הופעות ופירסומים לשבוע
_

dsol

New member
../images/Emo32.gifהופעות ופירסומים לשבוע ../images/Emo57.gif_../images/Emo189.gif

שרשרו או תימחקו

J. Foster / A Hawk and a Hacksaw בשני במרתף10

יום ב', 26.11, 21:30 ------------------------ Double feature שני מופעי חו"ל בכרטיס אחד: A Hawk and a Hacksaw הרכב מניו מקסיקו הכולל את אומן כלי ההקשה, אקורדיוניסט והזמר ג'רמי בארנס (בעבר המתופף של Neutral Milk Hotel) והכנרת הת'ר טרוסט. המוסיקה שלהם מושפעת ממזרח אירופה ובעיקר מהבלקן. במופע מנגן בארנס בו- זמנית על מספר כלים (חוויה ויזואלית בפני עצמה). ההרכב הקליט עד כה שלושה אלבומים ו-EP אחד. www.myspace.com/ahawkandahacksaw Josephine Foster פוסטר היא אומנית פולק- אינדי אמריקאית הזוכה כבר זמן רב להערצה רבה בקרב צרכני מוסיקת פולק, רוק אינדי ומוסיקה קלאסית כאחד. סגנון השירה שלה ייחודי, וקול הסופרן שלה מזכיר קצת את ג'ון באאז אך מצד שני יש המשווים אותה לביורק או ג'ואנה ניוסום. קשה מאד לקטלג את המוסיקה שלה. אפשר להגדיר אותה כנאו-פולק או אסיד-פולק אבל מומלץ פשוט להקשיב לה. www.myspace.com/josephinefoster מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

עמית ארז / נועה בביוף בחמישי במרתף 10

יום ה', 29.11, 22:00 ------------------------------ עמית ארז ונועה בביוף מופע משותף עמית ארז הוא דמות ידועה מאד בסצנת האלטרנטיב בישראל כאמן סולו וגם כגיטריסט להקת 'איטליז'. עמית פועל ומופיע באופן קבוע עם החומרים שלו, כסולו או עם להקת הליווי בחמשת השנים האחרונות, תוך שהוא צובר פופולריות רבה כאחד מכותבי השירים הטובים ביותר בישראל כיום. בדצמבר הקרוב יוציא עמית את אלבומו המלא הרשמי הראשון בלייבל החדש AnovA Records . נועה בביוף , גם היא צוברת תאוצה רבה בתקשורת הישראלית כאחד הקולות הייחודיים ביותר בישראל בשנים האחרונות. נועה, 25, במקור מבאר שבע, פרצה לתודעה כשהחלה להופיעה עם חומרים מקוריים לפני כשנתיים. מאז היא מופיעה באופן רציף ונוהגת לארח את עמית ארז בהופעותיה. בחודש מאי האחרון נסעה לפילדלפיה להקליט את אלבומה הראשון From A Window To A Wall, באולפנו ובהפקתו של Greg Weeks, מפיק וגיטריסט להקת ה Espers – אחת מלהקות הפולק הפסיכדלי הבולטות כיום. אלבומה מבוסס ברובו על עבודת מיתרים עשירה המלווים את שיריה המיוחדים והמרגשים, המוגשים באמצעות קולה המרגש, הנוגע והעדין. האלבום יצא בחודש נובמבר הקרוב. עמית ונועה במופע משותף שיכלול קטעי סולו של כל אחד מהם, ושיתופי פעולה הדדיים. www.myspace.com/amiterez www.myspace.com/noababayof מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

רונה קינן בשישי במרתף 10

יום ו', 30.11, 22:00 -------------------------- רונה קינן - מופע אקוסטי רונה קינן חוזרת למרתף בפורמט האקוסטי האהוב למופע הכולל שירים מתקליט הבכורה שלה "לנשום בספירה לאחור", שירים מהאלבום השני "עיניים זרות" וכן גרסאות כיסוי ושירי משוררות מפרויקטים קודמים ("אתה חברה שלי" של ערן צור ו"שרות לאה גולדברג"). רונה קינן - שירה, גיטרה אקוסטית ערן ויץ - קולות, גיטרה אקוסטית www.myspace.com/ronakenan www.ronakenan.com מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

big muff

New member
גבע אלון בצוזאמן

גבע אלון בהופעה אקוסטית יום רביעי, 28.11, שעה 22:00 צוזאמן לילנבלום 25, ת"א הופעה מתחילה בזמן. לתאריכי הופעות נוספים, לכו לדף המייספייס

יום חמישי בתמונע

נועם פנחסוב - 'אני וכל המחשבות' הופעה מיוחדת בליווי רביעיית כלי מיתר לקראת אלבום הבכורה אורחים : בטי ושלומי בראל תיאטרון תמונע 29.11 שעה 22:00 כולם מוזמנים ...

דורן מ

New member
הייתי מציעה לך....

