היום הראשון בבית הספר!

../images/Emo32.gifהיום הראשון בבית הספר!

תספרו ותשתפו אותנו איך עבר היום הראשון בבית הספר

herut123

New member
אממ היה

בסדר :) כאילו די נחמד ליום הראשון אז מקווה שהשנה הזאת תהיה יותר טובה משנה שעברה, למרות שהיא הכיתה הכי קשה לא? כיתה ח' ועכשיו לא יהיה לי כל כך זמן להיות פה אבל שיהיה לי זמן ואני אסיים ללמוד אז כן :) אז תודה ששאלת אותנו =] ובהצלחה לכולם עם הלימודים!

ranch22

New member
רוצים לדעת את האמת??

אז אחרי 12 שעות שעבדתי אתמול על העבודה באנגלית(לא זו לא הגזמה,בדקתי.) לא הלכתי היום בסוף לביה"ס בגלל שאחותי הדביקה אותי ועכשיו אני חולה...קמתי על הבוקר והייתה לי התקפת אפצ'י(מכירים את זה?) זה קורה לי לפעמים בבוקר לכן לא לקחתי את זה ברצינות אבל אח"כ זה נעשה יותר גרוע..
טוב נו..לפחות קבלתי עוד כמה ימים של "חופש"... וחירות-כיתה ח' היא לא הכי קשה שעליתי לח' אמרו לי שזו הכי קשה,שעליתי לט' אמרו שזה הכי קשה,שעליתי לי' אמרו שעכשיו מתחילות הבגרויות ולכן זאת הכי קשה עכשיו אומרים לי את זה ביא' לכן חכי שכל שנה יגידו לך את זה-עצה שלי?אל תכנסי ללחץ ואל תקחי את זה ברצינות...

אוי, תרגישי טוב../images/Emo140.gifתשתי הרבה תה../images/Emo13.gif

גם אני מצוננת, ולא יכולתי לישון כמה השתעלתי.. מה זה מן וירוס

ranch22

New member
חחח אני הדבקתי אותך...

ולא נראה לי שתה יעזור פה אני בד"כ מבריאה לבד כבר התרגלתי לזה..חחח

../images/Emo6.gifגם אני מבריאה די מהר..

אבל בקיץ זה אף פעם לא קרה לי... טוב תמיד יש פעם ראשונה..

ranch22

New member
לי בקיץ יש רק התקפות אפצ'י חח

אבל אחרי 10 אפצ'י במכה ככה זה עובר פשוט...

ranch22

New member
זה בסדר גם אני...חחח

והנה משהו שכן קשור-עוד שעה "לא כולל"

herut123

New member
כן נכון :)

מזל שהזכרתם לי היום שכחתי בגלל כל הלימודים וזה מבלבל

herut123

New member
וואי תרגישו טוב!

אה היא לא הכי קשה? דווקא אומרים שהיא באמת הכי קשה בחטיבה לא בתיכון כי השנה הראשונה זה התחלה אין כלום וט' חצי מהשנה יש מסיבת סיום וזה גם קשה בגלל התעודה לבגרות אבל בכל זאת ח' יותר קשה כי זה באמצע כזה.

ranch22

New member
תודה!! ו..

זו לא הכיתה הכי קשה האמת?לי היא הייתה דווקא ממש קלה ב"ה.

למעלה