היום

dylan3

New member
../images/Emo32.gif שידור המופע מצד אביעד קיסוס

אני, ועוד רבים שאני מכיר ודיברתי איתם, לא היו מרוצים מהדרך שבה אביעד שידר את המופע, אני לא יודע לכמה מכם זה הפריע, אבל התייחסות למשקל האומנים ואיך שהם מתלבשים לא ממש קשור לאומנים או לאפריקאים המסכנים, אז אני שלחתי מייל לאביעד היקר, ואני מצרף אותו פה לתגובות ולהערות, עליי, על אביעד ועל המכתב. "שלום אביעד, אין לי מושג אם אתה באמת קורא את המיילים האלה, אבל אני אכתוב בכל זאת. ה-Live 8 היה מופע ענק, מרשים, יוצא דופן, מהפכני וחשוב בכל קני המידה, פוליטית ומוסיקלית בעיקר, אבל לא אופנתית ו"גופנית". אני מודע למקומך בתרבות הישראלית בתור מבקר האופנה, הגברים, הנשים, האיפור, שיער, תלבושות, מראה, תרבות, גברים, נשים, הומואים, סטרייטים וכיו"ב, ותמשיך ככה, תעשה מה שבא לך עם מה שאתה משדר, אבל תישאר רלוונטי לנושאים שעליהם אתה מדבר, אבל חס וחלילה אל תטעה ותתבלבל ותחשוב שלדבר על המשקל של סולן דוראן דוראן במופע מוסיקלי למען ילדי אפריקה זה במקום, כי זה לא. אם לומר את האמת אני לא ממש זוכר למי התייחסת שביקרת את הלבוש/המשקל/השיער/עור הפנים של המופיעים ב-לייב 8, אבל אני אתייחס לזה באופן כללי, ולהלן כמה דוגמאות:הסולן של דוראן דוראן שמן, למישהו היתה בעיה עם עור הפנים לאור גילו המופלג, דייויד גילמור שהיה פעם דוגמן היום הוא שמן ומקריח, ככה האמת הם שאר חברי פינק פלויד, כמו חברי להקת The Who, או A-ha או בוב גלדוף שהוא באמת לא שיא היופי, אבל הוא איש גדול לאור המופע שהוא אירגן. אני לא יודע מה "השכלתך" במוסיקה, אבל העובדות הן שכל הנ"לים, ושאר המופיעים הופיעו בצורה המושלמת ביותר שיכולה להיות, כן גם הסולן השמן של דוראן דוראן (והאמת, בוא נראה בעוד 30 שנה איך אתה תיראה שתוכל לבקר אותם ככה). פינק פלויד לא הופיעו יחד מאז 1981, המתופף שלהם, שכיום בן 62 כמעט ולא תופף בעשור האחרון אלא היה עסוק בנהיגת מירוצים, אבל הם הופיעו כאילו הם שוב בני עשרים בתקופה היפה ביותר בקריירה שלהם, ועצם העובדה שלא עפה למתופף היד בגילו המופלג בזמן התיפוף זה הישג בפני עצמו. בקיצור ולעניין אביעד, אם אתה לא מבין בענייני מוסיקה, אל תתערב בענייני מוסיקה, וזה כולל פתאום ברגע שפינק פלויד הופיעו אחרי שעשרים שנה לא שמעו אותם לומר "הנה פינק פלויד ואתם רואים את זה בערוץ עשר" כי יש אנשים, ואני ביניהם שרואים את זה בתור ביזיון למופע, לפינק פלויד, לערוץ עשר, ובעיקר לך. מה לעשות שלמוסיקאים טובים באמת לא ממש אכפת מאיך שהם נראים אכפת להם מהמוסיקה שהם עושים, ובצדק. אז אל תבקר את המשקל של סולן דוראן דוראן ואת עור הפנים של בוב גלדוף, תבקר את המוסיקה או אל תבקר בכלל."

שלום חן

New member
בוקר טוב וסליחה על הפתיל החדש

משהוא מגיע היום למועדון הבארבי בתל אביב? יש ערב מחווה לפ"פ. יום טוב

העולם הזדעזע!!

