היום שלי בביצפר...

FreakOfNature

New member
../images/Emo32.gif היום שלי בביצפר...

אני מרשה לעצמי לפתוח שרשור
כי בינתיים אין חדשות על אנסטסיה... היום היה לי שיעור מחשבים ראשון השנה, עם מורה חדשה. ומה אני יכול להגיד - המורה של שנה שעברה הרבה יותר טובה. המורה החדשה - לא יודעת מהחיים שלה: תלמידה אחת ביקשה עזרה בפתרון תרגיל, ואמרה למורה שהיא יודעת את הנושא הזה והזה. המורה, ענתה לה: זה בסדר, גם אני לא
ואח"כ הייתה לי שעת חלון, אז חזרתי הביתה. ואז היה שיעור ספרות - מורה לא משהו... המורה של שנה שעברה, למרות שהיא הייתה מעופפת, הרבה הרבה יותר טובה... זאת משעממת... התחלנו ללמוד איזה סיפור, והמורה ביקשה שנקרא אותו בבית לשיעור הבא. קראתי, וכמעט נרדמתי. ואז היום נגמר. חזרתי הביתה ב- 12:00. וכל מה שנותר לי להיום זה להכין שיעורי בית מאתמול באזרחות בעעע...

DIRRTY

New member
או אוי אוי

גם אתמול וגם היום לא למדו כמעט דבר היה לוהט (וכריסטינה אגילרה לא הייתה שם) הילדים טיפטפו זיעה המורות רק "גמנו מזיעים, גמלנו חם" גאד והדרך הבייתה היתה ממש לוהטת שהגעתי לבית כמעט ולא הצלחתי לנשום

וִיקוּש

New member
מה שמזכיר לי

ששנאתי מורה אחת בתחילת י''א, שפטתי אותה מהר מידי ובסופו של דבר כשסיימתי בית ספר זו היתה המורה האהובה עלי
אז אני מקווה שזה סתם רושם ראשוני! ואיזה סיפור למדתם?

חי!איזה סיפור למדתם?../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

אז אני כבר לא לומדת אבל אתמול בלילה עשיתי עם עוד שני אנשים מפורום לימודים ועוד שרשור ע-נ-ק (ויעידו יגאל וויקי) של "שיר לכל איש" פיו! זה היה קשה אבל נייס מאד
אז הלכתי לישון ב4 בבוקר

love amor

New member
אולי תפסיקו להתלונן כבר?!

ואי חזרת הבייתה ב-12 איזה באסה לך..אני חזרתי ב-5 וחצי!!! וזה ימשיך להיות ככה כל יום עד סוף השנה..חוץ מהימים שאני יחזור יותר מאוחר
ולפעמים יש לי מלאאא שעות חלון שאין לי מה לעשות בהם כי הביי"ס רחוק מהבית ואני לא יכולה לחזור..(בגלל זה אני מבריזה הרבה
)

FreakOfNature

New member
תגובה../images/Emo26.gif

תראי, היום חזרתי הביתה ב-12, וזה היום היחיד שאני מגיע הביתה בשעה זו. בד"כ אני מגיע הביתה בין 14:45 ל-15:40, ואני מתחיל ללמוד ב- 7:40. אני לא מתלונן על כמות השעות שלי, אבל רק שתדעי שאני ועוד 3 ילדים הם היחידים מכל השכבה שלי במסיימים בשעה הזו ביום שני, ויש לזה סיבה מוצדקת - אני את הבגרות שלי במתמטיקה עשיתי, וקרעתי את התחת שלי בחטיבה ובכיתה י', אז עכשיו אני לא צריך להיכנס לשיעורי מתמטיקה

love amor

New member
וואלה? כיף לך..

אני יצטרך ללמוד מתמטיקה עוד הרבה זמן..
אבל בכל מקרה העיקרון היה שאני מסיימת ממש מאוחר וזה מעצבן!!

אני במצב יותר גרוע ממך..../images/Emo4.gif../images/Emo29.gif

אני סיימתי ביצפר אבל אני עוד צריכה לעשות מתמטיקה...
אני מתעבת את המקצוע הזה

FreakOfNature

New member
אני../images/Emo35.gif אוהב מתמטיקה../images/Emo35.gif

כן
מתמטיקה זה המקצוע הכי שווה בעולם
(תקראו לי חנון, אבל מתמטיקה זה פשוט אחלה מקצוע
) (ד"א, האינטרנט עדיין עושה בעיות, אבל מידי פעם אני מצליח להתחבר...)

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo29.gif

DIRRTY

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

חנון או מטומטם
מה לקרוא לך
אני מתעב את המקצוע הזה

קלטו קטע מצחיק שקרה לי ../images/Emo6.gif

למדנו על מלחמת העולם הראשונה ועל הקיסרות הצארית של רוסיה, ואז קלטו קטע, המורה כזה אומר "והפורעים הרגו את הצאר ניקולאי ואת משפחתו" ואני כזה אומר: "נכון וגם את אנסטסיה" ושתבינו החליפו לנו את הכיתות אז אפילו הילדים שמכירים אותי רק שלושה ימים כבר יודעים שאני מאוהב באנסטסיה והם כבר היו עם עצבים מתוחים כי כל היום התקרצצתי
בכולופן הם מתחילים לצעוק: "עוד פעם אנסטסיה? מה הקשר לאנסטסיה?" ואנסטסיה הייתה הבת של קיסר רוסיה...
(כמו שמסופר בסרט...
) חחחחחח זה היה קטע טוב...

למעלה