היי לכולם.

Bamba110

New member
../images/Emo32.gifהיי לכולם.

טוב.... אני מאוד אוהבת את בלי'ץ אבל הפסקתי לראות את הסידרה בערך בפרק 70 כי היתה לי בעיה! המחשב שלי לא הסכים לפתוח פתאום את הקבצים של הפרקים אז ניסיתי לארות דרך האיטרנט... אבל גם זה לא כול כך הוזר לי כי אין באיטרנט תירגום.... מה אני עושה? אני מאוד רוצה להמשיך ליראות את הסידרה אבל אני לא יכולה לראות אותה מבלי תירגום בעיברית כי האנגלית שלי היא לא משהוא בכלל! אז מישהו יכול לעזור לי? אני מאוד ישמח כי חבל לי להפסיק לראות את הסידרה כי אני באמת אוהבת אותה! תודה מראש! וכול עזרה תיתקבל בברכה! דרך הגב אני חולה על ראנגי!

Guid

New member
הממ...

תנסי להשתמש בעוד תוכנות לצפיה בסרטים. זה עוזר לפעמים...

Goggle Girl

New member
האלו ../images/Emo13.gif

אציע לחפש באינטרנט Combined Community Codec Pack, או בקיצור CCCP. מדובר באיגוד של כל הקודקים הטובים והמשומשים ביותר, ומתעדכן כל פעם שיוצא עידכון לאחד מהם. הוא מכיל גם את הMedia Player Classic והZoom Player, שני נגנים שפחות או יותר החיסרון היחיד שלהם זה החוסר יכולת לקחת קאפים. לא נתקלתי בדבר שהZoom Player לא ניגן כמו שצריך וגם אז אני משתמשת בBSPlayer רק מתוך נוחות והרגל מגונה של לצלם פרקים שלמים בקאפים
מקווה שזה יעזור

Bamba110

New member
תודה על הניסיון...

אבל לא הבנתי כלום... בו נגיד שאני לא גאון במחשבים!

unex

New member
VLC Player

מנגן כמעט כל פורמט קיים (כולל פורמטי כתוביות למיניהם) בלי להוריד קודקים (הכל built-in) מאפשר סקרין שוטים ושאר ירקות חינמי לגמרי (יש כאלה שאומרים שהוא לא יציב, גם אם כן, זה שווה את זה) http://www.videolan.org תהני

למעלה