיס להופעה היום, אני יודעת שזה מתחיל ממש עוד מעט. אבל אולי מישהו גר קרוב וזה יעזור לו.. בכל מקרה רק עכשיו יכלתי לכתוב, ברגע האחרון היו לי בעיות עם ההורים ולא יכלתי ללכת. ואשכרה בכיתי בגלל זה.
ממש ציפתי. בכל מקרה, חבל לי שיתבזבז כרטיס כי זו הופעה מדהימה, ואם אני לא אהנה(
) אז לפחות שמישהו כן במקומי. אם זה מספיק למישהו אז שישלח לי מסר.

עמית ארז הערב (ה') במרתף10

לצערנו נועה בביוף לא תופיע הערב במרתף בגלל מחלה. הופעתו של עמית ארז תתקיים כמתוכנן. (ב-22:00) מצ"ב לוח הופעות חודש דצמבר של מרתף 10 מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

רונה קינן בשישי במרתף 10

יום ו', 30.11, 22:00 --------------------------- רונה קינן - מופע אקוסטי רונה קינן חוזרת למרתף בפורמט האקוסטי האהוב למופע הכולל שירים מתקליט הבכורה שלה "לנשום בספירה לאחור", שירים מהאלבום השני "עיניים זרות" וכן גרסאות כיסוי ושירי משוררות מפרויקטים קודמים ("אתה חברה שלי" של ערן צור ו"שרות לאה גולדברג"). רונה קינן - שירה, גיטרה אקוסטית ערן ויץ - קולות, גיטרה אקוסטית www.myspace.com/ronakenan www.ronakenan.com מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

../images/Emo41.gifכרטיסים להופעה של היהודים בתיאטרון ירושלים

כרטיסים להופעה של היהודים בתיאטרון ירושלים שתתקיים במוצאי שבת ה8.12.07 בשעה 21:30 הכרטיסים למכירה מראש אבל אפשר לקנות גם ביום במוצ"ש בהופעה של היהודים במועדון התיאטרון ביפו. במחיר מוזל דרך חברת הכרטיסים וההסעות בדרך שלך: http://www.on-your-way.co.il/ הכרטיסים מיועדים בעיקר לאנשים מאיזור ירושלים\איזור ת"א גוש דן אבל גם לכל מי שיהיה בהופעה הקרובה במועדון התיאטרון,או שיוכל לקנות ביום ההופעה בתיאטרון ירושלים. פרטים אצל: רן- 0544958077 אי מייל: [email protected] מארק- 0507416321 אי מייל\מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 250419773 תודה ויום טוב

דודי בר דוד קונצרט אינטימי 3.12 שני ביהושוע

דודי בר דוד מופע חורף אינטימי ביהושוע בר בו יהודה 22 ת"א

למעלה