תשובה מרוכזת.../images/Emo13.gif
תודה מתוקות.
זה כזה מורט עצבים להשתתף בתחרות הזאת, טוב שאני לא נכנסת לפייסבוק כל 5 דקות רק כדי לבדוק מה הולך עם הלייקים לתמונה שלי. הלוואי הלוואי שאני אזכה. מרווה - אני גם זוכרת שהתגייסתי!
זה היה ממש לפני המון זמן (קצת יותר משנתיים). מצחיק לחשוב כמה זמן אני בפורום. גבי - לקח המון שעות. זה היה מאוד קשה, ההורים שלי כל הזמן אמרו שאני משוגעת ושאני צריכה לקנות דברים ולא להכין בעצמי (קוראים לזה שתיית שחרור אצלנו. יש כאלה שאצלם קוראים לזה פריסה. זה מן כזה אוכל+שתייה שמביאים לבסיס כשמשתחררים ומלא אנשים באים וככה נפרדים מכולם.) אבל זה היה לי ממש חשוב. אני מאוד אוהבת אפייה ו, לא יודעת, רציתי שכולם יראו. כולם גם ממש התלהבו וחילקו מלא מחמאות אז זה היה סופר כיף. בעיקרון עבדתי על זה יומיים, כל פעם על עוגה אחרת\עוגיות\קאפקייקס. האמת היא שאני שוקלת ללמוד קונדיטוריה שנה הבאה.
אבל זה עוד ממש בחיתולים. בנוגע למפגש, לא נראה לי שאני אוכל להגיע. אמא שלי ואחותי טסות היום לשלושה וחצי שבועות, אני צריכה לדאוג לבית (נראה לי שאני אצטרך לדאוג לאבא שלי יותר משהוא יצטרך לדאוג לי.
אפילו למדתי לעשות כביסה!) וחוץ מזה אני גם נכנסת עכשיו לקורס פסיכומטרי שזה אמור לאכול לי כל רגע פנוי שיש לי. ואחרון חביב, בנוגע לאמסטרדם, האמת היא שכמעט לא קניתי שום דבר! אני לא יודעת למה, אבל פשוט בקושי מצאתי דברים! קניתי חצאית ג'ינס גבוהה מתוקה (לא צמודה. וגם לא בטוח שזה ממש בד ג'ינס, אבל ככה זה נראה. עם כפתורים כזו לכל האורך וקצת נפוחה למטה.), עוד חצאית גבוהה שהיא פסים שחור-צבע מרקרי כלשהו (ורוד, כתום, ירוק, צהוב... כאלה. לסירוגין.), חולצה אמריקאית (אני מתה על כאלה!
) וצעיף אינסופי (הקצוות שלו תפורים יחד.) מצמר בצבע חרדל ממש יפהפה. וזהו, כי לא מצאתי שום דבר אחר, אבל זה לא חשוב, אמסטרדם מהממת לגמרי.