כותרות האיחוד ההיסטורי של הפינק פלויד התגמדו לנוכח מה שמסתמן כפרשה החמה הבאה. אמש, בשעה שכל המדינה ואף הצופים בעולם כולו עמדו דום למשמע התוצאות, המנחה הנחית את הפצצה "יש זיוף בתוצאות!". העולם לא ידע את מנוחתו ואף הסתמנתה מגמה הולכת ומתפשטת של אנשים המובלים לאישפוז עקב אי הרצון להתמודד עם המציאות הנוראה שנכפתה עליהם בשעת השיא. בעיתונות וברחוב העולמי מתארגנות עצומות רבות למען הדמוקרטיה וחוסר הרצון להכנע למזייפים, בונו בראיון ל- N.Y TIME אמר "i cant belive its real" והבטיח להרים בשבוע הבא הופעת תמיכה באלו שכן רוצים להצביע בצורה ישרה ולמען החזרת ההראלים, הניינטים, הגבסואים והמימונים למקום הראוי, לכס המלכות. כבר בשוויץ ובמדינות אחרות החלו תהלוכות ומצעדים המגנים את התופעה ואף מסתמן איחוד של להקת סקסטה המיתולוגית למען הדבר. אני יודע, זו תקופה לא קלה עבור כולנו - אז בואו נעבור אותה יחד. אם נהיה חזקים וישרים שום דבר לא יוכל להרוס את תכלית חיינו וחיי התרבות הישראלית. "נמשיך את חיינו במלואו ההדר (צביקה) גאים, חזקים ומפוכחים"

זבבירון

New member
חחחחחח ענק

ווטרס בתגובה "הכל בגלל שהם מפחדים, אנחנו לא ניתן להם להרוס אותנו הם לא יקימו מסביבנו את החומה!!" חחחח קרעת אותי

סלע 1

New member
לא רק העולם, גם אני!

העובדה שבתחרות הקריוקי הלאומית (ואף הבינלאומית) של ישראל יש זיוף אכן הכתה אותי שוק על ירך וגרמה לי לאבד את האמון בעולם שבו אנחנו חיים. אם אפילו בתוכנית שאמורה היתה להיות אות ומופת למקצועיות ויצירה מוזיקלית, התוכנית שדחתה לכאורה כל שמץ של פופוליזם ונותרה נאמנה לאמת האומנותית, אם אפילו ב"כוכב אחו שלוקי נולד" יש זיופים בתוצאות, וזאת לאחר שטרחו להשתמש בשיטת הצבעה שהייתה אמורה להיות כה מהיימנה וחסימנת זיופים כמו משלוש SMS, מה זה אומר על העולם שבו אנחנו חיים? מה זה אומר על הדמוקרטיה? האם נותר עוד בעולם שלנו על מי לסמוך? האם יש בכלל בשביל מה לחיות? אנשים, אני מזואאאאאאאזע (בא' רבתי!). אני צריך לקחת פסק זמן מעצמי, לפרוש מכל פעילות ולהזדעזע לי בשקט עד שיעבור. טוב, עבר.

Lisias

New member
טוב, אז רק רציתי להגיד....

אתם אחלה פורום!! כבר כמה חודשים אני נכנסת לפה סתם לקרוא ולהנות וביום שבת אפילו שאלתי כמה שאלות באחד מהשרשורים שהיו קשורים ללייב8 ועניתם לי ממש מהר. בלי קשר, ממש כיף לקרוא הכל ולהתרגש ביחד עם עוד אנשים. אז תודה לכם. ותמשיכו להנות ולתהות על איחודים......... ומי שהולך היום לבארבי - תהנו! אני אהיה שם .

Lisias

New member
תודה לכולכם ../images/Emo140.gif

אז הנה אני נשארת וכותבת... היום בבארבי בת"א יש ערב מחווה לפינק פלויד, נראה לי שהולך להיות אחד הערבים היותר מוצלחים עם הקרנות DVD ושתי להקות (מג'נטיק ושליחי הבלוז) שיעשו קאברים. (לשם שינוי הבארבי מתחיל ערב ב 21:00 ארוע נדיר בפני עצמו). תודה לך ציףציף, אני בהחלט מקבלת את ההזמנה.

פינק פלויד - מופע מחווה ענק לאיחוד

לרגל האיחוד ההיסטורי של להקת "פינק פלויד", יתקיים מופע מחווה ענק אל תוך הלילה במועדון "בארבי" ת"א ביום ג` 5.7.05 בשעה 21.00. במופע ישתתפו להקת "שליחי הבלוז" ולהקת "מג`נטיק" שיבצעו את כל היצירות המוכרות של "פינק פלויד". הופעות של "פינק פלויד" המקוריים ממקומות שונים בעולם יוקרנו על מסך גדול. פרטים בעלון המצורף. מחיר כרטיס: 80 ש"ח. להזמנות בטל`: 03-5188123.

נטלי171

New member
למכירה! כרטיס לסקורפיונס!

כרטיס במקום מצויין: שער 2א' ליד הVip , לא ניתן כבר להשיג ! לפרטים אייסיקיו: 294145289

עילי6

New member
שאלה

יש פה מישהו שבא להופעה מחר (יום שבת) של מג'נטיק בקמלוט בת"א?

tamax

New member
מצא את ההבדלים

כנראה שחזירים עפים כי פינק פלויד התאחדו

למעלה