החול

"סיפורו של ריי דייויס" ב-BBC

רדיו 6 של ה-BBC החל אתמול בשידור חוזר של סדרה בת 4 פרקים, בה מציג דייויס את שיריו, משנת 1964 עד 1969, מספר את סיפורו, ומתאר את התרשמויותיו מלונדון של שנות השישים בכלל. בתור כותב השירים האנגלי הטוב ביותר בדורו, יש לצפות לסדרה מעניינת. למעוניינים, לכו לעמ' הנ"ל, ובצד ימין בחרו ב-Biff Band Pow pt 1 ע"מ לשמוע את החלק הראשון של הסדרה. האנגלית של דייויס ברורה ופשוטה. בימים הבאים יועלו החלקים הבאים.

תודה

אגב, למי ששוקלים להאזין לסדרת התוכניות על הסטונס - זה בזבוז זמן. שמעתי את הכל, ומלבד התכנית הראשונה, על סצינת הבלוז בלונדון בתחילת שנות הששים, אין שם כלום. אפילו פחות מכלום.

tulle music

New member
ועוד משהו קטנטן...

ברור שפינק פלויד היא הלקה המועדפת של כולנו אבל לא נראה לי שאתם שומעים רק פינק פלויד, או שכן? ואם לא אז למי שלא מכיר גם red hot chili peppers להקה מצוינת למרות שהיא יותר משנות השמונים והתשעים ואם מישהו מכיר אז הייתי רוצה שימליץ לי על אחד האלבומים שלה, אני חשבתי על blood suger sex magik

רד הוט אכן איכותיים

רד הוט צ'ילי פפרס הם להקה נהדרת, אחד האלבומים שלה משנות התשעים היותר מוקדמות נראה לי נהדר. אם אתם שומעים גם ביטלס אתם מוזמנים לפורום הביטלס בהייד פארק: http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=889

tulle music

New member
red hot chili peppers

הבנתי שאתה שומע צ'ילי פפרס אז אתה יכול להמליץ לי על שם של אלבום.?

brotos

New member
אמממ....

קודם כל, אני מניח שהשם 'סתם גולשת אחת' רומז, באופן מעורפל ועדין אומנם, על היותה נקבה. ושנית [זה כתוב בכחול גדול]. ושלישית, תעשה טובה לאנושות, ואל תציף את הפורום. אחרי הכל, אפ'חד לא אוהב ששונאים אותו. תודה, ההנהלה.

NIR Y

New member
אממ מאד אירוני

לשמוע אותך אומר שאף אחד לא אוהב ששונאים אותו

אף אחד לא שונא אותך

ניר סתם התבדח. ושלישית, אודה לך אם לא תחתום "ההנהלה". הקבועים אולי מבינים את הבדיחה; החדשים לא.

brotos

New member
קיבלתי, עבור ../images/Emo11.gif

מה עם איזה קידום? אולי: שר הקליטה או השר לענייני הומור? יאלללללללללה, ציף מחלקת לכו-לם תפקידים עכשיו!

NIR Y

New member
אני כן שונא אותו

סתםםםםם ברור שלא, הוא חלק חשוב מהפורום !!! ו... אתה מצחיק

weird dust

New member
"אוהבים אותך ניצן" ../images/Emo24.gif

חכה שניפגוש אותך בסימטה ממול (ולמעלה זה כמו קבוצת תמיכה)

NIR Y

New member
מה הקשר לפורום !?

אז לפחות שיהיה באוף ואם כבררר אז באמת להקה מעולה ואני ממליץ על "קליפורנקיישן"

edlessme

New member
בלעעעך קליפורניקיישן...

מלא שירים מציקים כמו פורסלין...והזה עם כפפת ה... משהוא... עדיף האלבום ההוא האדום עם הציור של הילדה... שחכתי את השם...

למעלה