הידעת?

DesertRose7

New member
../images/Emo32.gif הידעת?

"The quick brown fox jumps over a lazy dog" המשפט הזה משתמש בכל אותיות האיי בי סי

L u L i1

New member
נצל"ש-ראש1

לא יודעת אם כבר כתבו..אבל בכל זאת..
אז כתבו על מקפליי בראש1...על השיר שהם עושים יחד עם "דה הוו".. ושמו תמונה דיי גדולה שלהם...
אממ..וזיהו..סתם שתדעו...

bustedit

New member
נצל"ש- אחותו של דני

קוראים לה ויקי והיא גדולה מימנו בשנתיים היא מפחידה ביותר והיא ממש לא דומה לו הנה תמונה קטנה
אם אני אמצא יותר גדולה, אני ישים.. אותי היא ממש הפחידה

DesertRose7

New member
היא צריכה להיות חמודה ומוכשרת ברמות

לפי מה שדני מתאר אותה! הם כתבו ביחד את DONT KNOW WHY שנמצא על WONDERLAND

Hip Hop star

New member
ויקי../images/Emo99.gif

יש את התמונה היותר ברורה בהייד פארק..אבל היא ממש ישנה. והיא ממש לא מפחידה,היא מאוד יפה.ובאמת לא נראית כמו אחות של דני... היא יותר יפה מאח שלה
הכי מצחיק בתוכנית כשהם היו ילדים!

bustedit

New member
ממש לא../images/Emo46.gif

היא ממש לא יותר יפה מדני!!!! דני פי אלף יפה מימנה! כפרות עליו יפיוף שלייי

danirit1

New member
בדיוק בדיוק בדיוק

דני שם עליה פי מיליונים הוא יפה ברמות יש לו מראה מיוחד תראו לי עוד דני חח עלאק לא מוצאים כאלה פנים מיוחדות ודני כזה כל יום הוא מיוחד! בדיוק כמו טום והארי שני מיוחדים! קיצר דני שם על אחותו ביופי ואני בטוחה שגם בדברים אחרים למרות שהיא אפילו לא דומה לו...איזה יפה דני שלי

loner in love

New member
איזה הגזמות

דבר ראשון מה אתם משווים בכלל היא בת והוא בן גם כן בואו נעשה תחרות של מי יותר יפה דבר שני מה זה "יש לו מראה מיוחד" איזה בולשיט זאת פאקינג אחותו יש להם אותם הורים הם דומים מה לעשות תקבלי את זה

bustedit

New member
מה הקשר?

"אותם הורים" גם אני ואחי- מן הסתם מאותם הורים אבל אנחנו לא דומים בשיט! אפילו לא מזכירים אחד ת'שני.. הם עוד מזכירים אחד ת'שני טיפה בעיניים אבל חוצמזה אני לא רואה שום דימיון.. וב"מראה מיוחד" היא כנראה התכוונה לזה שהוא פשוט יפה כזה.. כי דני ועוד איך יפה ויש לו אכן פנים נדירות!
[וזאת דעתי]

T a l14

New member
לא ממש קשור לנושא...

אבל אני מכירה המון אנשים שדומים לדני, כן, בפרצוף... והדבר היחידי שמייחד אותו זה האף
וחן צודקת, אי אפשר בכלל להשוות בין אחותו לבינו.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo76.gif

הערב ב-18:00 פורום הורים לחיילים מארח את עו"ד בני קוזניץ המתמחה בענייני הדין הצבאי. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום
דודי וירניק, מנכ"ל GPS & More, החברה שיצרה ומשווקת את תוכנת הניווט Nav’N GO למכשירי פוקט, למחשבים המותקנים במכוניות ולמכשירי טלפון מסוג UIQ ו-Series 60, יתארח בפורום פוקט PC הערב ב-20:00 ויענה לשאלות הגולשים.
מחר ,יום שני, בשעה 9:00 תתארח בפורום חתונות מנהלת פורום טארוט בתפוז ותענה מהקלפים לשאלות הגולשים. העלו שאלותיכם כבר עכשיו בפורום
איפה קיילי? השתתפו בפעילות בפורום קיילי מינוג ותוכלו לזכות בסינגלים. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=37268
אתם מוזמנים לקחת חלק בחידון בפורום מטרופולין ואולי תזכו בסינגלים. למידע נוסף הקליקו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=37275
מה הקשר? מצאו את הקשר לדודו טסה ותוכלו לזכות בסינגלים. כדי לדעת עוד על הפעילות הקליקו כאו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=37345

למעלה