היה לי את היום הכי שווה בעולם!

ת ו מ ו ש

New member
../images/Emo32.gifהיה לי את היום הכי שווה בעולם!

אז ככה: הגעתי לבצפר אין שעת אפס - אכלנו ארוחת ערב עד 10 פיספסתי את האוטבוסים לסרט מפגר.. אז במקום זה ירדתי לכלי זמר ניגנתי על Fender Highway USA Stratocaster, גיטרה פשוט שוווווווווווה :) ניגנתי עליה משהו כמו שעה וחצייייייייי היה כלכך שוווווה :)))))))))))))))) והרעדתי את החנות עם הניגון שלי של Basket Case, Jaded, Scumbag, Stuck With Me ועוד שירים טובים של גרין דיי ועוד כמה לא של גרין דיי :) היה כלכך שווווה אני רוצה את הגיטרה הזו :( למישהו יש 4600 שקל בשבילי? :\.... בלעעעעעעעע.... אבל נראה לי שאני אקבל אותה בחודש-חודשיים מההורים שלי.. כי הם יודעים שאני רוצה חשמלית והם אמרו לי שבזמן הקרוב אני אקבל אני רק מקווה שאני אקבל אותה :\... כי ממש התרשמתי ממנה.. היא פשוט מדהימה :) ואז הלכתי לקניון קניתי עיפרון חודים חדש
הגעתי הביתה ברבע לאחת, כתבתי מחדש מכתב שאני צריך לשלוח לידידה שלי
ו... מחר אני אשלח :) וזהו :) איך עבר עליכם היום?

מסטולית

New member
חחחח אז קודם כל...

אני ממש שמחה בשבילך!!!! ומקווה מאוווד שתקבל את הגיטרה הזאת!!!! והיום שלי היה לא משו
אבל חפיף לא מדברים על זה.....

ShadowiT

New member
תתחדש על העיפרון../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

ובקרוב אני מקווה גם על הגיטרה
. ד"א לא נראה לי אמרתי לך ברוך הבא, אז ברוך הבא, אני רות
. היום שלי... היה נחמד. התחלתי שעה מאוחר (לא הייתה שעה ראשונה-ספורט... זה היה כל כך נחמד) וגם סיימתי שעה לפני - לא היה ערבית, במקום זה היה שיעור חינוך, שזה ביאס אותי. לא העובדה שאין ערבית, אלה מה שאמרו בשיעור חינוך. כל השבוע וחצי האחרונים היו לי תכנונים ללכת להופעה של בוטן כי הם באים לנתניה. פתאום הודיעו שיש הצגה מטעם בית ספר, בערב, באותו יום, בערך אותם שעות. אמרתי לעצמי טוב נו, נלך פעם אחרת להופעה. לא חשבתי אפילו לא ללכת להצגה כי ההורים לא היו מרשים לי... מסיבות כלשהן. אז בשיעור חינוך סיפרו לנו על מה ההצגה. מסתבר שזו הצגה בסגנון טלנובלה ועוד טלנובלה יהודית כשרה. יענו דתית... ומצטערת אם אני פוגעת במישהו פה, אבל אני ויהדות לא הולך טוב... זה דיי ביאס, אבל חוצמזה היה בסדר

ת ו מ ו ש

New member
חחחח תודה :)

ולא נורא, תעברי את זה בשלום :) ואולי תנסי לדבר עם ההורים
אני כבר מתחיל לכתוב נאום למה אני צריך לקבל את הגיטרה הזו חחח

טולָה

New member
שווה לך../images/Emo13.gif היום שלי../images/Emo85.gif

לא משו מיוחד תדלגו עליי והזכרת לי שאני צריכה לכתוב מכתב-תודה

fushi e

New member
אני.../images/Emo95.gif

קמתי עם עין נפוחה וחזרתי לישון.

l a d y b i r d

New member
היום שלי?.. טוב נו אם אתם מתעקשים

ד"א זאת עדי.. חח השתלטות על המחשב של ימית.. נו בקטנה!! קיצר היום היה לי שמונה שעות 8 מקצועות שונים 8 ספרים כ-ב-ד-י-ם (שלא הבאתי אפחד מהם..) וכל המקצועות הסופר מעצבנים! באותו יום יש מסכת שאני! כתבתי לבד! ליום צופה.. וכולם כל כך עסוקים! שימותו לא יכולים להיפגש.. כמה חוגים יש לאנשים האלה?. דיי מה עם טלוויזיה?. נשימה קצת פה ושם?. אבל.. זה לא עקרוני.. עוד מעט סמינר ח' ואני שמחה.. וגם עוברים למבנה החדש! ממש חביב! אפילו חביב פלוסססס היום גם השתלטתי על המחשב (והמקלדת הלא מגיבה) של ימית.. היא לא ממש בעד.. אבל.. למי אכפת?. אבל עכשיו.. ליום של ימית.. אז לימית לא קרה כלום.. וגם יש לה הערה קטנה.. אם את קמה עם עין נפוחה בבוקר.. אז כנראה ש... יש לך שעורה!!! אז החלמה מהירה (החלמה מהירה מעדי כי עדי מתחשבת וימית לא..) והיא אמרה כרגע עעלללקקקק במבטא של פרחות כבד.. אבל חפיף נבליג.. כי זאת ימיתה שלי! שיהיה לכם אחלה המשך יום... וגם כנראה שיום ראשון יש שביתה!!! נכון שאני קרן אור קטנה?. (זאת עדי.. מין הסתם.. כי עדי מתחשבת באחרים.. וימית.. חלא!)

l a d y b i r d

New member
תגובה על מה שעדי אמרה (מאת ימית)

היא סתם סתומה!! (לא נכון) שמתעלקת לי על המחשב ולא רוצה לעזוב לי את השם משתמש (גם לא נכון) אני יודעת שהשם משתמש שלי הוא שקסי ביותר וזה לא סיבה להתעלק עליו! (זה גם לא נכון) ואנ לא פרחה ולא מוצא חן בעיני שעדי מעלילה עלי עלילות שווא.... סתם סיפורים - וזה כן נכון!(דווקא לא..) (ימית עברה על החוק.. יש לה את הזכות לשמור על שתיקה, כל מה שהיא \ תגיד יכול לשמש כנגדה בבית המשפט! אבל היא די צודקת.. אני באמת "קצת" מתעלקת לה פה על המחשב.. אבל הכל מכוונה טובה! חוץ מזה זאת מחמאה.. לה! יש לה שם משתמש שקסי! ממ.. (נגיד.. שתפו פעולה..) לא ככה?) מה שבסוגריים עדי רשמה.... (נכון.. ובגלל זה זה הגיוני.. טטטחחח)

וואלהע... ../images/Emo168.gif

מגניב.., באמת האווי אחלה גיטרה..., אבל תנגן על הסדנדרט סקרטוקסר אמריקה (כמו שלי
) ואז תגלה עוד עולם...

ת ו מ ו ש

New member
ררררררררררררררררררררררררר

אני יהרוג אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך גם אני רוצהההההההההההה :(((((((( אוף תביא לי 6000 שקל גם אני אקנה אחתתתתתתתתתתת :(

למעלה