החיידק הכחול

../images/Emo32.gifהחיידק הכחול

היי לכולם. כפי שאולי שמתם לב - נכנסתי גם אני לניהול הפורום היום. אני לא רוצה להפריע יותר מדי לדיונים שהיו כאן בפורום בימים האחרונים (השתתפתי בהם בעצמי והם מעולים) - אבל כן רק רציתי להפוך את הצטרפותי ל"צוות הניהול" לפורמלית. היו לי הרבה רעיונות לפוסטים ומעט זמן לעבוד עליהם, אז לצערי הפורום מעט הוזנח לאחורנה - אך צפו לדברים מעניינים בהמשך. אני מאחל לכולם השתתפות נעימה ופוריה בפורום.

SilentMike

New member
אבוי!

אתה חלק מהממסד. אתה The Man. כעת נאלץ להתחיל התארגנות עממית להדחתך. סתם. בהצלחה.

מה? אני?

חלק מהממסד? אני תמיד ראיתי בפורום אבולוציה כפורום אנטי-ממסדי! (אני מנסה להתעלם מהעובדה שאנחנו הפורום הכי גיקי בתפוז בערך
) תודה רבה.

אמרתי "כחול" לא "כחולי" ../images/Emo13.gif

וואו, זו ללא ספק הבדיחה הגיקית ביותר שאי פעם סיפרתי
בכל מקרה, זה טוב שזה יצא לך כאן - כי אני לא סגור בכלל על כל המכניקה של האדמין ואחד הדברים שאני צריך ללמוד לעשות זה לשרשר הודעות. תודה רבה לכולם

Wolverchenus

New member
לפחות לא הגשת לי את זה

עם הציטוט האלמותי מCyanide & Happiness "It's a special coffe. it has 100% less sperm"

Caligola

New member
שיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה, ואני בטוח

שתהיה מנהל מצוין.

אמנון כ

New member
מזל טוב גם ממני!

אני נכנס לכאן לא מעט בזמן האחרון ונהנה מאוד מהדיונים הפוריים שמסתובבים כאן. יש לי גם הרבה מה להגיד בנושא, אלא שאני עסוק באופן היסטרי בזמן האחרון כך שלא היה לי יותר מידי זמן. אולי עכשיו אני אגיע יותר... מזל טוב על ההכחלה! (יש מילה כזו?)

למעלה