היום יש אזכרה לבת דודה שלי

ילדונט

New member
../images/Emo32.gifהיום יש אזכרה לבת דודה שלי

ואני לא יכולה להיות שם
אתמול בלילה שכבתי לי ערה במיטה וחשבתי על כמה זה מוזר. היא תמיד היתה הגדולה, גדולה ממני בשלוש וחצי שנים. תמיד עשתה הכל לפנינו. היתה בבי"ס לפנינו, התנשקה לפנינו, הלכה לצבא לפנינו, לאוניברסיטה לפנינו, התחתנה לפנינו. ועכשיו היא מבוגרת ממני רק בשנה וחצי (נפטרה לפני שנתיים), ופתאום אני עושה דברים לפניה. סיימתי תואר לפניה, התחלתי לעבוד מסודר לפניה, הריון לפניה, ואני אמא לפניה. במשך שנים סדר הדברים היה ברור, וידעתי שילדים שלי ישחקו עם הילדים שלה, שהיא תהיה זו שאני אתקשר אליה לקטר לגבי ההריון, ושאיתה אתייעץ על כל היסטריה אמהית קלה. ובמקום זה אני זו שסוללת את הדרך, ואחותה ואחותי באות אלי בשאלות במקום אליה. מוזר. והיא חסרה לי מאד.

פיצהלה

New member
../images/Emo10.gif

אני מצטערת לשמוע. אין דבר יותר נורא וקשה לעיכול מאנשים שמתים צעירים, זה בלתי נתפס. מותר לשאול ממה היא נפטרה? ולמה את לא יוכלה ללכת לאזכרה?

ילדונט

New member
תודה

היא נפטרה מסרטן. אני לא יכולה ללכת לאזכרה כי זה בירושלים, והאיש עם האוטו במילואים, ולהורים שלי אין מקום באוטו לשלושת הילדים שלהם וגם לשחר.

קרניר

New member
../images/Emo24.gif יקרה אני בטוחה שבליבך את

שם וזה הכי חשוב מהכל... נורא עצוב לי לשמוע. מחזקת אותך המון קרן

גלשני

New member
עצוב.

כמה חזקים הם הגעגועים למי שהיה איתנו ופתאום נותרנו בלעדיו. פצע שלעולם לא ירפא וכאב שישנה צורה אבל ימשיך לכאוב. כואבת איתך

אפרת12

New member
איזו הודעה עצובה ../images/Emo10.gif

עצוב לי נורא לשמוע. בת משפחה שהיא גם חברה קרובה זה דבר כל כך יקר ערך, וכל כך עצוב שהיא כבר לא איתך. אבל אני בטוחה שאת ב
איתה הרבה פעמים. תעשי לך טקס משלך איתה.

yaelia

New member
../images/Emo10.gif מכירה את ההרגשה

בעיקר את הגעגועים לדברים שהיית רוצה לחלוק איתה, לחוויות שעכשיו הן רק שלך. לדברים שאת יודעת שהיו משמחים אותה. שולחת חיבוק חם.

משוש30

New member
אוי נורא עצוב ../images/Emo10.gif

נראה לי שהכי קשה במוות זה הגעגועים...ממה היא נפטרה?

למעלה