להכנס לקומונה של נועם יש לו פה בתפוז.. .... ותשאלי אם מישהו מגיע מהאיזור שלך אני בטוחה שיעזרו לך הייתי בקודמת.. ולא הייתי ממליצה להפסיד כי דיברתי עם נועם והוא אמר לי שלא בטוח שיהיו עוד הופעות עם הכלי מיתר מקווה שתצליחי להגיע אני שם בכל מקרה

liorle5

New member
30/11 16:00 דויטש, המיולין, סימה דוכין וערן ל

בהמשך לשבועות האחרונים, גם בשישי הקרוב 30/11 בין השעות 15:00 – 18:00 הופעות בפרילנד, אלנבי 47 ת"א הכניסה - חינם !!! הפרילנד רוק בר, מתכבד להזמינך לחוויה תרבותית והפעם על הבמה מתארחים ומארחים: ההרכב של דויטש הזמר והיוצר דורון דויטש בהרכב חדש הפועל כשנה, במופע המשתנה בהתאם לרוח ולאווירה מה ששומר על רעננות. ראוי לציין כי המוסיקה של דויטש מיוחדת מאוד בסאונד הישראלי מקומי, המצטיינת בלחנים ועיבודים מוזיקליים מתוחכמים. מוסיקה נקייה וצלולה שלוקחת לכמה סגנונות, אלוויס, הנדריקס ואלקטרוניקה של שנות התשעים שמאוד מזכיר את Moby. שירה וגיטרה: דורון דויטש, באס: טל קרגר, תופים: איתי דבילי המיולין מארחים את סימה דוכין להקת המיולין היא חמישה צעירים המנגנת רוק ישראלי אלטרנטיבי מקורי וחדשני. הלהקה נוסדה בשנת 2005 ביוזמתם של דניאל קימרון ואביב לזרקביץ. ולהם קהל נכבד הרוצים בהצלחתם של ההרכב. כך שבימים אלה יוצאים בהופעה לגיבוש חומרים לאלבום הבכורה. לוח ההופעות גדל וההפצה גם כן. ללא ספק אחת הלהקות המסקרנות שנמצאות כיום בסצנת הרוק הישראלי חברי הלהקה: דניאל קימרון-סולן, אביב לזרקביץ - גיטרה וקולות, יונתן דרחי-בס, מיכאל קדם-תופים, גיא קלדרון-קלידים בהופעה תתארח הזמרת והיוצרת סימה דוכין. עד היום הוציאה דוכין את אלבומה הבכורה "שתיקות" שניתן להגדירו כסופט רוק שמשלב נגיעות של פופ מערבי. וערן לוי (הלויים) הזמר והיוצר ערן לוי פעיל כבר שנים רבות בתעשיית המוזיקה המקומית. שיתף פעולה: עמיר לב , בית הבובות , דפנה ארמוני, גולייטה, פישי הגדול רינת בר ועוד. התפרסם גם כאחד ממנחיה של "זאפ לראשון". את דרכו המוסיקלית החל עם אחיו ניר בעבודה על תקליט משותף, איכותי ובלתי מתפשר ברוק הישראלי. כשהלהיט "סין מרוקו" והשיר "התחתנת", זכו להיכלל בפסקול הסרט "ימים של אהבה" בכיכובו של האח ניר, מאיה בוסקילה ומורן אטיאס. בהופעת רוק לא רגועה עד כדאי צחוק וכאב ישולבו שירים מהאלבום הישן וזה העומד לצאת הזדמנות מצוינת לערוך אתו הכרות מקרוב. לפרטים נוספים: ליאור לוי מנהל הופעות, פרילנד רוק בר [email protected]

cut2

New member
נצל"ש: Outer Movement בהופעה, חינם../images/Emo70.gif

Outer Movement, להקת הפאוור-פופ-ועוד התל אביבית המורכבת מיוצאי 'גיליאם' ו'אמביציה', בשתי הופעות חינמיות קרובות: 30.11.07, 22:00, בלום בר (שינקין פינת אלנבי). 9.12.07, 22:30, ברגמן (אלרוזרוב פינת בן יהודה). אפשר לשמוע פה ולראות כאן. "הלהקה הכי טובה ששמעתי בחיים שלי" (בן דוד של ג'ון לנון) נתראה!

wweshr

New member
יזהר אשדות בלובי

יזהר אשדות הלילות שלנו מענג... יזהר אשדות במיטבו. 29/11/2007 22:30

kori28

New member
מחר בנות ואן גוך בהופעה

בנות ואן גוך הם שלוש בנות שעושות רוק עוצמתי שלא ישאיר אותכם אדישים, לא לנשים בהריון ובעלי לב חלש!!!!!!!!!! בנות ואן גוך מופיעות כשנה בת"א ומחוץ לת"א ולקראת צאת סינגל ראשון קרן גארדנר:בס שירה ורד איל:גיטרה קולות מאיה סגל:תופים

למעלה