הזמנה לפורום 'השנה שלי'

../images/Emo32.gif הזמנה לפורום 'השנה שלי'

שלום לכולם, בימים האחרונים הייתי קצת עסוקה ולכן לא ביקרתי כאן. הקמתי פורום חדש -
השנה שלי
, ואני מזמינה אתכם לבוא לבקר. כתובת הפורום: פורום השנה שלי
להתראות,

לי נראה שיש לזה המון פוטנציאל../images/Emo39.gif

לכולנו חשוב להגשים מטרות, וגם אם לכל אחד המטרות הן שונות, לפעמים הגישה, האופן שבו הולכים להגשים דברים, יכולה להיות משותפת למטרות שונות ולאנשים שונים. תוכלי אולי לספר קצת ממה שאת מתכוונת לעשות שם? אני יודעת שזה רשום גם בהודעת הפתיחה, אבל כך גם לאלו שרק מרפרפים תהיה הזדמנות לדעת במה מדובר.

היי חצישל, תודה שאת נותנת

לי הזדמנות לספר קצת על הפורום החדש. הפורום הזה זו בעצם תוכנית שמתחילה בראש השנה ותימשך לאורך השנה. היא מיועדת לאנשים שרוצים להפסיק לדבר על לעשות שינוי בחיים שלהם (ובעיקר להפסיק לתרץ למה זה לא קרה עד עכשיו) ולהתחיל לעשות. ולכן זו הולכת להיות תוכנית אקטיבית. כל אחד שיצטרף, יבחר נושא או שניים בחיים שלו שהוא רוצה לשנות בו משהו השנה, (תיכף אני אתן דוגמא), והמטרה היא להגיע למה שהוא בחר. למשל, מישהו שגר בבית של ההורים ורוצה לעבור לגור לבד, אבל לא יודע איך לעשות את זה כי... - אין לו מספיק כסף, אין לו עבודה, ההורים לא יכולים לעזור, הוא לא יודע להחליט מתי לעשות ואיך, יכול לבחור את נושא היציאה מהבית כמטרה, ולהתקדם בכל שבוע עם כל השאר למען השגת המטרה הזאת. אפשר גם עם כל נושא אחר, לא משנה מה הנושא שרוצים לשנות, כמו שאמרת, יש הרבה דברים משותפים שקשורים לעשייה עצמה. את כל היתר אני אפרט למי שיתעניין. מקווה לראות את כולכם. להתראות,

אין בעיה../images/Emo13.gif

נראה לי שאני מעדיפה את הקיצור חציש, אבל איך שנוח... אני חושבת שזה רעיון מעולה, ולדעתי כדאי לאנשים לפחות לתת לזה צ'אנס ולראות אם זה עובד עבורם.

למעלה