היום

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך

O Boy

New member
../images/Emo32.gifהיום

חשבתי על מין פינת OFF TOPIC יומית שאפשר לדבר בה על כל מה שרוצים, שלא חייב להיות קשור באין ואאוט... והרי עדכון: אתם לא מאמינים מי (אולי, לא בטוח) יגיע לפורום בחודש הבא! אתם תאהבו את זה אם אותו אדם יגיע, בעיקר הבנים... היום סיימו אצלנו את הספר מחזור, יצאתי אחלה... קלטו מה רשמו עליי: אור הוא ילד גבוה ומקסים והוא יודע להתלבש מדהים יש לו את הLOOK הכי מרשים והוא יודע להנות מהחיים בעתיד: מנכ"ל "קסטרו מן" (הלוואי, חחח) איך היה היום? יש מישהו שכבר יודע מה כתבו עליו (לספר מחזור למי שיש)?

עוד לא...

עוד שנה אני ט-ניקית ואז גם לנו יהיה... תחכו שנה ואני אעדכן אתכם...

../images/Emo45.gifפשש אור.. יפה יפה../images/Emo8.gif

זה מזכיר לי את מה שאמרו לי שנה שעברה.. בפורים שנה שעברה, החלטתי בסוף לא להתחפש אז סתם באתי כזה יפה.. (כמובן שהכל מקסטרו) אז באתי עם ידידה שלי לבצפר וכל הזמן שאלו אותי למה התחפשתי למה התחפשתי.. אז עוד לפני שהספקתי לענות, ידידה שלי ישר אמרה לכולם שהתחפשתי לדוגמן הבית של קסטרו מן ... חחח עלק דוגמן הבית

מאיה1983

New member
וואו מדליק...

באמת מתאים לך לנהל את הפורום אם זה מה שרשמו עלייך....אצלי בספר מלפני שנתיים (סוף כיתה י''ב) רשמו שכל יום יש לי תחתון בצבע אחר וקצת בד וכל יום גם רואים אותו...ושאני מארגנת מסיבות לבנות בלבל "...וכל בן שיכנס ישתנה לעד.." חחח כל מיני שטויות כאלה...

O Boy

New member
חחח...

כן, אה? בספר של ו' רשמו עליי שאני צריך להיות עורך דין... GOD, כמה שלא. השנה אהבתי.

cutey

New member
מגניב!

אבל לא הבנתי למה יש לך ספר מחזור השנה? מה נותנים לכם כל שנה? זה לא אמור להיות בסוף ו,ובסוף י"ב?

קניתי אתמול בגדיםםםםםםם../images/Emo9.gif

קניתי מפוקס מן 2 חולצות ו-2 זוגות מכנסיים
משהו יפהה

Adi15

New member
תתחדש../images/Emo70.gifתתחדש../images/Emo70.gifתתחדש../images/Emo70.gif

O Boy

New member
תתחדש... ראית את הגופיות...

שלהם? ממש יפות. אני קניתי גופיה כחולה...

כן ראיתי.../images/Emo70.gif

אחלה גופיות
ראית ת'מכנסי שלותרבעי שלהם עם הפסי האלו לאורך

O Boy

New member
לא זוכר...

כבר איזה שבוע שבועיים שלא הייתי בקסטרו מן...

NItzan b

New member
מה אתה קונה פוקס מן

הפ מגעילים לי את החיים הם מנסים להיות קסטרו מן כאוס חברת הגועל השניה בבת אחת.... וזה קצת בלתי אפשרי אז הבגדים שלהם לרוב מכוערים בטרוף.........

יש ויש..

הם באמת מנסים לחכות פה ושם חנויות אחרות.. אבל חפיף.. בגלל זה אני לא קונה שם הרבה..

1pussy cat

New member
דווקא לבנים-פוקס מאן סבבה...

לבנות הג'ינסים שם הכי מכוערים בעולם החולצות עוד סבילות.. אבל מזיכרות לי ימי כיתה ו' נשכחים! כל החולצות הסגולות האלה עם הפרחים :)

למעלה