היי כולם

shiRan WP

New member
../images/Emo32.gifתגידו לי ../images/Emo49.gif

אני דודה מהיום!!! לאחייניתי החדשה קוראים רומי אבל אח שלי ואישתו רצו לקרוא לה בהתחלה (ירדן הקשיבי הקשיבי) רנה ...בסוף החליטו רומי אבל עדיין!!! מזל טוב לאחיינתי עוד לא בת יום...נראית פחות..

מזל טוב!../images/Emo23.gif

כמי שיש לה כבר שני אחיינים ושתי אחייניות ועוד אחת שצריכה להיוולד בימים הקרובים (
) אני יכולה להגיד לך שאין דבר יותר כיף ומדהים מאחיינים, אז באמת, המון המון מזל טוב ואושר!

shiRan WP

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif

איזה חמודים!
|
|

shiri_b

New member
מזל טוב!!../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif../images/Emo23.gif../images/Emo95.gif

gabrielle

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

מזל טוב חמודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא הייתי פה כמה ימים אז ראיתי את זה עכשיו.... מזל טוב!!! ורנה זה שם מדהים ( אבל טוב שהם לא קראו לה ככה כי זה השם של הבת שלי
)... בכל מיקרה, את תהיי אחינית מצויינת אני בטוחה בזה!!! באהבה, ירדן.

shiRan WP

New member
תודה מתוקים ../images/Emo68.gif

אני יהיה דודה מצויינת לא אחיינית..תודה בכ"ז פוקי

*זינה*

New member
../images/Emo32.gifהיי כולם../images/Emo32.gif

חזרתי... ממה שהתחיל כטיול שנתי והסתיים כמחלה.
לא משהו רציני, סתם שלחו אותי הביתה בערב השני עם דלקת גרון וחום. ובגלל זה גם פספסתי את הטריוויה!!

shiRan WP

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo66.gifברוכה השבה../images/Emo24.gif

כן...דלקת גרון..זה קורה לטובים ביותר..חח סתם..חפיף...את יכולה להמשיך בטריויה גם מחר אם אני לא טועה ולקבל את כל ה- נקודות אז לא נראה לי שהפסדת משהו:) איך היה הטיול?

shiri_b

New member
העיקר שאת מרגישה יותר טוב!../images/Emo13.gif

ואל תדאגי לא פיספת את הטריוויה.

../images/Emo26.gifעברתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo32.gif

עברתי ת´תיאוריההההההההההההההההההההה!!!!

מזל טוב מיכל!../images/Emo24.gif

אני גם עברתי לפני חודש בערך ועכשיו אני מחכה שיגישו אותי לטסט
איזה שיעור את?

THEchosen1

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo15.gif../images/Emo23.gif

איזה כיף האייקונים שלי עובדים - כי אני לא בבית הפעם הודעה ציבעונית ויפה : מזל טוב ובכלל שחיברו הודעות ברוכה השבה

yana4ka

New member
../images/Emo32.gifi am back

i missed this forum... i didnt have internet for a long time aruze zaav sucks!
its good to be back(i like how tapuz changed the forums)

למעלה